Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fáj az igazság?

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
fáj az igazság? 2019.01.25 14:38:02
@Zsuzsi25: "Anyád pics.....a. Mi az, hogy semmirekello??? Tanulni kell kerem, aztan akkor nem 200at viszel hanem, minimum 4 500at. Lehetoleg ne filozofiat, meg szociologiat. "

Hogy a szintednel maradjak, a te anyad picsajat.
A semmirekello, mint altalonisitas a jol keresokre nyilvan tulzas volt, de valoban, lattam mar olyat en is, hogy 500+ert nem gyoztek a kedves dolgozok ugy csinalni mintha dolgoznanak.
Tanulni meg tanult az is, aki apolono vagy tanar, az o bere allami, meghozza alamizsna.
Persze, tanuljon mindenki orvosnak meg mernoknek, programozonak, mondja a sok mernok, orvos meg programozo. Kerdes, hogy akkor ki latna el ezen urasagokat es urholgyeket a korhazban vagy ki tanitana okegyelmesseguk gyerekeit (a sor hosszasan lenne folytathato mas, alacsony jovedelmu de fontos allasokkal)?
Az oldalak mostanra már tele vannak különböző írásokkal Andy Vajnáról, aki nemrég hunyt el. Próbálom nem ugyanazokat a dolgokat leírni, amiket már előttem az egész magyar sajtó és a kommentelők egy része megtett. Ebben a posztban elsősorban a magyarországi tevékenységéről emlékeznék meg...
fáj az igazság? 2019.01.22 23:47:13
@Minden ballib bérretteg: a szokasos fidesznyik kaka szetkenegetes. Kar, hogy a birosagi iteletek mast mutatnak. Azt, hogy a tv2 folyamatosan hazudik es ragalmaz, mig az RTL nem. Pont.
Egy tüntetésen való részvétel mindig új gondolatokat indít el bennem. Ma a Szabad sajtó útján a szónokokat hallgatva és körülöttem álló polgártársaim reakcióit figyelve feltámadt bennem a remény, hogy a magyar politika mocsarából kikapaszkodva és az ingoványt a jövőben nagy ívben elkerülve végre…..
fáj az igazság? 2016.09.02 11:05:26
@Singer Varrógépértékesítő és orosz kémhálózat Kft:
"Szegénynek furcsa lehet zsidó származásúként nácinak lenni, de mondjuk a jelenlegi ellenzék részéről bármilyen hülyeség állítása elképzelhető. :-)"

Schiffer volt mar sokkal elobb is naci a ballib velemenyterroristak koreben.
Amikor kitort a hiszti a nemet megszallasi emlekmu kapcsan es behivtak az atv-be, gondolvan, hogy zsido szarmazasukent majd o is osztja a velemenyuket. De besz*ptak, mert a klimaxos habzo szaju p*csa kalmanolgi kerdesere azt valaszolta, hogy vannak az orszagban ennel fontosabb ugyek is. Na akkor elgurult olgi gyogyszere, az azt koveto napok ballib gyulolkodeseirol Schiffer fele mar nem is beszelve. Na azota nem szeretik ballibak Schiffert, mert nem allt be mellejuk a hisztibe.
fáj az igazság? 2016.09.02 11:19:29
@Prognozuoti Blasio: Pontosan. Habar nagyon tavol all tolem az LMP szellemisege, Schiffert egy rendkivul okos es ertelmes embernek tartom. Lattam jo par felszolalasat a Parlamentben es tetszett, hogy osszeszedetten, ertelmesen beszel es ami a lenyeg, soha nem a szokasos ballib mantrat tolta, nem alacsonyodott le arra a szintre.
Mondjak itt fentebb ballib huszarok, hogy igy meg ugy nyalt be a fidesznek. Na persze.
Vegulis ha benyalasnak vesszuk azt, hogy nem kovette a ballib partocskak hozzaallasat, hogy barmit is talaljon ki a fidesz, csuklobol ellenezzuk, mindegy, hogy az egyebkent jo vagy rossz az orszagnak, akkor valoban benyalt. Csak ertelmes emberek ezt nem veszik annak, nem csoda, hogy a benyalast emlegetok ezt nem fogjak fel...
fáj az igazság? 2016.09.02 15:59:07
@morph on deer: @déjá vu39:

"Tárgyszerű, tényszerű"

Ha, ha, ha. Ha valaki magatol nem tud valamit, utana nezni meg lusta, akkor miert jelenti ki az ellenkezojet oriasi onbizalommal?

Nem tisztem megvedeni Schiffert, de ajanlok egy nagyon bonyolult dolgot:
www.google.hu
Majd tessek beirni "Schiffer feljelentes"
Es ki fog dobni jo par feljelentest, amit Schiffer vagy az LMP tett fideszes politikusok/tolvajok ellen IS. Es innentol mar meg is bukott a "Tárgyszerű, tényszerű" duma.
         Tegnap megtapsoltam Lányi Andrást. Ha ezt nekem valaki egy héttel ezelőtt mondja, körbenevetem. Még azt sem állítom, hogy mindenben egyetértettem Lányival, Puzsérral, TGM-mel, de mindhármukat megtapsoltam. Ott álltam a Ligetben, valahol Szigetvári Viktor és Kunhalmi Ágnes között, az…..
fáj az igazság? 2016.07.08 17:27:33
@Attilajukkaja: Igen, ennel a cikknel, eddig egy ilyen hozzaszolas volt, masoknal meg meg egy rakat hasonlo. De neked az vicces, ha a demokratak lampavasra akarnak masokat huzni. Ok. Akkor remelem masoknal, ha mondjuk ciganyokat akar egy-ket hozzaszolo irtani, akkor se fogsz habzo szajjal nacizni, hanem azon is csak jokat kacaraszol. :)
fáj az igazság? 2016.07.08 17:31:01
@velőtanya: Igazan tartalmas valasz, mast nem is vartam, mint hogy elintezed egy "irhatod a hulyesegeid"-del, igy konnyu. :)
fáj az igazság? 2016.07.08 17:58:43
@közösperonos átszállás: Brillians magyarazkodas, bravo. :D
Tehat, megy itt a nagy diktaturazas a jelenlegi rendszerre, de ha megkerdezem, hogy az elozoekben hogy is voltak ezek a dolgok, peldakat felhozva, akkor az irrelevans zsakutca. Nagyon jo. :DD

Ha most ekkora diktatura van, elotte meg nem volt, akkor ilyen nehez par peldat hozni, hogy az elozo kormanyok/illetekesek mennyire demokratikusak voltak ilyen esetekben?
Vagy csak tan nem arrol van szo, hogy nincsenek ilyen peldak, igy csak ures duma a diktaturazas es ezert ilyen szanalmas kibuvokba kell menekulni? :DD
A történelemben néha elég egyetlen ember, aki kiáll, mellén keresztbe fonja karjait és nemet mond. Portré egy államférfiról, aki nemcsak a saját országát akarja megvédeni a brüsszeli EU-elit eszement terveitől – így kezdődik a Freie Zeiten nevű német oldalon az az Orbán Viktort…..
fáj az igazság? 2016.07.08 11:37:00
@Thunder_th: Pont ezt mondom en is. A belga es francia merenyletek elkovetoi kozott voltak ottani allapolgarok, de bevandorlo szarmazasuak. Es itt kovettek el a nagy hibat, hogy anno ezek szuleit beengedtek. Evtizedekkel ezelott kellett volna lepni, es most elhetne par szaz ember. Ugyanez a helyzet Angliaban. Mostmar feleslegesen verik magukat a sok bevandorlo miatt, mikor kb. a 3. generacio no fel, mar allampolgarkent, azokkal mar semmit nem tudnak csinalni.
fáj az igazság? 2016.07.08 11:52:33
@FFIstván: Unom, de azert nem adom fel. :) Ide jarok, meg 0-24-ben itt ulok. Ok. Vegulis mar tenyleg vagy a masodik cikk, amihez hozzaszolok itt. :)
Fidesz propagandat tolsz. Jaja, a szokasos unalmas mantra, nem ertesz egyet velem, fideszes vagy. Tudsz esetleg idezni tolem fidesz propagandat? Vagy aki nem ert egyet a vadak beozonlesevel az automatikusan fideszes? :)
fáj az igazság? 2016.07.08 12:10:47
@Papichulo: Lehet, az arányok, azok a fránya arányok, azokrol meg minek is beszelni, azokrol csak hallgassunk, hogy lehessen tovabb osszemosni. :) Mert hat tenyleg, szerintem is europa szerte a magyar bunozoktol rettegnek. Ja, nem. :)
Meg kell állítani a hazai és a brüsszeli baloldalt, mert elárasztják bevándorlókkal az országot! - fúj újfent riadót a miniszterelnök a szokásos péntek reggeli rádiós igehirdetésében, hisz a migránsozás csodafegyverét nem kívánja kiengedni a kezéből. „Az előző szocialista kormányok ilyen…..
fáj az igazság? 2016.05.02 18:02:35
@driopios: Ki kell ábrándítsalak, a nácizás csak a széllibsi agyhalott körökben bátorság, értelmes embereknél szánalmas vagdalkozás. Az használja, aki túl hülye előadni az érveit, sőt esetleg értelmesen meg is védeni, csak egy jóízű nácizás, azt' kész.
Másrészt mantrázhatod az izzadtságszagú belemagyarázásaid ameddig akarod, attól még nem zsidóztam, nem libsibibsiztem, szóval hazudtál. Ennyit tudsz.
Egyre szürreálisabb fordulatokat vesz a Juhász Péter Bekussoltatása-hadművelet, a tegnapi napon éppen a tragikomikum volt soron. Kezdődött ugye minden azzal, hogy A Tények riportere, Kunfalvi Nóra igyekezett kicsit tendenciózusra vágott riportjában Juhászra rábizonyítani, hogy lopcsalhazudik -…..
fáj az igazság? 2016.03.21 12:31:44
@karandash: "Ja, elszív néha egy kis növényi ágvégződést, az mekkora erkölcstelen dolog már!
A közpénzbulímiában szenvedő gázszerelő-polgármesterek, a varázsütésre növekvő fideszes ingatlanok, földhöz, trafikhoz juttatott rokonok, azok picit jobban zavarnak.

Normális helyeken a fű legalábbis dekriminalizálva van, de több helyen legális is. Az alkohol picit nagyobb fizikai károsodást okoz, meg erősebb függőséget okoz, de azt meg szabad fogyasztani, sőt még elvárás is az ivás jó magyar emberekkel szemben. "

Mindig ez a mentegetozes, meg a dehatamasikis hozzaallas. Attol, hogy a mutyizas nagyobb erkolcstelenseg, meg a drogozas is az. Masreszt nem "csak" fuvezik, ha jol emlekszem pl. azt vallotta, hogy egyutt kokoztak dajcstompival, nem?

A liberalisok szerint normalis helyeken engedelyezett a fu, az ertelmesek szerint meg azok a nem normalis helyek. Szinten nem mervado, hogy az alkohol nagyobb karosodast okoz, attol a masik is rossz.
fáj az igazság? 2016.03.21 13:14:00
@villamos alóli kacaj nem mindíg őszinte:
"innen látszik, hogy a velődben a raszizmus"
Hja, biztos Ballib cenzurazok hibaja, hogy az ujmagyarok elsopro tobbsegere jellemzo a segilyre/gyerekgyartasra berendezkedett eletmod.
Na ne nevettesd ki magad...
fáj az igazság? 2016.03.21 13:43:51
@villamos alóli kacaj nem mindíg őszinte: Egy magyarazat lehet, hogy pl. mert nem hajlandoak koltozni, a falvak, de meg varosok kozeleben meg eleg sanszos, hogy nincs evekre elegendo epitoipari munka.
Igen, dolgozott, mert kokemenyen meg is buntettek erte, ha nem, mint munkakerulot, ez volt az egyetlen oka.
Tudom, nem illik de, hadd valaszoljak kerdessel a kerdesre: ha most jelentkezik egy ujmagyar, akkor miert nem veszik fel: mert a donto tobbsegenek nincs ertekelheto szakmaja/gyakorlata/normalis munkakulturaja es ezt mara a cegek vezetoi is megszoktak, vagy mert barnabb a bore?
Az igazat, ne a vadliberalis mindigatobbsegitarsadalomahibasmisohasemmibe dumat!
Ez a biztositsnekunkmunkatvagyelmegyunklopni is annyira tipikus hozzaallas. Keressenek maguknak munkat, ahogy mindenki mas, ne csak varja, hogy elmegy a Mercedes vezerigazgato a pusztasehonnai putriba es vezeto poziciokat fog kinalni a semmire nekik, vagy, hogy az allam majd biztosit neki munkat. Nem, nem, az az ido eljart regen, magadnak kell munkat talalni, nem masra varni.
A BUPAP urbánus sétáján bennfentes infókat tudtunk meg a legendás aligai pártüdülőről, korábbi cikkünkben a komplexum történetéről és főleg az Aliga I. mindennapi életéről írtunk. A második részben arról lesz szó, hogyan és mivel töltötték az idejüket a pártvezetők és külföldi vendégeik, Csonka…..
fáj az igazság? 2016.03.14 15:27:07
@satyapapa: Kiknek is volt jo a kommunizmus, kik sirjak vissza? Azok, akik mindenfele tudas, szorgalom, tapasztalat nelkul lettek benyomva muvezetonek, egyetemre vagy egyeb kivaltsagos poziciokba, vagy egyaltalan csak atlag melos helyre, mikor meg oda se erdemelete volna meg. Ahol csak a nyelv hossza szamitott, nem a tehetseg. Tehat a lusta, tehetsegtelen, tanulatlan kis prolik (mint mondjuk te), akik imadtak, hogy mondjuk a 6 elemijukkel (de par fenyesre nyalt se.gg utan) be lettek nyomva mondjuk muvezetonek, ahol kielhettek a kis hatalomvagyukat, legtobbszor valoban tehetseges, szorgalmas emberek elol elveve a lehetoseget, vagy szinten szorgalmas/tehetseges fiatalok karrierjet kette torve, ha nem volt szimpatikus a 6 elemis kiskiralynak.
Na az ilyenek sirjak vissza azt a kort, akik megszoktak, hogy nagyon nem kell megeroltetniuk magukat semmiert, a jo kis alibi munkahelyuk, kozepes eletkorulmenyuk ugyis meglesz.
Az ilyeneket erte sokk-kent a piacgazdasag, ahol hamar felkopott az alla a sok ingyenelo, lusta, tehetsegtelen semmirekellonek, oket vagtak ki eloszor a munkahelyekrol, a se.ggnyalasukkal mar nem mentek semmire.

Eleg valoszinu, hogy ezzel le is irtam az elettorteneted, ugye-ugye? :DD
fáj az igazság? 2016.03.14 16:11:00
@satyapapa: Latom nagyon betalalt az eletrajzod, 100%-ig magadra ismertel. :DD De ezert ne engem okolj, csakis sajat magad. :D
Es igen, elolvastam, te F...kalap, azert irtam, a sokadszori kommunista rendszer mentegeto, bagatelizalo kommentedre.
Miutan meg mar a masoknak adott valaszaidban felszakadt a kultura, jo lenne nem masnak predikalni a sertegetesrol...
Gyere, keress meg papa, addig eldontom, hogy milyen messzire szaladjak egy cirka 50-60+ eves komcsi trottytol. :DD De tudod mit, rendes leszek, hivhatod a Munkaspartod akcionyugdijas kulonitmenyet, johettek egyszerre, ahanyan vagytok. :DD

Ja, az irodai terpeszkedeshez meg valami kell, ami neked nincs: tanulas/iskolak elvegzese. Nem csoda, hogy ennyire utalod oket, kis irigy komcsi. :)
Két napja néztem meg a 444 videóját, amiben a rend éber őrei olyan szinten alázzák e saját magukat és a demokráciát, hogy azt elmondani nem lehet. Én hatalmasat röhögtem ezen és nem bírtam eldönteni, hogy melyik a szörnyűbb: a, tényleg ilyen hülye bajusz elvtárs, btelefonból kapta a parancsot, hogy…..
fáj az igazság? 2016.03.14 16:59:21
@high up!: Olyan cuki, ahogy azt hiszed, hogy a hozzaszolasszam barmit is jelent. :D Gondolod, hogy, mert neked van 4000 magyargyulolo, hetek-en meg klubradion szocializalodott bofogesed, akkor mar te lettel a tevedhetetlen nagymeno? :DD

Nekem nem kellett novak az erettsegihez, ment egyedul is. Aztan az hogy is volt, hogy koves slomonak sokakat meg kellett fenyegetni meg tobb holokausztmegemlekezes megtartasaval, csak hogy be tudjon nyomni egy esti iskolaba, hogy legalabb az erettsegi meglegyen? :DD
fáj az igazság? 2016.03.14 18:31:14
@csak egy néző: Csak a szokasos, a bunozo rendorok mentegetese, es a bunozo rendorok altal kilott szemu, felholtra vert stb. tobb tizezres tomeg ugy kezelese, a bunos kisebbitese, kimagyarazasa, mismasolas celjabol, mintha mind agressziv, kigyurt, kopasz futballhuligan lett volna, holott ilyenbol ha par tucat volt, sokat mondok.

Csak a szokasos ballib modi, amikor mi csinaljuk, akkor szabad, akkor minden meg van magyarazva, ha ti csak a tizedet, akkor az diktatura, orbanrezsim stb. stb.
Szanalom.
fáj az igazság? 2016.03.14 20:47:44
@birka menet: Húú tényleg szopatnak a ballibek meg ronggyá égünk? És ez miben merül ki? Abban, hogy ez így van mert te azt mondod? :DD Na ne nevettesd ki magad liberálnácika. :D

Az már szót sem érdemel, hogy egy kis személyeskedéssel van "alátámasztva" meg megmagyarázva, jó ballib náci szokás szerint. :D Mert te így otthon a fotelből tudod, hogy ki mennyit iszik vagy mennyit jár a kocsmába. Jaa, mindig elfelejtem, hogy általánosítani is csak a ballib félnótásoknak szabad, másnak nem, mert akkor náci. :DD Idióta. :DD
A Kettős Mérce mutat rá, hogy a sztálinista-rákosista módszereket csak nem lehet kiirtani a Nemzeti Hírtévéből (amit egy jogerős ítélet alapján akár Állami Nemi Szervnek ís hívhatunk, csak mondom). Pedig párszor már megütötte a bokáját a közmédia a hamisítások miatt: Lomnici Zotán kiretusálása után…..
fáj az igazság? 2016.03.04 17:26:23
@pamut: "Hol a cáfolat nyuszifül? :D
Sehol nem látom hogy cáfolnád az orvosi szakszervezet állítását.
"

Ezt mar tenyleg nem hiszem el, ennyire idiota nem lehet valaki. :DD Vagy a lipotbol irsz, mar ott is van net? :DD
Utolso, hogy elmagyarazok valamit: egy allitast bizonyitani kell, amig nem, addig csak egy allitas, vagy igaz vagy nem.
Es aki azt mondja, hogy nem igaz, az bizonyitsa, hogy nem igaz, nem am az allito. Hat ez kesz, feladom, menthetetlen hulye vagy. :DD
fáj az igazság? 2016.03.04 18:24:20
@Francois77: Dehogy valaszolok, nem fogok belemenni a demagog, hatasvadasz hulyesegeibe. 500an haltak meg korhazi fertozesben, meg 940-en mrsa-ban. Ok.
Olyan bonyolult dolgokkal, mint statisztika meg minek is foglalkozni, hogy mondjuk ezek a szamok hogyan alakultak az elozo evekben, esetleg mas orszagokban hogyan alakultak, figyelembe veve az altalanos jelenseget, miszerint a tulzott antibiotikum hasznalat miatt vilagszerte no az ilyen esetek szama es a tobbi es a tobbi :D Mindig tul sokat varok a ballib agyhalottaktol, csak lehessen egy jot fidesz gyilkosozni, azt kesz. Komplexen nezni egy problemat? Aaa dehogy, akkor osszedolne a kis alomvilaguk. :D
fáj az igazság? 2016.03.04 18:33:57
Magyarországnak nem a menekültek, hanem Schengen felbomlása tenne be: kis hazánkban a termelési kapacitások leépülése, s tömeges munkanélküliség követné az európai határok visszaépülését. Ez következik ugyanis abból, ha az EU-s tagállamok külön-külön, kerítésekkel zárják el magukat a külvilágtól és…..
fáj az igazság? 2016.01.26 13:37:09
@high up!: Azt szeretem bennetek, ballib, magyargyulolo okostojasokban, hogy az elet naponta tizszer ad hatalmas tockosokat, hogy szalljatok le vegre a foldre az alomvilagbol, de nem, csak azert sem. :)

Ugyanugy csusztatsz, mint a cikkiro haverod.
O ezt irja:
"Európában többé-kevésbé egyetértés van abban a kérdésben, hogy a menekültkérdés önmagában egészen idáig nem okozott rendszerszintű problémát az Unió gazdaságában, sőt a a tavaly Európába érkezett egymillió menekültre bizony óriási szüksége van a Nyugat-európai tagországoknak, munkaerőpiacuk feltöltésére, a tömeges munkaerőhiány enyhítésére"

Ooo, tenyleg egyetertes van? Hat a penztoke allando, elvtelen kiszolgaloi, akik jellemzoen ballib politikusok meg a nagy gyarak tulajai kozott biztos. Ez a nepesseg kb. fel szazaleka. A tobbi a hata kozepere se kivanja, mert a tobbseg kapna a bevandorlas arnyoldalait, nem merkel asszony vagy az audi vezerigazgatoja.

A te irasod ugyanez.
orban azt mondta, hogy tobb millio kulfoldit kell befogadni. Es azt is mondta, hogy ez tobb millio ellenorizetlen/ellenorizhetetlen hatteru muszlim legyen?
Ja, hogy azt nem, csak te teszed hozza.
Van sajnos tobb millio MO.-n kivul rekedt, de magyar szarmazasu ember, nyilvanvaloan rajuk gondolt viki.
Azert ennyire atlatszo csusztatasokkal nem kene operalni, meg ilyen atlaghulyebibsinek se, mint te. :)
Tizenkettedik alkalommal értékelte az évet Gyurcsány Ferenc. Ez önmagában is figyelemre méltó teljesítmény. Tizenkét év a magyar politika élvonalában (és főleg a magyar baloldalon!) nagy idő. Ha a konkurenciára nézünk: az MSZP forgószínpadán pár évente cserélődnek a molylepke-tehetségű…..