Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ddNatalie

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok hagyomány akár több mint 100 éves történethez köthető. Miért eszünk bejglit? Miért gyújtunk rózsaszín gyertyát, vagy mit jelképez az ajtókoszorúnk? Sok szép hagyomány, aminek most utána jártunk...
Mivel mostanság kicsit több időt tölt mindenki otthon és a jelenlegi helyzet is aktuálissá teszi a témát, úgy döntöttünk, hogy hasznos tanácsokkal látunk el, amik segítségével erősebbé és ellenállóbbá teheted a szervezetedet a külső behatásokkal szemben!..
Ha már unod a TV műsorokat, megnézted az összes kedvenc sorozatodat, akkor adunk 15 tippet, hogy mivel töltheted el hasznosan és kellemesen az idődet otthon!..
A töltött káposzta odaégett, a bejgli szétesett, a fenyőfáról hullanak a tűlevelek, az egyik égősor kiégett, nem találtad el az ajándékokat sem és váratlanul még egy plusz vendég is jött?! Te pedig éppen azt sem tudod, hogy a konyhában legyél, vagy kínálgassad a vendégeket. Sokan stresszforrásként…..
Stressz a munkahelyen, anyaság, családi problémák és még sorolhatnánk. Egyszerűen van úgy, hogy elkap az élet gépszíja és egy idő után azt érezzük, hogy céltalanok vagyunk, akármit is csinálunk, nincs jó kedvünk, fáradtak vagyunk és egyszerűen a végtelen kimerültség ural minket. Nehéz ebből a…..
Én, mint két gyermekes anyuka kaptam egy fényevő lányt és egy mindenevő fiút. A fényevőt úgy értem, hogy bár a klasszikus gyerek kedvenceket megeszi, mint a virsli, sült krumpli és tészta, mégis aggódom, hogy az étrendje nem elég változatos. Nyáron pedig, igenis voltak olyan napok, amikor szó…..
9 hónapon át a szíved alatt hordtad a kisbabádat, vigyáztál rá, beszéltél hozzá. Sokszor elképzelted, hogy milyen csodálatos lesz, amikor már megszületik és milyen harmóniában fogtok élni az egész családdal. Aztán megszületik a baba és szembesülsz a valósággal, legalábbis néhány újdonsággal, amire…..
A legtöbb ember még felnőtt korban is imádja  a plüssjátékokat. De nem mindegyiket :). Nézzük, hogy lehet a cuki-muki játékból mégis egy szörnyet kreálni...
Minden nemzetiséghez fűződnek meghatározott elképzelések, tévhitek és persze igazságok is. Személyes tapasztalataim alapján állíthatom, hogy vannak berögzött tévhitek és persze igazságok is, amiket most szeretnék megosztani veletek...
Mi a jó neked! No para Ara III. 2016.02.18 15:50:45
Hogy lendülj könnyen tökéletes formába? Hogy maradjál nyugodt és kiegyensúlyozott az esküvőig? Olvass tovább és megtudod...
Hogy válassz megfelelő ruhát? Mik a tipikus hibák a ruhaválasztásnál, amiket érdemes elkerülnöd? Olvass tovább és megtudod!..
A filmekben mindig mosolygós kismamákat mutatnak, akik boldogan számolják vissza a perceket a baba születéséig és állandóan simogatják a pocakjukat. A várandosság nehézségeiről és valódi velejáróiról kevés szó esik. Ezeket az ember csak akkor tapasztalja meg, ha maga is átéli. Természetesen a baba…..
Szeretnél váltani munkahelyet, de nem tudod, hogy miért nem jön össze. Összeszedtük neked a legsúlyosabb hibákat, amiket az álláskeresésnél elkövethetsz. Így láthatod, hogy mit ne tegyél, ha munkahelyet szeretnél váltani. Nézzük, mik ezek a tipikus hibák.....
Készülődés a Nagy Napra, avagy megmutatjuk neked, hogy ne kapjál sokkot a következő időszakban, amíg az esküvődre készülsz. Ha olvastad az első részt, akkor már biztosan túl vagytok azon, hogy meghatároztátok a létszámot, a helyszínt és az időpontot is. Ha szerencsétek…..
Készülődés a Nagy Napra, avagy megmutatjuk neked, hogy ne kapjál sokkot a következő időszakban, amíg az esküvődre készülsz! ;)  Azt mondják, hogy minden nő kislány kora óta álmodik arról, hogy egyszer gyönyörű, hercegnős – vagy inkább mondjuk  menyasszonyi – ruhában végig vonul az oltárhoz és…..