Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sufi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezzel a cipővel azóta szemezek, mióta először hallottam a gyártóról. Mindig is kedveltem a barna hasított bőr cipőket, és persze a masszív kivitel is csábított, hiszen sosem lehet tudni, mikor csapódik be egy majd mindent elsöprő meteor, és az azt követő, Mad Max féle világban…..
Tisztelt Praxis blog.   Én most vagyok terhes harmadik gyermekemmel,akit tényleg terveztünk a férjemmel.36éves vagyok és az előző 2 terhességem részleteinek apró kis tudásaival úgy döntöttem nem fogadok orvost,mivel iszonyúan nagyot csalódtam mindkétszer.Második terhességem…..
Gyerekszoba Paranoia vagy védelem? 2010.08.19 17:23:00
Két harmadéves fotós tanonc, Samantha Harvey és Anna Brooks azt a feladatot kapták az egyetemen, hogy fotózzanak osztályokat. Fel  is kerestek egy iskolát, hogy szeretnének képeket készíteni a gyerekekről. Mivel a szülők nem voltak jelen és nem adtak beleegyező nyilatkozatot…..
Közeledik a gyereknap - bár nálunk minden nap az -, mikor persze leginkább a kölkök jobbik oldalát illik fényezni. Pedig az életünk a gyerekek mellett legtöbbször nem egy fáklyásmenetre, sokkal inkább egy túlélőtúrára hajaz, főképp állóképesség, kreativitás, rugalmasság…..
 Lehet, hogy a filmgyártás területén a magyarok labdába se rúghatnak, de én azért reménykedem, hogy egyszer lesz egy olyan amatőr kategória (mondjuk „a legkisebb költségvetésű, legötletesebb, legeredetibb film”), amit mindig mi nyerünk. Itt van ugye ez az…..
sufi 2008.03.17 13:07:26
média még1x:

www.papiruszportal.hu/site/index.php?lang=1&f=8&p=29&n=879&e=16


Díjak:

Ismeretterjesztő Filmek Miskolci Szemléje 2001:

Kudrjávij expedíció – Közönségdíj


„Fényírók fesztiválja” - Mediawave Nemzetközi Filmfesztivál 2002:

Gyaloglás gulágföldön – Észak-Ural - a zsüri „Egyéni teljesítmény” különdíja


Vagabond - Magyar Kalandsport és Természetfilm Fesztivál 2003: Gyaloglás gulágföldön – Észak-Ural - Legjobb expedíciósfilm


SlowFilm Festival 2007: Gulág-sorozat - Különdíj


A European Documentary Network – IDF, prágai Ex Oriente dokumentumfilm műhelyébe 2004-ben egy filmötletével meghívják. 2007-ben az MMK Tudományos-ismeretterjesztő Szakkollégiuma által támogatott Vándorok – Hanti világ filmjét a Dialektus Fesztivál Európai Dokumentum- és Antropológiai Filmfesztivál versenyprogramjába beválogatják.

És ezzel befejezem a reklámot :).