Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alex

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Life & Love & Music Az első... 2008.11.29 17:48:00
 Igazából nem ez az első blogom. Ez már a sokadik próbálkozás. Mindig rászánom magam hogy írok, és mindig mondom hogy .. igen most tényleg végigcsinálom és sokszor fogok írni... de aztán nem jön össze. Most talán végigcsinálom. Majd meglátjuk.Előszőr is Briginek hívnak…..
Ahol a józan ész megvív az érzésekkel, ahol a legnagyobb egyensúly érzékre van szüksége mindenkinek, még akkor is ha a világ legfejlettebb államát, legsikeresebb gazdaságát vezeti: a költségvetés.Költségvetés annyi van, ahány csokoládét Gombócz Arthúr szeret: van…..
AlexNet Sikerek 2009.03.31 15:44:41
Csak azért hogy ne felejtsem el, és mikor borongós napok lesznek elővegyem:Megcsináltad, tartottál egy nagyon pozitív hétfőn az AGAPÉban,Elindultál, tied a labor,és meg tudod csinálni a zhkat is Szed hát magad össze és mars :)..
Nem akarok mindennapos politikai harcokba bonyolódni. Nem szeretnék személyi kérdésekkel foglalkozni. Mindössze programot adok, időről-időre megvizsgálva egy problémát és a lehetséges megoldásait. Ez nem pártpolitikai és személyi blog.Problémák pedig vannak bőven. Aki ma kezébe…..
AlexNet 2008.10.02 12:53:32
Mellesleg ha tudnátok, hogy milyen szuper csaj ül mellettem most... Csak koncentrálj kérlek, meló, meló, meló, meg valmi méltóság pajtás vagy ilyesmi. Persze a méltóságoddal önmagában mire mégy?Mindegy, most utoljára, még bajnok leszek...
AlexNet 2008.10.02 12:49:41
Okktóber végére csak jó idő lett. Pont akkor mikor bezárkózom és berendezkedem a négy fal közé? Nem, itt valami nincs rendben...