Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Netizen

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Misztikus, miért igyekeznek az emberek az Imax moziba, ahol megfáradt 10-14 éves természetfilmek mennek 3D-ben, nem Angelina Jolie mellei. Matux azonban a térhatású bohóchalig sem jutott el, a vadiúj, hájtek filmszínházat ugyanis téchnikái málőr sújtotta, így 2D-vel…..
Fantomtartozni nem csak a Centrum kft-nek lehet. Zsuzsi például egy balassagyarmati videotékától kapott egy tréfás levelet (hajtás után csekkolható), egy 9500 forinttal kiváltható félmillás tartozásról: 2008. január 2.-án a csatolt levelet kaptam Balassagyarmat mozijának…..
Túl sok értelmes film nincs az este, viszont cserébe van ledér napicsajunk a nyolcvanas évek végéről. Kezdhetünk például az Államérdekkel, Eastwood papa filmjével. Clint persze ebben is osztott magának egy főszerepet és ebben is egy kiöregedett profit alakít, aki bonyodalmakba…..
Ma már tényleg nincs más, mint, hogy bedugjuk a fejünk a légkondiba. Nem vesztünk sokat, mert nézhető tévéműsorok nem nagyon vannak. Ha mégis erőltetnék, mi este kilenctől a New York-i Helyszínelőket ajánlanánk az AXN-en, vagy öt perccel később a miami verziót a Viasat3-on. Ha…..
Így, a tartós 48 fokban én is kezdek egy kicsit megbuggyanni, mint a napon felejtett kovászos uborka, de nem aggódom, mert látom, hogy más sincs eszénél. Az ember megnézi az esti Tényeket, mert érdekel, hogy más hogyan dögledezik a hőségben, de mondjuk arra a hírre még így…..
Na most fogok nagyon sok ellenséget szerezni magamnak, mert szerintem ez volt az a rész, aminek semmi, de semmi értelme nem volt a sorozatban, abszolút filler, parasztvakítés, kinek hogy. Egy olyan jövőbe megyünk előre, amiről tudjuk, hogy nem fog megtörténni, hiszen a végén Hiro csak…..
A TV2 mindent elkövet annak érdekében, hogy senki, még az agyhalottak se legyenek kíváncsiak a műsorára, hogy a francba lehet egy olyan német filmet szombat estére tenni, aminek már a címétől (Siegfied, a baromarcú lovag) is menekül mindenki? 20:15-től lesz egyébként, de nem…..
A nyári uborkaszezont a nagyok és a kicsik is reality programokkal töltik ki, és nyoma sincs az m1 Kultúrház című műsorában beharangozott haldoklásnak, sőt, egyre több ilyen műsor készül, melyek közül az American Idol például toronymagasan vezeti az éves nézettségi listát is,…..
Megkértük egyik viccesen kommentelő olvasónkat, zaphodot, hogy írjon egy hogyvoltot a Vészhelyzet első epizódjából, ő megtette, mi pedig leközöljük. Nem ígérjük, hogy ebből rendszer lesz, de attól még tessék kommentelni lelkesen. Nekünk tetszett. Green dokival nyitunk, két…..
comment:com 40 fok felett 2007.06.21 16:30:00
A 40 fokos csúcshőmérséklet alkalmából ma úgy alakult a műsorrend, hogy a Szempontnak nincs igazi versenytársa (m1, 20:10). Kár, hogy nem tudjuk, mi lesz a mai kínálat és kár, hogy forrásban lévő agyvízzel nem fogunk érteni belőle semmit. A szomszédos csatornán folyatódik…..
Amikor Lorenzo de Tonti 1653-ban megalkotta az első befektetési alapját, amibe bárki beszállhatott, és a többiek halála esetén egyre nagyobb lóvét húzhatott belőle (bővebben itt lehet róla olvasni), nem gondolhatta, hogy 2007-ben jön majd egy "Boston" Rob Mariano nevű…..
Az összeesküvéselmélet-rajongó szakkörök egyik, ha nem a legkedveltebb témája John Fitzgerald Kennedy meggyilkolásának története, Castrótól a CIA-ig mindenki benne volt a különböző elméletek szerint, Oliver Stone filmjében még a homokosok is meg lettek vádolva, ha jól…..
A reggel, kávé mellé, futtában tévézés azért olyan fontos a kereskedelmi tévéknek (és a közszolgálatinak is), mert ez az idősáv hagyományosan a magas iskolai végzettségű és nagy vásárlóerejű célcsoportok gyülekezőhelye. Ilyenkor tájékozódik az egyetemi professzor a…..
Netizen 2007.06.14 18:13:00
Nem értek a pókerhez. Egyáltalán. Annyit tudok, amennyit az És megint dühbe jövünkből leszűrtem: nem szabad fordítva tartani a lapokat, mert akkor mindenki látja. De Korda György pókerközvetítései nem is emiatt tapasztanak minket a fotelba, hanem mert iszonyat hangulatot tud…..
Egy hét kihagyás után újra itt, mégpedig egy  olyan faszival, aki iszik, dohányzik, káromkodik, mint egy kocsis, és mégis odáig meg vissza van érte mindenki, nő, férfi, kutya, kisgyerek. Leary egy akkora fazon, hogy az arca néha rá sem fér a képernyőre, de nem lehet nem…..
Sváby András visszatért. Ugyan az Orbán Viktorral szembeni megalázó vereség után a bulvársajtóban megjelent pletykák szerint egy ferencvárosi férfifodrásznál kopaszra borotválta a fejét, és egy különös zaklatott éjszaka végén, alkoholtól és antidepresszánsoktól bódultan…..
Biztos mindenki hallotta már azt a pletykát, hogy a TV2 következő realityje a nyugdíjas Joli mamát fogja nyomon kísérni. Joli mama cekkerrel bevásárol, Joli mama átmegy beszélgetni a szomszédasszonyhoz, Joli mama sopánkodik az időjárás, meg a derékfájás miatt. Sokkal…..
Régóta mondjuk, hogy az MTV nyugodtan lehúzhatná már a rolót, van rohadt nagy archívuma, kell hozzá egy számítógépes katalógus, abból egy program kiválogatná a napi összeállítást, és egy barna köpenyes bácsi meg fölhozná a raktárból a filmtekercseket, szuszogva befűzné a…..
Evidens, hogy onnan folytatjuk ahol abbahagytuk, hiszen eredetileg ez egy duplarész volt, csak az RTL kifürkészhetetlen szándékainak köszönhetően lett belőle két különálló epizód. Szájid imádkozik a hajón, vagy rendes napi ima ideje ez, vagy a szobor lába késztette erre - nem…..
Merv Griffin neve nem biztos, hogy mindenkinek ismerősen cseng, de ha azt mondom, "Szerencsekerék", akkor már tudja az egyszeri tévénéző is, hogy miről van szó. Igen, a képen látható jovális úr találta ki azt a végtelenül egyszerű vetélkedőt is, és keresett vele egy…..
Nem is lepődtem meg azon, hogy Fábry Sanya tényleg korrekten mesélte el az iraki élményeit. Tulajdonképpen ebben reménykedtem. Annak idején, amikor a sajtót sikerült telespriccolni ezzel a "Sanyi Irakba utazik Imivel"-problémagombóccal, az volt a legnagyobb kérdés, hogy…..
Hétfő van, és ha az embernek a meló még nem vette el az életkedvét, akkor a tévék műsora mindent megtesz ennek érdekében, mással nemigen magyarázható, hogy a TV2 Irigy Hónaljmirigyet (20:10) ismétel és Mi kérünk elnézést című kabarét (22:15), amiben pont az a…..
Netizen 2007.01.17 07:51:41