Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dj Thomy

27 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dj Thomy blog RADIOSPÉCI interjú 2008.08.27 19:12:50
                               A napokban felkérést kaptunk a radio spéci csapatától egy vendég mixre és egy intrjúra!Ezt olvashatjátok…..
A hétvégén európai turnénk utolsó állomásához érkeztünk...
Dj Thomy blog ÚJ LIVE MIXEK 2008.08.27 15:36:03
Sziasztok!Szeretnék Kedveskedni nektek 2 új live mixel,amelyekben nem csak az én aktuális kedvenceim,hanem több barátomé is felcsendül!Augusztus 22.-én Rózsaszentmártnban együtt játszottam a Flamemakers egyik tagjával,Daneel B-vel.Ennek az éjszakának a hanganyagát itt tudjátok…..
  Minden évben megrendezik a világ 100 legjobb DJ-jének megválasztását az angol DJ MAG-nél. Ez a szavazás interneten keresztül zajlik! Ezért szeretnénk titeket megkérni arra, hogy szavazzatok a Chris Lawyer és Thomy párosra. Ehez nem kell semmi egyebet tennetek, mint a fenti…..
2008 08 02-án újra világsztárokkal játszhatunk együtt!Török riviérán,Kerpében megrendezett beachfest-en, a CHOCOLATE PUMA mellett játszhatjuk a kedvenc lemezeinket! A zenei élet nyáron sem áll meg!Ezt mi sem bizonyítja jobban annál,hogy újabb 2 válogatás lemezen jelenik meg most…..
Sziasztok!Mivel annyi időm nincs,hogy a képeket feltöltsem, ezért úgy gondoltam próbálok kedveskedni egy hanganyaggal!:-)Az angol részben, a music menüpontban megtaláljátok a 2008 07 20-i Cyprus-i Dolce Beach-en rögzített szettünk egy részét.Jó töltögetést, kellemes zene…..
Újra Macedoniában és Kosovóban játszhatunk a hétvégén!Csütörtökön Bitolában,pénteken Pristinában,Szombaton Ohridban.A szombati buli egészen különlegesnek ígérkezik,hiszen Macedónia első számú szabadtéri fesztiválján több mint 30 dj lép fel!Többek között a Milk &…..
Dj Thomy blog Szülinapi bulik! 2008.07.03 16:46:00
Sajnos újra öregebb lettem egy évvel!:-(Minden rosszban van valami jó!Ezuttal 2 dolog is!Az első az,hogy idén 2 helyen is ünnepelem a szülinapom.Pénteken Jászberényben Dragon S és Dj Well társaságában.Szombaton a szelidi tónál,Benny,Kincses,Bruckmann,Wallas és én tóljuk a…..
Halihó MIndenkinek!Az elmúlt 2 hétben nagyon jó bulikon játszottam Tápióbicskén,Szegedn és Gödöllőn.Ezen partyk fotóit és videóit ma estétől megtekinthetitek az angol részben,a gallery menüpontban!..
Dj Thomy blog Videók 2008.06.23 20:11:00
2008.06.14-i győri Club Vertigo-ban készült pár videó, ebből kettőt meg tudtok nézni ITT és ITT!..
Július 28.-án szombaton,este 8 órától útnak indul a mezőtúri Pont radioban is a HOT & WET radio show!!!!!!!Ezentúl minden szombaton este lehet hallani  a radioban a mixeimet,az fm 89.9-en,vagy pedig online:www.radiomezotur.comA műsor igazán kiemelkedő helyet kapott ebben a…..
Dj Thomy blog Hírlevél! 2008.06.06 05:32:00
Sziasztok! A héten elindítottunk egy hírlevél-szolgáltatást, melynek segítségével hetente kaphattok letölthető mixeket tőlem, e-mailen keresztül! Ha szeretnél TE is ilyen levelet kapni, nincs más dolgod, mint hogy idekattintasz, majd beírod az e-mail címedet! Hamarosan a…..
Ismét Macedóniába látogattam május végén, de most nem egyedül, Krisztián is velem tartott 2 napig.Szerdán, kora délután indultunk Budapestről. Egy hónappal az indulás előtt már megvásároltuk a jegyeket, de mint kiderült Magyarországon még ez sem elég. Már megszokhattuk volna,…..
Kattintsatok IDE..
1 héten belül 2 dal is megjelent hivatalosan,amihez "van egy kis közünk"!:-) Május 13.-án jelent meg digitálisan a We gonna feel it 2008as vocalos verziója,amit egy görög barátunk Giorgio Sopidi énekelt fel és egy másik görög barátunk Consoul Trainin kevert újra.A…..
Sziasztok!2 beszámolóval tartozom még,amit most igazából megpróbálok egyben leírni,hiszen egy hétvégére esett.Április 18-án valamikor nagyon korán reggel indultunk újra a ferihegyi reptér felé,hogy érintve Bécset eljussunk kora délután Ankarába,Törökországba.Az utazás alatt…..
Ezen a héten is felkerült az oldalra az aktuális Hot & Wet radio show!Tessék tölteni!A radio mix mellett le lehet tölteni a 2008 04 30-án a nagyrédei Öreghegyi Music Clubban megrendezésre kerülő Coronita club tour hanganyagának első részét,amit én játszottam ,…..
Szeretném mindenkinek a figyelmét felhívni arra,hogy a munkaszüneti napok miatt,a héten  BULI IS LESZ!Legalább is,amiben én aktívan részt veszek.:-)Ápr 30:Öreghegyi Music Club,NagyrédeCORONITA CLUB TOURdj's:Andrewboy,Schiipman,ThomyMáj. 02Club Rózsabarlang,RózsaszentmártonA…..
    Rimini 2008. 04. 05. – 09.2008. április 5. szombat reggel 6 óra. Egy – két hátráltató tényező (mint például kedves útitársunk elalvása) után neki vágtunk az előttünk álló hosszú útnak. Gyöngyös – Budapest – Rábafüzes – Graz…..
Dj Thomy blog Elmaradások 2008.04.22 20:20:00
Sziasztok!Az utóbbi hetekben annyi minden történt(sok mindennel el vagyok maradva tudom),hogy most megpróbálom a hiányosságaimat egy kicsit pótolni.Adós vagyok egy olasz,egy szerb és egy török beszámolóval,ígérem ez a héten meg lesz.Egyébként a Szerbiában készült fotók és…..
2008 április 15.-én megjelent a SHINE ON ME!!!!!!!!!!!!!A maxi nagyon sok jó remixet tartalmaz.Itt megtudjátok hallgatni/vásárolni:www.beatport.comItt pedig belehallgatni------------------UPDATE :Április 15-i megjelenéstől számított harmadik napon a Shine on me, a Beatport house chart-on…..
Dj Thomy blog Letöltések 2008.04.14 21:07:00
HOT&WET W15Y2008HOT&WET W14Y2008..
Sziasztok!EZT IS MEGÉRTÜK!!!!!!!!Végre a hazai sajtó is felfigyelt azokra a dj-kre és producerekre,akik nem csak itthon(sőt),hanem külföldön is megbecsült munkát végeznek.Nagyon meglepődtem,amikor a napi ász egyik újságírója,telefonon érdeklődött a külföldön elért…..
Figyelem figyelem! Az alábbi hivatkozásokra kattintva, elérhetitek a legfrissebb mixeimet:HOT & WET RADIO SHOW : Week 13 Year 2008Letöltés: HOT&WET W13Y2008Valamint :Thomy - Live @ Club Byron, Tatabánya 2008.03.29.Letöltés: Thomy - Live 20080329..