Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cilamila67

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai talkshowk nagyasszony,a Oprah Winfrey híres volt arról, hogy beszélgetős műsorában a stúdióközönség mindig kapott valami ajándékot. Hol kisebb, hol nagyobb cuccokat, egyszer meg konkrétan egy autót. Vadiúj Cadillac jutott mindenkinek, aki ott ült bent, volt is sikoltozás. Jó, asszem én…..
cilamila67 2016.06.07 12:19:07
Véget ért a TV2 éves nézettségi rekordokat döntögető énekes show-ja, az amatőr celebénekeseket és profikat párban a ringbe küldő Nagy Duett. A döntőbe a végig legmegbízhatóbb (a Keleti-Sramek-duó esetében az első 3-4 adásban unalmasan) három páros került, közülük a nézők teljesen megérdemelten Péter…..
Emberek! A MARS 76 KILOMÉTERRE LESZ A FÖLDTŐL! Mind meghalunk, tessék elővenni a bakancslistát, és rohamléptekben kipipálni mindent, a bungee jumpingtól a vegán étkezésig! A bakit Paeonia vette észre a Facebookon, ahol a Chemtrail-csoportba (hova máshova) posztolták. A legjobb a bemondó feje, ahogy…..
cilamila67 2016.06.03 14:09:58
@szociál: Paraszt vagy, öreg, "kemoterápiás vénlegény", de nagy ember vagy , hogy így névtelenül ,egy elbaszott hírért leekézel valakit, biztos a faszod is van vagy 6 centi.az ilyenektől lesz hatalmas ez az ország.
cilamila67 2016.06.03 14:35:25
@szociál: Nem nézek híradót , politikát stb, csak sport és tematikus csatornák, humor illetve állatok.Csak azért írtam mert 1. kinézetre ne ítélj,2 . a rákkal ne viccelj, a kemóval meg főleg ne,, ennyi.Szép napot.
Mi sumérok, etruszkok, kelták, szkíták és hunok, vagyis magyarok, egy emberként ejtünk el egy könnyet, mert a Pestisrácok információja szerint az Echo TV-nél felmondtak Szaniszló Ferencnek, a csatorna alapemberének, az összeesküvés-elméletek Juszt Lászlójának. 2008 augusztusa óta vezette a…..
cilamila67 2016.06.03 01:00:41
@Gibbonka26: Igazad van.
cilamila67 2016.06.03 12:57:30
Amikor Szaniszlóról hallok , akkor nekem beugrik Chrudinák Alajos újságíró több száz száz riport-dokumentumfilm az erdélyi magyarok szenvedéseiről, a közel-keleti helyzetről stb...Az akkori Szaniszló is beteg volt, vagy most azért bolond, mert NAGY Magyarországban gondolkodik, ostorozza trianont, és szerinte egy zsidó uralta háttérhatalom uralja a világot...Mondok én nektek valamit, kedves nagyon okos bloggtársak, a Leicester City esetében a bukik 5000-es oddsszal adták az első helyet, a rókák behúzták, a görögök anno megnyerték az EB-ét, elárulok nektek egy titkot, nem minden összeesküvés-elmélet igaz, de van , ami az, és olyan, hogy lehetetlen,, nincs, a szomorú az, hogy Ti egy ember munkásságát, tévedéseivel, melléfogásaival együtt simán lefikázzátok, gondolom munkaidőben, félve lesve , hogy mikor nyit be a góré , és akkor bukjátok a 125.128 forintos fizutokat...a lényeg, Szaniszló olyan helyen forgatott és olyan veszélyes szitukban volt, ahol ti kedves, bátor anonim nethuszárok nem voltatok és nem is lesztek, ez is hozzátartozik Szaniszló munkásságához, és ékes példa arra,is , hogyha valaki egész Magyarországban gondolkodik,kimond igazságokat, és konzekvensen kitart az elvei mellett, az egy senki a szemetekben, majd az idő eldönti, Szaniszló az összes melléfogásával együtt több respektet érdemel, mint akármelyik korrupt politikus, vagy megvehető médiageci, vagy egy munkaidő alatt a gép előtt maszturbáló nethuszár.
Most, hogy már mindenki mindenkinek megmutatta, milyen jól is áll neki a morálhérosz gúnya és cseng az ügy lefele, talán beszélhetünk végre értelmesen is a Kiss László-sztoriról. Eddig nem írtam róla – ha bölcs éppen nem is lesz tőle az ember, a hallgatás bizony hasznos, ha nem tudjuk, mi történt…..
cilamila67 2016.05.15 11:54:34
@_Molly: Hát, én is valami ilyesmit pedzegettem a soraimmal, ha valaki belekóstol, akkor nehéz abbahagyni,lacibácsi egy szexuális erőszaktevő , gyógyíthatatlan, nem 1 esete volt, csak ezt már nem tudták kivédeni, rókát a csirkék közé, ennyi, az ecetes vizes hasonlatban meg benne van minden...És állítom, az interjú alatt is róka volt, és lesz még head line lacibácsiról, hányinger...
Szerintem pont olyan, mint aranyérkenőcsöt vagy egy liter tejet, de nem vagyunk egyformák. Dombóvárinak mindenesetre ma este 9-től lesz az önálló estje a Comedy Central Comedy Club című műsorában, amiben, és most idézem a sajtóközleményt, szó lesz a súlyproblémáiról, az evésről, a barkácsolásról, az…..
cilamila67 2016.05.13 14:08:17
Tisztelt Hozzászólók!Szerintem a magyar köztévén futó "Munkaügyek" sorozat -főleg az első évad, bárhol megállná a helyét, Litkai, Hadházi és KAP írta a forgatókönyvet.Badár Sándor,Aranyosi Péter,Dr Mogács,Kőhalmi-aki sohasem káromkodik, illetve van az a sziget reklámot is toló színész srác, ma ő is benne lesz a dombi műsorban, na ő is jó, a Baga-Nacsa , na az már egy magasabb , jobb kávéház, meg a jó öreg Sándor György, ha még tolja, ennyi.Dombi sokat változott jó irányban, szerintem a Balázzsal is jól tolták, illetve van a gyertek át szombat este, ott is jó, az átlagnál jobbnak tartom, és még annyi, hogy lehet , hogy butaságot írok, de egy stand up-os ne politizáljon és főleg ne lógjon ki a lóláb, hogy hová húz, a Bödőcs ezzel baszta el a dolgokat, Mogács meg talán még időben megfogta, de aktuál politika illetve az indokolatlanul sok káromkodás, szerintem nem a stand up-os feladata, a kőhalmi egy vazzeget nem eresztett el, lehet szeretni, nem szeretni de így van.Tehát nálam a szubjektív rangsor:Badár,Mogács/remélem nem bassza el magát/, és KAP, a ráadás, és akiben van még munyó, az pont az a színész, szigetes reklámos srác, akinek pont nem jut eszembe a neve/talán blackout-nak hívják:)/.Utolsó sor, ha már Dombiról szól, a fórum, azért azt javára kell írni, hogy nagyon sokat fejlődött, és most szerintem jobb úton jár, mint pl. 2 évvel ezelőtt és az átlagnál most már jobb.
Az Eurovízión Magyarországot képviselő Freddie bejutott a dalverseny döntőjébe a kedd esti selejtezőn. A Rising Starban feltűnt énekes Pioneer c. száma – az első 18-as mezőnyt hallva – simán erős lehet még a döntőben is...
cilamila67 2016.05.11 09:58:39
@karandash: Az a baj, hogy teljesen igazad van, sajnos!
cilamila67 2016.05.11 10:34:58
@Raven1975: Van okosság, abban , amit írsz, ezt tudják a fogadóirodák is , tuti, hogy sokkal több lesz a szimpátia szavazat külföldről, mint volt, mint a protest, de ez nem lesz perdöntő, de nagyon érdekes , amit írtál, ez bennem maradt, tk. azért fogom megnézni a szombati szavazást, hogy lássuk , hogyan pozícionáltak be bennünket az európai emberek , most 2016-ban, kinek tetszik az orbáni migráns politika és kinek nem, ki szimpatizál a magyar modellel , és ki nem , érdekes...
Újabb nagy név távozott, na nem jószántából, az MTVA-tól: az a Zelinka Ildikó, aki 17 éve dolgozott a köztévénél. A nagy nyári hajtás (labdarúgó-Európa-bajnokság, nyári olimpia) előtt a döntés elég furcsa, de hát mi nem az ennél a cégnél, ugye. A hírt a Story magazin hozta le elsőként, nekik a…..
Kezdem a lényeggel: a Duna TV Oscar-közvetítése, pontosabban az, ahogy a stúdióban megbeszélte a három műsorvezető azt, ami történt, ami várható, és úgy általában, hogy mi zajlik, az rendben volt. Lehet, hogy azért mondom, mert eredeti nyelven néztem, úgyhogy nem tudom milyen volt a szinkrontolmács…..
Már csak egy elődöntő van hátra, hogy aztán kiderüljön melyik magyar előadóért izgulhatnak az emberek a stockholmi Eurovízión. Az első elődöntőbe már elvileg a legjobb dalok kerültek és ugyan tényleg vállalhatóbb volt a felhozatal az első adásokhoz képest, de még mindig…..
Rossz munkaerőnek és alkoholproblémákkal küzdő embernek állították be Gesztesi Károlyt azok a cikkek, amelyek a múlt héten a Blikkben jelentek meg - harsogja a Bors. A Blikk szerint ugyanis Shrek örökös magyar hangját azért rúgták ki a Jóban Rosszban tévésorozatból (ahol…..
Múlt héten ért véget a Válótársak első évada, az RTL első olyan heti, fikciós sorozatpróbálkozásáé amire nem mondta senki első blikkre, hogy óbazdmegnemár, és nem akarta a pokolba kívánni az egészet. Az idősávja (BK után) és a költségei (információink szerint 4-500 millió forintról van szó) miatt…..