Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisaaa

0 bejegyzést írt és 146 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A comment:com és a TV2 viszonya nem nevezhető, izé, felhőtlennek, ezt a blogon párszor boncolgattuk már, éppen ezért fogadtuk örömmel azt az olajágat vagy elásott csatabárd alakú műanyag békegalambot, amit a csatorna nyújtott egy hete: menjünk be a gyárba, és nézzük meg, hogyan…..
kisaaa 2013.11.27 09:49:53
@Mr. Közbiztonság Szilárd: persze h nem, de nem konkrétan csak erre értettem, ez is csak egy a sok közül, ami kjó téma és foglalkozik vele az index és sokkal izgalmasabb lenne video formájában
Lilu bikavadító piros ruhában celebrálja az estét, kétszer-háromszor megnézzük, hogy mi volt tegnap, ami nagyon káros hatással van a fülekre. Én mellesleg Krasznai Tündét küldeném haza, párbaj és puszi nélkül, csak úgy. Mindegy. Istenes Bence kötelező beköszönése után…..
kisaaa 2013.11.17 22:05:58
Holnap délután, magyar idő szerint fél 5 után öt perccel jelentik be Los Angelesben, hogy kik kaphatják meg idén a tévés Oscarnak is hívott Emmy-díjat. A tévéakadémia tagjainak jelöléseivel nem mindig értünk egyet, így a holnapi bejelentés elé összeállítottuk a legfontosabb…..
Újabb két Dumaszínházas távozik a műsorból azok után, hogy nemrégiben kilépett az egyik legismertebb stand-upos, Bödőcs Tibor. Most Lorán Barnabás „Trabarna" és Rekop György távozik a színházból, kimondatlanul mind a kettőjüknek valószínűleg a társulatvezető Litkay…..
Másfél hónapot töltött zárt osztályon Szikora Róbert, a következő X-Faktor egyik mentora, az R-Go frontembere. A Borsnak elmesélte, hogy nem elmeállapota, hanem a katonaságtól való rettegés jutatta a Hárshegyre.   "Amikor be akartak hívni, a Hungáriával turnéztunk, az…..
Mert a moziból kijövet húsz percig csak hisztérikus röhögésre tellett tőlem, valamint arra az egy szál mondatra, hogy mi ez a szar? De most komolyan. Esküszöm, számtalan alkalommal néztem már el kisebb-nagyobb logikai bakikat úgy egyáltalán filmben, könyvben, sorozatban, szóval…..
kisaaa 2013.05.23 14:42:19
@Bobby Newmark: mivel ez agyik védjegye, máshogy állsz hozzá, mert tudod nagyon jól h ez lesz benne, plusz előzetesben is lehetett már látni h ez sem lesz más, ha meg ennyire nem tudod elviselni, ne nézd meg
kisaaa 2013.05.23 14:50:30
@Bobby Newmark: nem akarom, nézzed csak a filmeket tovább és dühöngj rajtuk ahogy eddig
Miután sorra hagyták el az X-Faktort a mentorok, egyértelművé vált, hogy az RTL Klubnak új zsűri gárdával kell kezdenie a negyedik évadot, Geszti Péteren kívül ugyanis eddig mindenki kiszállt. Az új mentorok személyéről mindenki csak találgat, most azonban a Blikk biztosnak…..
A comment:com, mint oly sokszor a múltban, most is segítségére siet a tévéknek, ha kell nekik az ingyenkontent, ha nem, hiszen az a dolgunk, hogy igyekezzünk jobbá tenni a magyar tévézést, már amennyire ez szerény eszközeinkkel elképzelhető. Eddig nem jártunk túl sok sikerrel, bár…..
kisaaa 2013.04.10 18:57:53
Elindult a Trónok harca 3. évada, a fél világ megint a haját fogja tépni vasárnaponként, hogy „bazzeg már megint vége”, és senkinek nincs mersze egy rossz szót szólni erre a sorozatra, mert különben felakasztják. Pedig hát…lenne mit mondani. Mindenekelőtt ki kell…..
Órák óta tanácstalanul ülök a gép, hogy mégis ezt miért kellett? Búvár, Matyi Mendosa, Droo, Kubu és Néni, az új zenei stílust teremtő 5 kopó tehet erről, a Cops nevű, egyelőre beazonosíthatatlan hátterű produkció tagjai, akik visszahozták pár percre a szomorú…..
kisaaa 2013.03.08 15:27:08
@BenyoBoy: nekem is egyből beugrott, extrakellemetlen volt az is, ez meg végképp, rendőrtéma nagyon nem menő
napszemüveg Italia Independent 2012.06.21 14:59:00
  055 Orange LED, 157 euro Lapo Elkannról szóló posztunk - hogy úgy mondjam - féltéglát dobott a napszemüveg-világsajtó állóvizébe. Olvasóink lelkesen mondtak véleményt az olasz-amerikai (saját bevallása szerint zsidó) playboyról, és emaileket is kaptam, melyek szerint…..
Nem jelenik meg többet nyomtatott formájában a Wan2 magazin, miután kiadója a Hamu és Gyémánt Kft. nem tudja tovább finanszírozni a veszteséges lap kiadását - tudta meg a Kreatív.A Wanted néven 1995-ben indított lap 2002-ben újult meg Wan2 néven, majd 2006-ban került mostani…..
Ölünkbe szakadt egy nagy halom pénz, de mit csináljunk vele? Rejtett, perverz vágyak és sikamlós gondolatok. Betegek vagyunk mind. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Ebben az országban a többség valamiért azt gondolja, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál egy komoly dolog, a csúcsa mindennek pedig az, hogy azt is sokan képzelik, hogy ezen a versenyen figyelemreméltó zenei teljesítmények hallhatók, hovatovább a jövő nemzetközi popsztárjai…..
Eszti nemrég jött meg Thaiföldi nyaralásából. A szín az alap, a Facebookról pedig arról is értesültem, hogy a légiközlekedés a család öt bőröndjét keverte el út közben. Nekem persze a napszemüvege szúrt szemet: aviator fazon, de a felső része sokkal szélesebb. És persze…..
A Sons of Anarchy az a sorozat, amit már az első évadban is imádtam, és minden hibája ellenére imádok a mai napig, de Kurt Sutter készítő arroganciája és néha érthetetlenül lekezelő stílusa miatt nem tudok maradéktalanul és feltétel nélkül rajongani érte. Pedig Sutternek…..
napszemüveg 714 2011.12.07 09:56:00
  Ha azt kérdezed, miről lehet felismerni a minőségi napszemüveget, első körben azt javasolnám, nézz meg egy Persol 714-est.     A 714-es egyike a Persol ikon-modelljeinek. A Persol a legrégibb napszemüveg-márka, így az ikonos sem mai gyerekek. A 649-es még az…..
kisaaa 2011.12.09 11:59:20
@szalergy: az összes persolra van, nekem azt mondták 3 napja
Folytatódik a retró, a Ray-Ban egyre mélyebbre túr a zsákba, ami a 60-as évek legendáit tartalmazza. Emellett 8-assal kezdődő cikkszámmal egyre több lesz a karbonkeretes ultrakönnyű modell. Az árdrágítást pedig úgy csinálják, hogy bizonyos modelleket csak tartalék lencsékkel…..
kisaaa 2011.12.05 20:45:25
@Winkler Róbert: hibátlanul állt és nézett ki
kisaaa 2011.12.08 21:34:14
@Winkler Róbert: @Mr.Treeger: van kettő ray-banem, egyik barna másik kékesszürke lencsével. a barna a boldogság szemüveg, felrakom és mindenki mosolyog, vidámak az emberek, sehol egy probléma, a kék viszont tiszta izland, mindneki depressziós
A Blind Myself egyszer már készített klipet Gróf Balázs képregényrajzoló-rajzfilmessel. A Lost In Time ráadásul nemzetközileg is sikeres lett, köszönhető a benne felbukkanó sok sztárnak. Hogy ilyen lesz-e a most bemutatott Jó szándék kövei nem tudjuk, mindenesetre az alapból…..
Feléhez ért a The Walking Dead második évada, és ha lehet hinni a fanyalgóknak, elvett az ember életéből 7x42 percet, amit soha nem kap már vissza. Ez így persze, már elnézést, nettó faszság, bár az igaz, hogy a pilot feszültségét és izgalmát, azt a vizuális élményt csak…..
Pár hete már rebesgették, hogy Gervais a tavalyi, meglehetősen vegyesen fogadott, néhol kifejezetten ízléstelen, de ettől még kibaszottul szórakoztató Aranyglóbusz-gála után ismét megkaphatja a feladatot, de egészen az utolsó pillanatig kérdéses volt, hogy a HFPA, azaz a…..
kisaaa 2011.11.17 16:46:16
comment:com Instant get TBBT-póló 2011.11.17 10:00:00
A CBS-től lehet rendelni, bár ha minden igaz, ide nem szállítanak. Ideális karácsonyi ajándék geek rokonnak. ..
kisaaa 2011.11.17 10:53:05
Belsőség Adózzon anyátok! 2011.11.15 06:25:00
Az adózás önmagában egy bosszantó valami. De ennél is bosszantóbb, hogy mindenféle kreatív államhivatal – köztük az NKH – és minisztérium sápokat talál ki. Aztán megnézik a következő évi költségvetést, ahol persze mindig akad egy új lyuk, - mit lyuk, lék!…..
comment:com A nap képe 2011.11.14 10:00:00
Ilyen egy hiperintelligens madárijesztő...
kisaaa 2011.11.14 10:06:58
comment:com Hírek kávé mellé 2011.11.11 13:00:00
Aki nem kávézik délután egykor, ne is olvasson.Elindult a Discovery Channel magyar nyelvű honlapja, itt. Ez még nem a végleges változat, folyamatosan alakítanak rajta.Jesse Plemons (Landry az FNL-ben) a Bent című mindseason sitcomban kapott szerepet.Ron Swanson a dühös fehér férfiak…..
kisaaa 2011.11.12 11:00:11
@rozsdamentes arcél: amelyiknek nincs humorérzéke... jelentősen nem szűkült a tábor