Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S34

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  "A Hajdú-bihari Napló értesülései szerint 20 év után ismét magyar kézbe került a volt kabai cukorgyár. A tulajdonos Eastern Sugár Zrt. évek óta hiába próbálta értékesíteni a 270 hektáros üzemet, mígnem egy szlovák cég tett ajánlatot. Mielőtt azonban az üzlet…..
S34 2016.07.27 12:24:08
@podiumocska79: Kedves akárki, hogy most el kezdel zsidózni, meg jó hosszú marhaságokat írsogatol ezzel a hozzá szólásod szart sem ér ! Érted ?
S34 2016.07.27 12:36:16
@Zka: Mikor ébredel azonnal komcsit kiáltol ?Fura egy szerzemény vagy azt neg kell adni.
Tudod mi és ki tette be az ajtót ? A Sikeresnek mondott ANTAL kormány ! Akinek fingja sem volt a magyar gazdasági rendszerhez.
Hallottál é olyan gyárakról mint Csepel, MOM, Diósgyőri kohászat, Diósgyőri gépgyár, De a mezőgazdaságban Bábolna ami Európa hírű volt és még lehetne sorolni.
Ezek a gyárak, üzemek ki termelték a magyar munkások millióit. Értéket állítottak elő nerm pedig összeszerelő üzemek voltak ! Dolgoztak és ne főleg nem KOMMONISTÁZTAK de húgy agyu narancsos !
Gondolkodtam a törökországi történéseken. Erdogan két hete pálfordulást hajtott végre, hirtelen rendezni szükségesnek érezte két, katonai szempontból erős "szomszédjával" a külkapcsolatokat. Aztán, hogy, hogy nem, hirtelen puccs lett Törökországban. Aminek során véletlenül nem sikerült foglyul…..
Csütörtökön eldőlt, a britek kilépnek az Európai Unióból, így valóra vált az EU rémálma, hiszen a brit szavazók szoros eredménnyel, de leszavazták az uniós tagságot. A referendum máris súlyos következményekkel járt, David Cameron brit miniszterelnök péntek reggel bejelentette lemondását,…..
Orbán bejelentette: ha Soros kéri, az összes fideszesnek vissza kell fizetnie a tőle kapott ösztöndíjat. Csakhogy van itt néhány probléma, amivel érdemes számolnia a haza nagy vezetőjének. Mindenekelőtt azzal, hogy Soros nem fog visszakérni semmit, azon egyszerű oknál fogva, minthogy Orbánnal…..
S34 2016.05.28 16:33:32
@dunántúli gyerek: Miről is beszélnek ezek a fideszes majmok ?Nagy pofával ordítják, hogy ők aztán kormányoznak ! Egy füstös kocsmában ott a sarokban az a félig mámoros melós az igen ! Az tud kormányozni.Elmondja két hörpintés közepette, , hogy az emberek tudjanak egy kicsit is bízni a jövőben ahhoz bizony előbb munka hely kell, olyan amiből biztosan el tudja tartani a feleségét és a két pujáját ! Nem pedig sárga csíkos mellényben meg különböztetve seprik az utcát, amit egy kósza szél majd vissza rendez. Vitya már akkor óriásit hazudott mikor el gügyögte a adó egy söralátéten el fog férni. Milyen söralátéten amely el takarja a holdat ? Gondolkodjunk már egy kicsit , hogy az adó a nép nyakából csökkenjen beruházások kellenek, nem kevés, hanem sok, nagyon sok ! a le épített üzemeknek, gyáraknak, építőiparnak, mezőgazdaságnak, dübörögni kellene. Lopni már keményen meg tanultak, barátoknak, uram -bátyámoknak , sógoroknak, fideszvégvári katonáknak búsásan osztogatni mert azt hiszik így birtokon belül biztonságban érezhetik magukat ! Tévedés jogász urak, nem sokára menekúlni fogtok mint a patkányok , egymást kenitek be a fekáliával mert azt hihetitek ,így talán némi előnyhöz juttok! Qva nagy tévedés ! el fogjátok nyerni a méltó büntetéseteket mert a nép akiket a porba vertetek így akarják !