Regisztráció Blogot indítok
Adatok
babraba

0 bejegyzést írt és 335 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Evidens, hogy szenteste velem van, nem adom kényszerláthatásra! - jelentette ki ellentmondást nem tűrő hangon anya, aztán a gyereket kitépte apa kezéből és egy jól irányzott mozdulattal becsapta az ajtót. Evidens. Tavaly is nála volt. Sőt egész karácsonykor és még utána is. nem…..
Nem tudlak apának hívni, igazából megszólítást sem érdemelsz .... mert számomra csak egy donor vagy. Így alakult. Van apám, te meg biztosítod a zsebpénzemet. Ennél több miért kellene az életemből?   Nem tetszik? Azt tervezed, hogy így nem érdemlem meg és nem küldöd a…..
Apakanyar Apakönnyek 2015.11.24 09:48:28
Fájdalom tükröződött a szemében, amikor beleolvasott a 18 éve nem látott gyerek beszámolójába. Összefoglalva: vádak, feltételezések, elutasítás magázódva, idegenül. Persze mit is várhatott volna? Ő hagyta ott a családot, hangzik a családi rege ... arra, hogy kidobták,…..
Elkeseredett olvasónk fizetésének felét elviszi a végrehajtó, a férje pedig börtönben ül, mert a bíróság szerint túlságosan agresszíven kérte a munkáltatójától, hogy fizesse ki. Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a…..
babraba 2015.10.26 14:01:25
@Zsuzsi2525: hűűűű... remélem soha nem leszel úgy éhes, hogy nincs pénzed! tényleg arányban van az ubi és az emberélet!
Sok hívő és egyben aktívan politizáló keresztény hajlamos arra, hogy saját politikai szimpátiáját megtámogatni próbálja vallásával is. A jobboldali szerint az igazi keresztény jobboldali. A liberális keresztény szerint Jézus is liberális volt. A balos keresztény szerint az igaz…..
Kivel ne fordult volna már elő, hogy késésben volt reggel?! Van, amelyikhez még 5 perc sem kell! forrás és további képek Ha tetszett a bejegyzés, kövess a Facebookon!..
Drága Blog-olvasók! Nehéz elkezdeni ezt a bejegyzést, az utolsót.. Anyu imádta ezt a blogot, itt bármikor megoszthatta Veletek azokat a fantasztikusan érdekes történeteket, felfedezéseket, eseményeket, melyek Őt…..
„Érdekelne, mi játszódik le ilyenkor egy férfi fejében, amikor mindent borít, megőrül és hülyeségeket beszél és csinál” - amikor már a szeretőt is megcsalják, az már valami nagyon rossznak a jele. A pasi nem bír magával, beleveti magát az életbe, végül olyan ócska…..
A Napló című műsor megszűnését követően december 2-án, közös megegyezéssel távozik a TV2-től Vujity Tvrtko. A műsorvezető a csatorna indulásával egy időben, 1997-ben csatlakozott a kereskedelmi csatorna csapatához, vagyis 17 évig dolgozott a csatornánál, munkaviszonya…..
Miután nem eléggé megérdemelten megkapta a nemzet sportolója címet, már úgy gondolja minden meg van neki bocsájtva, minden el van neki felejtve. Végül is semmi különöset nem tett a doktori címét másolt anyaggal megszerző egykori álamfő, csak ami kormánypártban naponta…..
„Szemétnek érzem magam, ha a nőre fogok gondolni házastársi szex közben, és szemétnek érezném magam, ha elmennék vele” - Posztolónk családos ember, és emiatt kissé korlátozva érzi természetes vágyait. Egykor csóró volt, de most saját üzletet visz, melybe nem rég…..
babraba 2014.11.12 18:06:54
Orbán Sára nevével már nem csak a családról szóló bulvárösszeállításokban lehet találkozni, hanem egy államilag támogatott fesztiválsorozathoz készült anyag stáblistáján is. A Nagyon Balaton egy egész szezont átölelő programsorozat, beletartozik a május végi…..
babraba 2014.08.13 15:52:14
@Fleur du mal: nem apuval tartatja el magát, ez igaz.. de: ott közpénzen tartatja el magát! Ééééérdekes... orbán ívadékok mindig közpénzen vannak tartva (gondolom, annyira nem eszesek, hogy egy versenyszférás céghez beférjenek komolyabb pozícióba- min.e. lánya/fia csak nem lesz már takkernéni), a piacon éhen döglenének!
Új időpontot kapott a Sztárban sztár, a TV2 tavaly bemutatott, rém viccesnek bizonyuló énekes showműsora, aminek az a lényege, hogy a résztvevő énekesek hatai és külföldi világsztárok bőrébe bújva (de leginkább átlényegülve) adnak elő mindenféle nótákat, pl. Szandi Brian…..
Dinamó Műhely Ő az az anya 2014.05.04 13:26:26
Ő az anya, aki nincs benne a játékban, akinek nem osztottak lapot, mégis ő esik ki elsőként. Ő az anya, aki évek óta nem volt nyaralni, aki nem is érti a hirdetést, hogy „a Szigetre őt is ki kellene vinni”, akinek a Balaton nem Sound, hanem utolsó boldog éveinek színtere. Ő…..
babraba 2014.05.04 16:35:52
A TV2 Mokka című műsorában ma reggel hétkor olyat láthatott a közönség, amire csak ritkán volt példa mostanában. Vadai Ágnes, a kormányváltó koalíció DK-s politikusa móresre tanította Kárász Róbert riportert, aki azzal a nyilvánvaló szándékkal kezdte a beszélgetést, hogy…..
Fletó jól érzékű hátbaszúrásokkal tesz arról, hogy mesterházy minél nagyobbat bukjon az idei választáson is. A cél egyértelmű: a bukás utáni káoszban a zavarosban halászva ismét a baloldal vezére akar lenni. Mert nem adja föl. Soha nem adja föl. Amíg él, vele számolni…..
IFL Gazdaság Nem lesz nyugdíjam? 2014.01.25 18:56:48
1990- A társadalom egyik legnagyobb problémája a nyugdíjkérdés.2000- Továbbra is a legnagyobb társadalmi kérdések egyikeként a nyugdíjat gondolják az emberek2014- Egyértelműen a legnagyobb problémák egyike a nyugdíjkérdés, mivel az állam már bejelentette két éve, hogy…..
babraba 2014.01.26 14:39:17
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: ezt kizártnak tartom... 2010 előtt több millióan születtünk, 2010 után max párszázezren, de az is sok... :))
komolyra fordítva a szót, ez csak 2012-re igaz, 2013-ra újra csökkent a születésszám, szóval azért nézz utána, mielőtt pártparancsra beböfizel vmit ebéd után!
babraba 2014.01.26 14:41:38
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: akkor lett volna átszervezés, ha az első, állami nyugdíjpillérbe kerül... így csak törvényileg alátámasztott sikkasztás volt...
A páternoszterből egy magas, halszálkás öltönyös férfi lép ki büszke tartással. Mint egy mozgó pallos, az előle félrehúzódókról tudomást sem véve vág át a folyosón, szája szélét lebiggyeszti, mintha undorodna a hétköznapoktól, minden perctől, amikor akadályoztatva…..
babraba 2014.01.10 18:52:28
1000 leütés Orbán radikalizmusa 2013.11.15 09:44:48
Orbán Viktor 1990 óta négy országgyűlési választást veszített el, e mérce szerint messze a legtöbbet bukott, legkudarcosabb politikus az országban. A 23 év alatt egy valamire fűzhető fel a politikai pályája: ez a radikalizmus. Ennek révén térhetett vissza akkor is, amikor már…..
babraba 2013.11.15 13:40:35
@Kalmár: 1% infláció???? bazzeg a téliszalámi másfél éve 479Ft (körtálcás), most 614... tényleg 1% az infláció! gondolom, a 8 általános van meg, ebből 6x az első osztály, 2x a második... (a százalékszámítást azt hiszem felsőben oktatják,értem miért nem megy neked...)
A devizahitelesek megmentésének következő nagy problémája, hogy nincs olyan, hogy devizahiteles. Jobb híján szokás ezt a meghatározást alkalmazni a köznyelvben, mert ez a közös nagy kalap, mely alá befér mindenki, de valójában ahány devizahitel-adós, annyi élethelyzet,…..
babraba 2013.10.28 13:48:29
@KevinMulder: szerinted ilyen adósnak ki fog mégegyszer hitelezni? és ha igen mennyiért?
Háborúk mindig voltak és lesznek az emberiség történelmében. Belegondolunk néha, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy békében élhetjük a napjainkat? A kis mindennapi mérgeink közepette, amikor nagyszüleink néha korholóan ránk szólnak, hogy ez semmi ahhoz képest, ami a háború…..
Értem én, hogy a devizahitelek esetében megnőttek törlesztő-részletek: gyengült forint és erősödött a svájci frank meg miegymás. No, de kérem szépen mi lesz a forinthitelesekkel? Azokkal, akik korábban is drágábban törlesztettek, mint a devizahitellel rendelkezők. Esetleg…..
babraba 2013.10.09 21:44:31
@Szelid sunmalac (Vigyazat! Hamisitjak!): öööö... részben van igazad... A bankok, az egyoldalú kezelési költség, illetve ezek devizában való elszámolása, továbbá a kamatok devizában való elszámolásában, majd ezek eladás árfolyamon történő átszámításaban voltak igazán vérgecik!!!
Már ne is haragudj, de te azt a 14milliót 20 évig használtad! Szerinted, ha beteszed a bankba ezt a 14milliót mennyit kapsz a végén?
Elárulom, a jelenegi 4 %-os picsalacsony betéti kamatfizetés mellett (az elmúlt években csak magasabb kamatok voltak!): 30.676.000 Ft-ot! (nyilván itt mínusz költségek, de hiteledre is rakódtak költségek, szóval kb. pariban van)
Ezek szerint a bank haszna kb. 1,5millió forint körül mozog 20 évre, ez évente:75.000 FT, havonta:6250 Ft..
Tudom, közgazdaságtanilag baromság az eszmefuttatásom, de kb. annyira, mint azon sírni, hogy 14 milió forintot vettem fel anno és HÚSZ év múlva 32millió lett a vége összesen...
no emisszió Liberálisok 2013.09.15 16:35:18
Vannak dolgok, amelyeket éppen jelentéktelenségük tesz jelenségértékűvé - és igazán vérlázítóan pofátlanná. Ilyen Fodor Gábor pártja, plakátkampánya és egész politikai médiajelenléte. Azzal egyébként nem értek egyet, hogy egy jó, igaz ügyet ne lehetne és ne…..
babraba 2013.09.16 19:42:57
@Blogger Géza: neked bármi jó poszt, ami a politikai utálatod tárgyát fikázza, véleményed nem túl mérvadó...
ja, tényleg gyurcsány igazi oligarcha, lehet, hogy többet keresett, mint amiért megdolgozott, bár a legnagyobb ingyenélő orbánné, aki leellett egy kosárnyi miniorbánt, és így szerzett milliárdokat!

posztíró: mennyit fizetnek a karaktergyilkosságért?
A bankok nem értik Orbán nyilatkozatát Finoman szólva is meglepődtek a bankok Orbán Viktor és Rogán Antal nyilatkozatán. A miniszterelnök és hű vazallusa az elmúlt napokban jelentette ki sajtónyilatkozatban, hogy a bankok erkölcsi kötelessége rendezni a deviza-csapdából kialakult…..
babraba 2013.09.09 13:31:25
@Tibor Rajna: semmi gond Tibi... akkor váltsuk át forintra, és visszamenőleg is fizesd ki a forintkamatokat...