Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moozes

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Calciomercato értesülései a Chelsea sikerrel zárhatja a rohamot a Juventus játékosáért, Alex Sandróért, aki már megállapodásra is jutott a Premier League bajnokával. A Juventus elutasította ugyan a Chelsea első, 60 millió eurós ajánlatát, azonban a londoni kékek késznek mutatkoznak emelni a…..
A Bajnokok Ligája előző kiírásában a Juventus súlyos árat fizetett azért, mert kiengedte kezéből csoportja első helyét, s így a nyolcaddöntőben az előzetesen az egyik legfőbb esélyesnek tűnő Bayern München ellenében emlékezetes, látványos és fordulatos küzdelmet hozó mérkőzéseken tett sikertelen…..
moozes 2017.03.17 13:19:54
@I love JU: Köszi szépen! :D
@m.martin91: Miért ha náluk sérül meg piké vagy egy középpályás esetleg az MSN-ből valaki, akkor nincs végük? :) Azért André Gomes-től ne rezelj be! :D Plusz a világ legdrágább befejezőcsatára is nálunk van, és középhátvédje! :)
A Juventus átállt a 4-2-3-1-es formációra és úgy tűnik ez a felállás Pjanić számára is ideális, aki az utóbbi időben kezdi megmutatni, miért tartják őt a liga egyik legjobb középpályásának. A bosnyák labdarúgó a mérkőzés után értékelte a történteket, egyúttal a riválisokra is kitért. "Inter? Egy…..
moozes 2017.02.06 15:44:31
A Juventus vezérigazgatója, Giuseppe Marotta véleményem szerint nem lesz probléma Paulo Dybala szerződéshosszabbításával, valamint a szakember beszélt klubjának fiatal olasz játékosokkal szembeni reményeiről is. Az argentin csatár a lapok beszámolói szerint több hete egyeztet a…..
moozes 2017.01.31 10:00:33
@real juve: Fogadunk ? :) Mondjuk könnyen beszélek a biztos siker tudatában! Real meg egy öreg csapat látszik most is mindenki sérült, gyengék. A címerük is idejétmúlt, ráférne egy kis reform. Forza Juve!
moozes 2017.02.01 07:55:30
@real juve: Nem nagyon vágom a real keretét, csak egy két játékost a 32 éves CR-t meg Ramost. Többit meghagyom az arab és ázsiai turistáknak akik megtöltik a Bernabéut.
Gonzalo Higuaín az edzőjéről elismerően szólt a Sassuolo elleni kétgólos győzelem után, hiszen Massimiliano Allegri ezúttal is a 4-2-3-1-es felállást alkalmazta a jó ideje megszokott és nagyrészt eredményes 3-5-2 helyett. „A mesternek volt mersze felállást módosítani. Bárki…..
moozes 2017.01.30 08:49:43
@Lisandro: +1 , teljesen világos, hogy idén a BL a cél! Nem véletlen jön elő minden nyilatkozatban a téma! Higany meg a világ legjobb centere! :) FORZA JUVE!
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
moozes 2017.01.16 23:40:48
@Goku06:+1 :D:D
moozes 2017.01.24 14:19:18
@mpite: @Watakuki: Higu jelenleg a világ legjobb centere! Maximum vele egy szintű centert lehetne találni, de szerintem pillanatnyilag az sincs! :) Én amúgy fogtam akkor is a fejemet amikor Nápolyba ment anno nem pedig hozzánk! :D Na mindegy mostmár ittvan, és kellemes lesz a következő 5 év amíg itt is lesz! :P
A Juventus fájdalmas pofonnal, remélhetőleg ébresztőnek ható vereséggel távozott Firenzéből, s ezzel az előnye mindössze egyetlen pontra apadt a tabellán második helyen álló AS Roma előtt. A zebramezesek az elhalasztott, Crotone elleni találkozóval ugyan növelhetik a…..
moozes 2017.01.22 12:11:28
moozes 2017.01.22 12:12:10
@Jóska gyerek: Végig nálunk lesz, nincs értelme a labdaszerzőnek!
A legfrissebb hírek szerint nem az Arsenal az egyetlen Premier League alakulat, aki szívesen tudná a szakmai stáb kormányánál Massimiliano Allegrit, mivel a Tottenham Hotspur is ugrásra kész az ügyben. A The Sun értesülései szerint az ágyúsok eltökéltek Massimiliano Allegri…..
moozes 2017.01.19 10:09:23
@Watakuki: Ha idehozzák Enrique-t én sírva fakadok!
A Juventus tegnap ünnepélyes keretek között mutatta be a klub új logóját, amely nyártól az eddig megszokott, hagyományos címert váltja majd fel a játékosok mezén is. A torinói klub elnöke, Andrea Agnelli új korszakot jelentet be a Juventus életében, s az új címer, amely J betűt formáz, s egyben…..
moozes 2017.01.18 11:11:55
@4Evorg: Persze, hogy nincs, a célunk ugyan az! :)
moozes 2017.01.18 11:42:12
@Apuleius: Pénzügyi adatok lehet azt mutatják, de ha olyan jól megy miért nem itt játszik Pogba? Ja, nem volt elég pénzünk megtartani. A vezetőség azt akarja elérni a véleményem szerint, hogy némi idő múlva ha egy foci világ ismerője meglát egy fekete fehér valamit pl: german-grocery.co.uk/media/catalog/product/cache/1/image/350x350/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/t/c/tchibo-black-white-gb.jpg , egyből a Juve ugorjon be mindenkinek. Ezáltal igenis még ismertebbek leszünk és még jobban fog terjedni a Juve. Nem is az új logo a lényeg hanem kizárólag 'black and white'. Egy nyomós érvem van, hogy ezáltal magunkra tudjuk terelni a figyelmet, a többi meg a jövő zenéje mi fog belőle kisülni, és lehet, hogy az elején szurkolókat fogunk veszíteni, de minden új dolog egy kis mélyrepüléssel kezdődik, mivel a világ jobban szereti a megszokott dolgokat, úgy biztonságban érzi magát, fél a változástól. Tehát az első lépést megtette az igazgatóság a figyelem ránk terelődött, innentől a következő lépés a fontos, hogy mit kezdünk ezzel a figyelemmel. Hidd el jól kifogjuk használni, felkészültek erre a fázisra az igazgatók, nem hülyék! FORZA JUVE! Haladni kell a korral sajnos! :/ :)
Chilei hírek szerint a Juventus határozott szándéka megszerezni Alexis Sánchezt az Arsenal együttesétől, hogy a csapat a Paulo Dybala, Gonzalo Higuaín és Alexis Sánchez alkotta hármassal rohamozhassa az ellenfelek kapuját. Olvasóink számára is minden bizonnyal nem újdonság az…..
Zbigniew Boniek úgy érzi, a Juventus az idei szezonban sem lesz képes felülni Európa trónjára és nem fogja elhódítani a hőn áhított Bajnokok Ligája serleget. Az olasz bajnokság legutóbbi fordulójában a Juventus 2-1-es vereséget szenvedett a Fiorentina vendégeként és a torinóiak játéka sok…..
moozes 2017.01.16 18:25:01
@Jóska gyerek: +1 , Köszi a nyilatkozatot Boniek :D XD
Massimiliano Allegri beismerte, hogy kellemetlenül botlott csapata a Fiorentina elleni 2-1-es meccsen, de azt is kiemelte, hogy nem gondolhatta senki, hogy már januárban megnyeri az Öreg Hölgy a bajnoki címet. A bianconero csapat idén negyedik vereségébe szaladt bele, amely eggyel…..
A Juventus tegnap este 3-0-ra győzte le a Bologna csapatát, ezzel nem csak a három pontot tartotta otthon, hanem rendkívüli, 26 meccse tartó hazai győzelmi sorozatot görget maga előtt. A mérkőzésen nagy szerepet vállalt a Juventus gólvágója, Pipíta ugyanis kétszer is megzörgette az ellenfél…..
moozes 2017.01.09 17:09:40
@Grinta: Végülis igazad van, mint minden klasszis csatár (Ronaldo, Messi, Suarez, Costa stb.). Ronaldo vagy Agüero sem a nagycsapatoknak lő mesterhármast! Teljesen jól látod a szituációt! A világklasszis csatárok mind kis illetve középcsapatok ellen lövik a góljaik nagy részét! :) Mellesleg Higuain gólképtelen maradt a legnagyobb kihívóink ellen (Roma és Napoli). :/ Fene essen belé! :)
A Juventus védőt keres a bal oldalra a következő szezonra, az opciók között pedig felmerült a Schalke 04 lejáró szerződésű futballistája, Sead Kolašinac és az AC Milan csapatát erősítő Mattia De Sciglio. Patrice Evra szerződése júniusban lejár, ám az igazgatók egy januári távozásba is…..
Egyes jelentések szerint a Juventus vezetősége találkozóra készül a Paris Saint-Germain elöljáróival, annak érdekében, hogy egy 80 millió eurós ajánlatot továbbítsanak a párizsi klubnak Marco Verrattiért cserébe. A Bianconeri ugyanis elhatározta, hogy kész bankot robbantani az olasz válogatott…..
A The Sun értesülései szerint a Real Madrid őrült ajánlatot továbbított a torinóiaknak Paulo Dybala megszerzése érdekében. Az angol pletykalap szerint a Real Madrid nem kevesebb, mint kilencven millió eurót plusz Álvaro Morata játékjogát ajánlotta az argentin csillagért. A…..
A Sky Sport Italia értesülései szerint Gonzalo Higuaín tegnap átesett Madridban az orvosi vizsgálatokon és aláír a Juventushoz. A neten már keringenek fotók Higuaín vértesztjéről, amik tegnap készültek a La Moraleja klinikán a spanyol fővárosban. Beppe Marotta és Fabio Paratici is Madridban voltak…..
moozes 2016.07.23 14:16:30
@Rivendell: Hogyne dobtak volna :D Sanchezt!
moozes 2016.07.23 15:53:57
@Quentin_KR: Mert aztán Suarez nagyon szerethető ember :D Kérdezd meg Chiellinit vagy Evrat mit gondol róla! :)
Az elmúlt huszonnégy órában számos fejleményről számoltak be olasz napilapok Paul Pogba kapcsán, és számos, viszonylag megbízhatónak tekinthető médiaforrás szerint a Manchester United közel áll a francia futballista megszerzéséhez. Mindazonáltal a Juventus vezetője, Beppe Marotta igyekezett cáfolni…..
moozes 2016.07.21 08:38:58
A spanyol székhelyű Marca értesülései szerint a Juventus nem kívánja elherdálni Paul Pogba játékjogát, ezért a spanyol királyi klubtól Toni Kroos játékjogát és további 120 millió eurót kér a mindössze 23 éves francia futballistáért. Az idén a Juventus tízes mezében…..
moozes 2016.06.12 13:20:14
@Rocky80: +1 Pogba a Juventus játékosa!
A Juventus egykori játékosa, Zinédine Zidane, aki annak idején világrekordot jelentő összegért igazolt a Real Madridhoz, s szombaton már edzőként vezette Bajnokok Ligája-diadalra a spanyol csapatot, elárulta, hogy egy nap szívesen térne vissza a torinói…..
moozes 2016.06.02 13:09:55
moozes 2016.06.02 13:55:51
@patrik1112: gyökerek! :D :)
Több hírforrás megerősíteni látszik, hogy Dani Alves kétéves szerződést fog aláírni a Juventus csapatával, és egy különleges szerződési záradék révén elhagyhatja a Barcelona csapatát. A harminchárom éves brazil jobb szélső már tavaly is közel állt ahhoz, hogy elhagyja a Camp Nou gyepét, azonban…..
A tavalyi Bajnokok Ligája-döntő és a Bayern München elleni szoros párharc után, a Juventus most már határozottan az európai labdarúgás legmagasabb csúcsaira tör, s ennek érdekében mindent megtesz, hogy egyben tartsa az elmúlt évek sikercsapatát, s lehetőség szerint, egy-egy célzott, minőségi…..