Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyuli

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazán vérpezsdítő téma, amit bármilyen társaságban érdemes betolni az éterbe, ha csökken az érdeklődés, kevésbé pezseg az a bizonyos "buborék". Hirtelen mindenki felpezsdült és a társaságban szinte azonnal megnyílik a front két oldala. A Piros sarokban a notórius…..
Duna-parti kókusz party, avagy miért olyan kínos a Kubatov-gyarmatok médiamegjelenése. Emigráló művészek nyílt leveleitől zajos a blogoszféra, a főbb indokok: megélhetési gondok, a kultúra szerepének változása, az erőszak és intolerancia megerősödése hazánkban. De vajon egy…..
 A június 16-i testületi ülés napirendjén szerepel a Mediterrán-lakóparkban élőket érintő, a kerületi szabályozási tervet módosító rendelet. Akinek a módosítással kapcsolatban véleménye, kérdései vannak, kérem, jelezze holnapig, hogy közvetíteni…..
Milu kísérleteket folytatott házi részecskegyorsítójával, és Spar-gazdaságos márkából sikerült előállítania a Légy óta előszeretettel használt speciális effektust, amikor a delikvens belső szervei a testén kívül kapnak helyet: Bizony elért minket is a válság, és egyik…..
Ezt már szeretjük: a Naiv Ügyfél odavág, mire az érintett azzal a svunggal visszacsap. Vihart kiváltó korábbi posztunkban "Dóra" azzal vádolta a Mediterrán lakópark beruházóját, hogy késve, kritikán aluli minőségben adták át a lakását, majd utána szívatták,…..
Dóra újépítésű lakást akar venni, a történet innen már ismerős: hónapokat késő átadás, kritikán aluli minőség, pofátlan kivitelező, végtelen hosszú hibalista és be nem tartott határidők. A Quantum Lakásépítő Ingatlanforgalmazó Kft. Mediterrán Lakóparkjának…..
Nyuli 2008.02.22 09:14:42
Amiről szó van az a Medieterrán 3 és nem a Mediterrán 2
mediterran3.hu/index.php?menu=1
Kivitelező: Manufer Kft.

Ez a teljes Mediterrán lakóparkból 2 ház, és semmi köze pl a Készhez. A területen négy különböző befeketető építettet.

A tisztánlátás végett.
Küzd bennünk a pucér emberek látványától irtózó volt piarista kisrák az ultraliberális fogyasztásigenlő páncélossl, így képtelenek vagyunk eldönteni, hogy rossz-e, ha egy hipermarket rendészeti eszközökkel akadályozza meg a félmeztelen férfiak behatolását. Szevasz Homár!…..
Tomka Gergely igazi Elszánt Ügyfél, ugyanis emlékezetes szívássorozatának megkoronázáseként az alant olvasható jegyzőkönyvet sikerült aláiratnia a Westend T-pontjának illetékesével. A történet megmagyarázza, hogyan kell megkínozni az Ügyfelet, ha a hiba forrása az, hogy…..
Yasashi Tanuki hasonlóan gyanús adatgyűjtést tapasztalt, amikor közvéleményét kutatták: Ugyanez az adatgyűjtős történet történt meg velem egy közvélemény kutatáskor. Szombat délután jött valaki az ajtónk elé egyik vezető piackutató cég nevében majd miután válaszoltam az…..