Regisztráció Blogot indítok
Adatok
x007

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, mint látjátok az oldal dizájnja megváltozott (ha nem látod akkor nyomkodjad a frissítés gombot). Ez mind azért van, hogy a blog használata egyszerűbb és kényelmesebb legyen ebben a talán letisztultabb környezetben. (Opera böngésző használata esetén vannak még bugok...…..
Scooter @ BME Fesztivál 2009.09.15. A világ legnaivabb embereként mentem le a Műegyetem rakpartra a méltán világhírű Scooter koncertjére, pontosabban live actjére. Úgy gondoltam, hogy a köz- és elismert műszakis humor legalább egy minimális intelligens iróniát kicsikar a…..
A horoszkópot asztrológiai vakhitnek, a tudományos módszerekkel nem bizonyított orvosi állításokat légből kapott humbugnak nevezi Vágó István. A kvízmester nyíltan kiáll az áltudományos tévhitek ellen, mert azt tartja, hogy azok megrendíthetik a bizalmat a valódi tudományokban. Veszélyesnek –…..
Szkeptikus blog Antihiszterézis 2009.02.12 18:00:00
Az alábbi beszélgetés résztvevői álnéven szerepelnek. Egzempli Gráciusz kutató-mérnök ellátogat az Energiakutató Központi Laboratóriumába, ahol Szkepthy Horáció (szintén kutató-mérnök) fogadja. EG: Mint telefonon már jeleztem, egy rendkívüli találmány van a birtokomban, amely ha elterjed, véglegesen…..
x007 2009.02.13 11:37:32
@wmiki:

Nyilván ostoba elmélet, mivel egy ostoba feltevésre épül :)
x007 2009.02.13 11:55:33
@wmiki:

Tévedsz. Az ostobaság gyökere az, hogy felteszi a megadott rugó létezését. Innentől kár bármi továbbival érdemben foglalkozni.
Az előttünk álló, 2009-es esztendőben két évfordulót is ünnepel a tudomány: a Nemzetközi Csillagászati Évet (Galilei tiszteletére, aki 400 éve először használta a maga készítette távcsövet), és a Darwin-évet, a tudós születésének 200. és A fajok eredete megjelenésének 150. évfordulójára emlékezve.…..
x007 2009.02.12 18:00:59
@wmiki: "Tehát az evolúció egy áltudomány, hisz sose teszteltük eddig, hogyan lesz egy közös ősből két új faj, új szervekkel."

a muslinca tesztről hallottál már?
x007 2009.02.12 18:05:41
@wmiki: kifejtenéd, hogy milyen állítás bizonyult hamisnak, amire az egész evolució épül?
Iskolák, művelődési házak figyelmébe ajánljuk azt a megemlékező összeállítást, amelyet a közelgő Darwin-nap (Darwin születésének 200., és A fajok eredete megjelenésének 150. évfordulója) alkalmából Gergely Tibor, a nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnázium biológiatanára készített. A négy fejezetbe…..
Jó pár éve már, hogy egy cikkben összefoglaltam az asztrológia tudományos vizsgálatait, melyek egyöntetűen azt mutatják: egy árva szó sem igaz az asztrológiából. A cikk ma már kicsit elavultnak is tekinthető, jó pár újabb, még meggyőzőbb vizsgálat került időközben nyilvánosságra. A cikk közzététele…..
Végre itt a lehetőség! Az eddig elnyomott perpetuum mobile szakértők bátran előbújhatnak. Megtört a jég, szabad a pálya, nem kell tovább bujdosni, nem kell a TUDÁST tovább titkolni. Előszedhetitek az évek óta polcon porosodó, eltitkolt, de működő készülékeiteket, mert megnyílt a lehetőség, hogy…..
Esetleges hanghibákért elnézést kérek. Aki a német hibát nem értené. Auf & Weg. Ilyen nincs. Legjobb Öffnen & Schliessen lenne, de ha már mindenképp Auf akkor a zárva legyen "zu". Mert a Weg, az szó szerint "el"-t jelent, vagy utat. A játék leírása:…..
Megint igen nagy megtiszteltetés egy ilyen! Nagyon nagyon köszönöm "valaki82"-nek, hogy fáradozott egy átalakított Doom verzió megalkotásával. Itt egy kis betekintés a Bétás változatba, csak hogy tudjátok, nagyjából mi várhat rátok.  Játék letölthető itt 10…..
Fire, fire, fire, fire...fuck, fuck. fuckfire :D ..
x007 2008.05.15 17:54:26
ZeroCool őrületes stuntvideója. Az ilyenekért is szeretjük a GTA-t. Nagyszerű videó, nagyon zenére optimalizálva! ..
Az utolsó 1 perc befosatóan fergeteges :D ..