Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AmBesten

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este Tüttő Katát az ATV stúdiójában beültették két kaján újságíró közé. Fekete Norbert és Dömsödi Gábor pofákat vágott, miközben a szocialista politikusnő magyarázni próbálta, miért szerepelt le pártja az uniós választáson. Nem igazán sikerült neki. A megjelenése azonban sikerült. Lábai…..
                                                             Mihály, engem kitiltottak Amerikából.            Tikiltották, kedves Ildikó, a Marikából?            Antal!  Most hallottam, hogy totikilták az Ildikót, a Karimából.      …..
AmBesten 2014.11.05 16:56:18
2014 az I. világháború századik, a rendszerváltás huszonötödik, valamint korszakalkotóan legendás és mértékadóan befolyásos lap-ősünk, az Utolsó Figyelmeztetés születésének tizenötödik évfordulója. Az 1999-es indulás körülményeiről és az első évekről ebben a…..
       Nincs ekezetem. A bagel, aki esetleg nem tudja, egy amerikai zsemlefajta, aminek luk van a kozepen.       Kumin Ferenc ma egy Rob Edens nevu szakertot szemlez a Facebook-oldalan. Rob Edens nem szidja Orbant. Ez az erdeme.       Rob Edens egy diak a London School of Economics-on.…..
Eddigi leghosszabb és egyben talán a legnehezebb munkám, több hetes modellezés, majd animáció eredményeként végre kijelenthetem, hogy KÉSZ! Rövid történet a kép készítéséről: vízparton pihenés közben az egyik újságban volt egy képrejtvény (egyszerű "találd meg az öt…..
Miközben a hivatalos Magyarország hosszú távú energiapolitikáját teljesen Oroszországhoz köti a paksi paktummal, miközben a kormánypárt hívei szinte minden fórumon Oroszországot látszanak favorizálni a nyugati szövetségi rendszerrel (EU, Egyesült Államok) szemben, Oroszország…..
AmBesten 2014.03.01 20:19:18
@Muzsikok közt: Szóval nincs különbség egy asztali számítógép és egy atomerőmű között?
AmBesten 2014.03.01 20:27:20
@maxval a gondolkodó birca: Hmm. Az írod, hogy az orosz kisebbség elfogadta, hogy az ukrán állam része. Akkor miért nem tiltakoznak, hogy egy idegen állam (Oroszország) fegyverrel be akar avatkozni az ukrán állam ügyeibe? Nem azt kellene mondaniuk, hogy a választásokon majd helyreállítják a törvényes rendet, és bízzák a döntést az Ukrajnában élő népre?
AmBesten 2014.03.01 20:35:22
@Muzsikok közt: Különbség az ára. Különbség a garancia. Különbség a jótállás. Az atomerőmű hatalmi eszköz, a notebook-od viszont soha.
Nézd meg, mit csináltál! Nézd meg, mit csináltál, kevéssé tisztelt törvényhozó, amikor nyakunkra szabadítottad ezt a dogmatikus szemléletet, amikor előnyben, törvényi védelemben részesítettél egy történelemképet, s egy másikat bűnnek nyilvánítottál. Mintha bizony egyik…..
Ma ismét a doni katasztrófára emlékezik az ország. A szovjet csapatok 71 éve indították meg támadásukat az urivi és a sztorozsevojei hídfőkből kiindulva a magyar csapatok állásai ellen. Az ekkor a fronton szolgálatot teljesítő katonák közül kevesen sejtették, hogy a legtöbben…..
Lobsterizmus Szerepeid vs. Te 2014.01.08 17:53:56
Két ember ugyanazt a filmet szereti. Ugyanoda jár nyaralni és ugyanaz a hobbija. Mindkettő mosolygós, sok barátja van, pozitívan áll hozzá az élethez. Ez a két ember remekül kijönne egymással.  De mégsem teszik. Azért, mert az egyik ügyfél, a másik meg épp ügyintéző. Az…..
A feminizmus egy fantasztikus dolog… volt. Volt akkor, amikor a nők nadrágot kezdtek hordani azért, hogy nadrágot hordhassanak és nem a pucér melleiket nyomták egyes ország vezetőinek az arcába azért, hogy… nos, nem értem a metaforát. Egyébként sem értettem soha ezt a melltartó…..
Barangolások a múltban. Képek az internet rejtett zugaiból. Merre járunk? Tippeket a kommentekbe kérünk, megfejtés majd ugyanott.....
Egyszerre több helyről is szóltatok (kösz midnenkinek!), hogy elérhetővé vált Budapest Czím- és Lakásjegyzéke. Ez nagyjából olyan mint a későbbi korok telefonkönyve, csak épp zömmel telefonszámok nélkül. Mivel, hogy a 29 évfolyamot megért brossúra az első kiadása 1880-ból…..
Igen, amikor még nem létezett a modern politika intézményrendszere, a zemberek halomra ölték egymást, és azé a csoporté lett az igazság, amelyik győztesen került ki az adott polgárháborúból. A firenzei pártharcok, az angliai Rózsák háborúja, a XVI-XVII. századi…..
AmBesten 2013.04.28 13:29:12
@HaFr: Azon gondolkodom - nulla eredménnyel - van-e létező, netán sikeres példája egy ilyen rekonkviszta személyiség fellépésének.
Szombat reggel, uniós polgár sokáig horpaszt, de mikor már nagyon hasára süt a nap, benyomja a rádiót. Az első hír, amit hall: öregem, rábasztál, éjjel durván megadóztatták a bankbetéted. Nem vicc öcsisajt, a döntés megszületett, hiába rohansz a bankba, már le is nyúlták a…..
A feleségem kapott egy SMS-t a Belügyminisztériumtól ezzel a szöveggel: Segítünk! Ne hagyja el a gépjárművét! Ha elfogy az üzemanyaga, üljön át egy másik autóba! Belügyminisztérium Nos, az asszonyka jelenleg – teljes szerető pereputtyunkkal – a jólfűtött, barátságos…..
AmBesten 2013.03.15 16:10:57
@Ne Quid Nimis: Nem hiszem, hogy a Kubatov-lista lenne az alapja. Ugyan honnét lennének meg azoknak a mobilszámai, akik nem fideszesnek vannak nyilvántartva?
classenemyfreddie írásával a szerkesztőség tagjai különböző pontokon nem értenek egyet – azért közöljük mégis a magyar fordítást, mert véleménye hozzászólásként nem hangozhatott el a február 14-i hallgatói fórumon az ELTÉ-n, emellett jó vitaindítónak tartjuk annak a…..
AmBesten 2013.02.17 10:12:58
A fenti remek fotót Vox töltötte fel az Urbanista indafotós gyűjteményébe, alatta meg ez a párbeszéd olvasható: Mindennek azért van most apropója, mert felmerült, hogy korlátot kellene építeni az Alagút bejáratának tetejére. Ugyanis évente történik hasonló baleset,…..
Amikor karácsonykor az NGM weblapján leszakadt pofával láttam, hogy Doubravszky György pénzügyi biztos lett, azt fogadtam meg, hogy nem írok azonnal, előítéletesen. A Hiteltársulás dicstelen munkálkodását már megörökítettem, de mindenkinek jár egy esély, hátha új poziba…..
Kedves diákok!A megváltozott felsőoktatási keretszámok miatt, holnapra szervezett országos diák demonstráció ügyében az iskolavezetés a következő döntést hozta. A bizonytalan helyzetben az Isteni bölcsességbe vetett hit és bizalom adhat segítséget, ezért a holnapi első…..
AmBesten 2012.12.13 17:26:58
@Szputya: A papok tudják, hogy két év múlva a fidesz nem fog győzni - ennek a mondatrésznek ez a másodlagos jelentése.
AmBesten 2012.12.13 17:50:51
@szempontpuska: Én úgy látom, hogy a fidesznek vége van, Ovinak is. Végjáték még elhúzódik, de fordítani már nem tudnak. Ovi miatt nem.
MaNDA Huszonötöt Paul Cézanne-ra 2012.11.08 14:17:04
Az alábbiakat a Szépművészeti amúgy vérprofi kiállításán látottak hatására voltam kénytelen papírra vetni. Egyszerűen nem tudtam benntartani, pedig megpróbáltam. Arról van szó, hogy a király meztelen, Cézanne a kipakolt munkáiból kiindulva egy tehetségtelen valaki volt, aki…..
Nem a magyar kormánynak, hanem az IMF-nek kell változtatnia politikáján, ha pénzt akar adni Magyarországnak. G. Fodor Gábor, Századvég igazgató Egyetlenegy oka lehet az IMF-hiteltárgyalások elhúzódásának, hogy igazából a szándék alapján nem vagyunk jogosultak rá. Túl…..
AmBesten 2012.10.05 10:52:49
@szempontpuska: MolnarErik véleményét osztom, ez tragikus, nincs itt helye a kárörvendésnek.
Tisztelt Bíróság! Kérdések egész sorával vagyok kénytelen a T. Bírósághoz fordulni. A T. Bíróság által a közelmúltban, Dr. Dániel Péter úr ügyében hozott ítélet olyan problémákat vet föl, amelyekre jogkövető állampolgári igyekezetem dacára sem találok választ. A T.…..