Regisztráció Blogot indítok
Adatok
saul fika

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Ismeritek azt az ősrégi, ám soha meg nem unható oldalt, ahol bármilyen videó alá bekeverhető a Benny Hill Show klasszikus témája? Na, ez a Benny Hillifier jutott eszembe erről a Praktikeres áruátvételről, bár ez már önmagában, zene nélkül is olyan, mint egy közepes bohózat.…..
Még tavaly tavasszal történt, hogy Ian Watkins volt Lostprophets-frontembert, jelenleg 35 éves büntetését töltő pedofil szexuális bűnözőt megvádolták, hogy telefont rejteget a cellájában. Watkins először tagadta a vádakat, még azután is, hogy bevitték egy steril szobába, és alaposan megmotozták. A…..
saul fika 2019.08.06 23:48:47
  Az Európai parlamenti választások eredményének ismeretében persze már teljesen mindegy, hogy 344.512 vagy 344.513 szavazatot kapott a párt. Megvan 2 képviselői hely. Gratulálok nekik! Mégis fontosnak gondolom leírni, hogy lett a szám vége 512.  Szeretnék és igyekszem tudatos szavazó lenni, aki…..
Elképesztő, hogy nincs még egetverő botrány abból, ahogy besumákolta magát az Európai Parlamentbe az RMDSZ. Nagyon úgy tűnik ugyanis, hogy kifejezetten a románok lakta, Kárpátokon túli területekről összelopkodott román szavazatokkal sikerül nagy nehezen átmásznia a bejutási küszöbön. Ráadásul nem is…..
Eljön végre ez is, a hétvégén véleményt mondhat megint a nép pártjáról és kormányáról. Az EP-választás győztesét tudjuk, agyonnyeri magát a Fidesz. Egyszerre abszurd, félelmetes és nevetséges, hogy a rendszerváltás óta eltelt időszak legkártékonyabb, leghazugabb tolvajbandájának győzelmét semmi se…..
saul fika 2019.05.25 19:28:53
Igaz, valószínűleg ő sem így tervezte, de tény, hogy szakmailag egy perc alatt jobban lealázta a konzervatív újságírást, mint a teljes ellenzék az elmúlt 9 évben. Az oroszoknak éppen a hazáját áruló Strache videók elemzésével nyitott az eheti Keménymag, benne vitathatatlanul a konzervatív újságírás…..
saul fika 2019.05.24 14:23:18
Na, ez most rendhagyó lesz. Az Indexen ma megjelent epizódkritikámat toszom be klasszikus hogyvolt helyett, de kicsit felturbózva, hogy legyen valami extra kontent is. Ha a fogadtatás pozitív, lehet róla szó, hogy bizonyos sorozatoknál a hogyvoltokat kritikával ötvöző hibridposztokká…..
Egy ideje már ismét autóval járok munkába. Úgy döntöttem két évvel ezelőtt, hogy megöregedtem, és már ritkán járok kerékpárral. Pedig hajdanán még az emlékezetes pintérsanyai hófúvás napján sem ültem át más autójába, hanem hazatekertem, és fagyott, könnypárás tekintetekkel gondolok az ónos esőben…..
saul fika 2016.11.04 13:31:27
@RobertJ: aki félti a szaros kocsiját az álljon 20 méterrel hátrébb a többitől.
de nem, a paraszt a legközelebb akar megállni az ajtóhoz, nehogy a két óra kóválygás után még 2 perccel többet kell gyalogolnia mert még leszakad a lába. inkább elfoglal két helyet 5 méterre a bejárattól, lehetőleg rokkantakét mint a hájfejű bu.zeráns hajdú.
Általában amikor kimegyünk barátokkal a szabadba, mindig egy rövidebb túrával egybekötött sütögetést rendezünk. Sütögetés mindig van és ennek többnyire én vagyok a főszereplője, mivel nagyon szeretek főzni, főleg tábori körülmények között. Sokat filóztam azon, hogy kellene valami alternatív sütő…..
A Dal második elődöntője pont olyan volt, mint az első. Jó, ebben a műfajban nehéz újat hozni, énekesek vannak meg zsűri, miniinterjúk a lihegőben és sztárfellépő, nettó 130 percben. Akár a kertévék hétvégi műsorába is bekerülhetett volna, látványvilágban nem volt semmivel sem rosszabb, mint a…..
saul fika 2016.01.31 11:00:20
@p.o.p: pont ez tűnt fel nekem is, és még arra sem képes hogy amíg a másik műsorvezető és a zsűri percekig beszélget megjegyezze ki következik, sőt, azt sem ki lesz a ún. "SZTÁR" fellépő a műsor végén mert mindig a füzetébe nézegetett hogy kit kell felkonferálni.
a milliós fizetéséért, a parasztja.
A Chuck és a Heroes Reborn (egyik) főszereplője most, hogy a túl fehér Oscar-gála miatt általános hőbörgés van Hollywoodban és már a melegek is közölték, hogy őket is elnyomják, szóval pont ebben a pillanatban jött elő azzal a vicces történettel, hogy ő  túl zsidó pár…..
Elég meredek pletykát hallottunk, nem is merjük tutira mondani, hogy igaz: a TV2-t megvásárló Andy Vajna olyan szabad kezet adott Dirk Gerkens vezérigazgatónak, hogy tök önként felvette maga mellé Habony Máriát, Habony Árpád testvérét, akiról mindössze annyit tudunk, hogy 2003 óta egy Színes Tinták…..
saul fika 2016.01.27 14:51:40
Azt mondta a Való Világ egykori nyertese, főállású médiaceleb A Dal indulóiról a Facebookon, hogy: Nézem az Eurovíziót, és nem értem, hogy a miniszterelnök miért is hagyhatja azt, hogy Magyarországot adott esetben egy afrikai, egy ázsiai vagy egy Magyarországtól eltérő, teljesen idegen…..