Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaffer

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még a mocskosszájú naivügyfélnek is válaszolt a türelmes Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft., bár azért a hivatalos válasz után Oszkár kapott egy fejmosást is. A Homár eredeti formájában, vágatlanul közli a válaszlevelet, mint ahogy azt szerzője "elvárja":A…..
Meghökkentő, azaz meghökkentően vicces fotókat csinált egy készülő luxusüzlet kirakatáról Belső Elhárítás, a Nincs irgalom blogba. Nézzék meg, olyan, mint egy felvillanyozó húsipari műalkotás...
gaffer 2007.11.03 17:59:11
Ha mi egy rendezvény plakátján meglátjuk Harsányi Levebte nevét, egyből rohanunk. Ha pedig egy zsaru és Pártai Lucia is mellette vannak, akkor kétszer olyan gyorsan. Két feles, oszt taposunk is a gázba...
w Amikor a hóhért 2006.12.28 10:00:00
Akasztják Szaddámot. De nem ám majd egyszer, hanem most: egy hónapon belül. Hirtelen halál.A legnagyobb hiba, amit diktátor elkövethet, az az, hogy megbukik. Sőt, az az egyetlen hiba, mert ha hatalmon marad, akkor a többi hibája nem derül ki, vagy erénnyé kovácsolható.…..
Subba Érdekes adat - A trágyád 2006.12.12 02:29:00
Bizonyos adataival mindenki tisztában van. Milyen magas, hány éves, hány kiló és mikor vesztette el a szüzességet. Sajnálatosan kevesen vannak azonban olyanok, akik fejből tudják, hogy eddigi életük során pontosan mennyi kábelt fektettek le. Ez az elmés kalkulátor most végre…..
Oh, mily ironikus: Öngyilkos lett a No Fear alapítója...
gaffer 2006.12.15 06:41:35
Subba Mindennek a vége: privi.hu 2006.12.14 22:35:00
Mi itt a Subbánál büszkén állíthatjuk, hogy nagyjából a komplett magyar internetet láttuk már. Soha semmin nem lepődünk meg, az olvasók által beküldött linkek többségét látva még a szemöldökünket sem húzzuk fel. A privi.hu azonban más. A privi.hu ugyanis a magyar internet…..
A lemezkiadóknál dolgozó szerencsétlenek sem jókedvükben küldözgetnek fűnek-fának égbekiáltó marhaságokat. Így sokszor egyszerre küldenek el egy egész hírfolyamot valamelyik ápoltjukról, hátha így kevésbé idegesítő. Az alábbi csokor a Warner Music Hungarytól származik,…..
gaffer 2006.11.24 04:59:38
Magyarországon a legsúlyosabb sajtóközleményeket a popipar legalja termeli. Szinte naponta érkeznek a spamek olyan, még közepesen sem híres köcsögök sajtósaitól, akiket az sem ismerne fel, aki heti 168 órában a Vivát bámulja. Itt van például az elképesztően hülye nevű DJ…..
John Fiocco Jr. holttestét hat hónappal ezelőtt találta meg a pennsylvaniai rendőrség egy szemétlerakóban, ám sokáig fogalmuk sem volt a halál lehetséges okáról. Most azonban úgy tűnik, mégis van egy ötletük: a New Jerseyben tanuló egyetemista egy tragikusan végződő bújócska…..
Dokumentumfilmmel emlékezik Puskás Ferencre a Duna Televízió. A 20 óra 55 perctől vetített, 1985-ben készült filmet állítólag először láthatja a közönség. Puskás Ferenc a filminterjúban emlékezik először pályafutására, mérkőzéseire, a londoni 6:3-ra, az 54-es…..