Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bathorysteffer

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
AudioWorld Rega Planar 8 - teszt 2018.11.27 01:18:15
Az első kérdés: Mit akar a Jóisten? Elég akadémikus felvetés, nehéz is rá válaszolni, de egészen biztos vagyok abban, hogy sokkal több jó válasz van rá, mint ahogy az Roger Waters: Amused to death c. lemezén elhangzik. Ezzel a lemezzel kezdtem az ismerkedést a Rega legújabb mini-csodájával, a…..
AudioWorld Bemutat(koz)ó csapat 2017.03.10 13:21:16
Nagy örömmel teszek eleget Szekeres István, kis hazánk egyik legjobb Audio-Technika kereskedője megtisztelő felkérésnek, hogy Magyarországon elsőként én teszteljem, hasonlítsam össze ezt a néhány új pickupot. Nem csak azért, mert mindig is érdekeltek az új dolgok, a mögöttes technológia, de…..
Azok a Nagyra Becsült Olvasóim, akik követik itt, a blogomon folytatásokban érkező beszámolóimat az analóg lemez világának meghódítása, rákfenéinek megszelídítése felé vezető utamon, lassan azt hihetnék, már nincs tovább, megvan minden, futómű   ( lásd Vintage…..
Bajban vagyok ezúttal. Többszörösen is. Hagyományosan a szívem csücske minden magyar termék, a jók különösen. Ezért mindig, amikor ilyen eszközök kerülnek a kezem ügyébe, előre, külön emlékeztetnem kell magam az elfogulatlan ítéletre. Nincs ez másképp most sem, sőt, a bajt tetézi az a körülmény,…..