Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sapped girls don't say no

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamiért az életemből kimaradtak a súlyosan buta lányok, akikkel hegyeket lehet elmozgatni. A netes társkeresésről már annyiszor elmondtuk a véleményünket, mint egy sportkommentátor az olimpián, hogy a magyarok ellen csalnak. Average Joe kutatása jó tapasztalat azok számára, akik…..
Sapped girls don't say no 2008.08.28 08:35:06
Erősen kétlem, hogy ez a sztori valóban, így és ilyen formában tényleg megtörtént, mindenesetre a szóviccblog nevű gólem okán új pontot veszünk fel a toplistánkra. Noha 2008 a rossz humor éve, a rettenetes szóviccel ismerkedni próbálókat továbbra is máglyára vetjük.Sziasztok…..
Sapped girls don't say no 2008.08.21 08:33:53
Hát, ha ez nem fake, akkor semmi. Vagy tényleg van pofája valakinek ezt meglépni? Innen loptuk a képet Kedves Szakíts Ha Bírsz! Borzalmas történetet szeretnék mindenkivel megosztani, ha nem velem esik meg, el sem hiszem. Tavaly ősszel történt, hogy a cseten (chat.gyaloglo.hu)…..
A gyülekezési jog alkotmányos korlátjának minősül az Alkotmánybíróság szerint a különböző rendezvények bejelentési kötelezettsége, ezért megsemmisítették a vonatkozó passzust. A Zugügyvéd most már tényleg kíváncsian várja, mi lesz  Zutyu kolléga sorsa, a…..
Cannes-ban megnéztük vferivel az Ashes of Time Reduxot, amiben van egy szívbe markoló szöveg: a férfi boldogsága azon múlik, hogy képes a nem emlékezésre. Már akkor éreztem, mennyire igaz ez, de most még jobban. A szerelmi életünk nagyon egyszerű lehetne, ha csupán racionális…..
1, Rúgd ki a csajt 2, sírdogálj neki 3, hagyd, hogy vígasztaljon 4, csináld ezt meg többször. Hidegrázós érzés, amikor két ember a fix párkapcsolatában egy pillanatra kilépve átéli a szerelmet, hogy durvább sérüléseket szerezzenek ezzel, mint bármelyik hosszú kapcsolattal.…..
- Ismeri XY-t?- Nem.- Hazudik! Láttuk, hogy ismerősök az iwiwen.Úgy tűnik már ez sem csak egy elképzelt beszélgetés. Egy távoli ismerősöm előző munkahelye ellen nyomozás folyik. Tanúként beidézték az ügyészségre. Mikor a nyomozók kihallgatták, arról érdeklődtek, hogy…..
Mindenféle felvezetés nélkül olvassátok, good morning sunshine.Ritkán fér össze a vonzó külső és az erény (Iuvenalis) Délutáni alvásból felkelve a fürdőben kezdtem sminkelni. Szokatlanul szépnek, szebbnek kellett lennem; biztonságérzetet ad. Cipő, kabát, parfüm, utolsó…..