Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rapid Business

21 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába a zseniális üzleti érzék, a remek fellépés, és a több, mint kedvező üzleti ajánlat, ha egyszer képtelenek vagyunk „külföldiül” is eladni magunkat. Ne szépítsük: igen kevés üzletember rendelkezik olyan fokú nyelvtudással, hogy angolul legalább olyan zseniálisan kommunikáljon, mint ahogy azt…..
Soha rosszabbat! Aki ott volt, tudja, hogy az év partiját adta a Sales&More a város felett. A buli a Rapid Business Henessy Party in Vegas címre hallgatott, mindjárt el is mondom miért...  Az Oxygen Wellness tetőteraszára érkező vendégsereg valóban Las Vegasban érezhette…..
Most figyelj nagyon! Elmondom mit rontasz el! Manapság nagyon sok cég a multilevel marketinget választja cége struktúrájának, amivel nagyon ügyesen építi fel a birodalmát. Én magam soha nem MLM-eztem, de folyamatosan be akartak szervezni. Volt időszak, amikor hetente három- négy különböző cég…..
Beszélgetés Szabó Gáborral, a nyomdakirállyal.... Budapest egyik meghatározó nyomdaipari vállalata a Grafit Pencil Kft, a Sales&More egyik kitüntetett partnere, hiszen a Rapid Carddal rendelkező beszerzési- és értékesítési igazgatója örömmel és rendszeresen keresi fel a Rapid Business…..
  " Kevés szimpatikusabb pasival találkoztam, mint Rodriguez Dávid " A latinosan csengő nevű telefonguru közvetlen, figyelmes és barátságos. Egészen biztosan remek dolog Dávid csapatának, a VIP Phone tagja lenni. Nem vagyok egyedül ezzel a szimpátiával, hiszen a Rapid Business résztvevői…..
Fergeteges születésnappal ünnepelte a Sales&More két alapítója, Végvári-Nagy Kyra, és férje Végvári Tibor az utóbbi évek egyik legsikeresebb üzleti kezdeményezését. Bizony, betöltötte első évét az egyre népszerűbb Rapid Business, s ezt a neves évfordulót rengetegen meg akarták ünnepelni a város…..
Tudod mi a legjobb befektetés? Te Magad vagy!   Manapság az egyik legmenőbb dolog, az „majd én megmondom”! Tele van az ország véleményvezér  emberekkel, akik annyira tudják a tutit, hogy az már csak a végén fáj.  A végén, amikor kiderül, hogy az egész egy nagy melléfogás volt és hoppon…..
Hiába feszítünk a legszebb öltönyökben és száguldozunk a legáramvonalasabb kasznikban, ha nem őrizzük meg, amink van. Egyre többen gondoljuk úgy, hogy mit ér egy pazar villa a dombon, ha közben a gyermekeink fuldokolnak a szmogtól, már januárban is rövid ujjút viselünk az utcán, ráadásul a…..
Sasszem magánnyomozók: rejtélyek és legendák nyomában Nyomozó: megannyi regény, film és színdarab ihletője. Olyan rejtélyes, nagytudású és agyafúrt személy, aki előbb vagy utóbb, ám mindenre rájön, s a legfondorlatosabb bűncselekményt is képes megoldani. Columbo, Kojack, Derrick és Poirot…..
Biztonság – a felbecsülhetetlen és alapvető emberi igény. A biztonság olyan, akár az egészség: bár pénzben nem fejezhető ki, ám általában már csakis akkor értékeljük, amikor az elveszett. Pedig, ha a szívünkre tesszük a kezünket, nincs is fontosabb, mint a családunk, szeretteink, s persze saját…..
Az ékszer szimbólum. Legyen akár kiválóan eltalált, avagy kissé félresikerült darab, mindig árulkodik rólunk. Nem is gondolnánk, mennyi mindent mesél el rólunk az aznapi ékszer szettünk. Követjük-e a divatot, fontos-e az ára, társadalmilag milyen pozícióhoz tartozunk, szeretjük-e a…..
  Mostanában nem is az elmúlás gondolata, hanem maga az alkotás foglalkoztat. Úgy érzem a siker egyik mérföld köve, ha valami olyat cselekszel  vagy adsz a világnak, ami utánad maradandó marad. Ez lehet akár egy festmény, egy vers, egy novella, vagy egy üzleti vállalkozás, ami a nevedet,-vagy a…..
Pátzay István  a Veritas Borkereskedés tulajdonosa, aki nem mellesleg 2015-ős év Borkereskedője,  a fejlődésben látja a magyar borászat jövőjét, hisz abban, hogyha nagyot álmodunk, és kitartóan dolgozunk, akkor lesz a munkánknak eredménye. Ezt bebizonyítva az Év Borkereskedője díjat is…..
Így csapnak be Téged üzleti klubok!   Öt dolog, amire nagyon figyelj! (képforrás : Pinterest) Amikor először jártam olyan reggelin, ahol cégek döntéshozóival tudtam megismerkedni, már akkor éreztem, hogy mennyi lehetőség van ezekben a rendezvényekben. Az életem folyamán sokszor szembesültem…..
A tippek után , most jöjjön egy kis lélekbúvár írás….   Előre is bocsánatot kérek minden olvasótól, de azt hiszem aki vállalkozó, vagy legalábbis szívvel- lélekkel dolgozik, és valóban hisz abban amit csinál, annak voltak hasonló rossz tapasztalatai… Kérem szépen, hagyjuk egymást…..
Öt dolog, amit sose csinálj ha NETWORKINGELNI akarsz!    Amióta üzleti konferenciákra járok, folyamatosan azt tapasztalom, hogy az üzleti ismerkedésnek nincs kultúrája drága kis Hazánkban. Az emberek nagyon nagy elvárásokkal érkeznek egy-egy ilyen üzleti reggelire, vagy partira, de alapvetően…..
Egy állandó dilemma : autóbérlés vagy vétel ??!! Miért járnak rengetegen bérelt autóval...cikkünkből most ezt is megtudhatod... Miért választják a Flotta Business Car Kft.-t az ügyfelek? Prisztóka György a Flotta Business Car Kft. értékesítési vezetője szerint cégüket azért választják…..
Az ember, aki nem csak gipszkarton falakat, de kiváló üzleti kapcsolatokat is épít... Piros Attila hisz az innovációban, és szerinte fontos, hogy az élhető lakókörnyezet mindenki számára elérhető legyen. A Saint-Gobain…..
Kabrió sport kocsi, ráadásul az egyik legvagányabb, magabiztosság, vagányság, és persze elmaradhatatlan jó kedv. Ő, Szeghalmi Anita Sminkmester, aki először megalapította saját sminkiskoláját, ami a Wizard Makeup Akadémia nevet kapta, majd  a Collective Designer Team Kft.-t, mely magába foglalja…..
Piros Erika saját stílusiskolát vezet, személyes stílustanácsadással, gardróbrendezéssel és személyes mentorálással foglalkozik. Hitvallása szerint a megjelenés döntő erővel bír egy üzleti találkozón, emiatt fontos, hogy tisztában legyünk önmagunkkal. - Mit gondol, mit kell szem előtt tartani…..
Kedves Olvasó! Köszöntünk a Rapid Business blogján. Mi fogja jellemezni oldalunkat ? Friss, naprakész és inspiráló. Blogunkat abból a célból hoztuk létre, hogy a mikro-, kis-, és középvállalkozások vezetői, menedzserei és döntéshozói akár a reggeli kávé mellett, akár két tárgyalás közti…..