Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cedrusforras

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar Televízió információink szerint augusztus elsejétől vezeti be fokozatosan az új műsorrendet, amely hatékonyan tudja képviselni a kétharmados csendes forradalom eszmeiségét. Ennek jegyében információi k szerint megszűnik a Kultúrház, és egy új kulturális műsort kínál…..
Konzervatórium A megoldás: cián 2009.06.14 18:17:00
Régóta készülhet az SZDSZ saját válságára, hiszen jóideje tulajdonképpen ezen dolgoznak a fejesei, akik az MSZP-vel való formális szakítás után úgy viselkednek, mint egy csoport pszichodrámás, akik azt a feladatot kapták, hogy alakítsanak egy országgyűlési frakciót. A…..
És akkor Frei Tamás élére vasalt szafarinadrágjában, meg a hozzá színben és fazonban is passzoló ingben megállt a szavanna közepén. Mély lélegzetet vett, érezte, ahogy az afrikai levegő betölti a tüdejét, majd becsukta a szemét és elkiáltotta magát: „Ó, be csodás a…..
Egy nemrég Magyarországon lezajlott nemzetközi ökumenikus konferecián a vitaindító előadást egy magyar vallásszociológus-professzor tartotta, aki szerint Közép- és Kelet-Európa súlyos értékválságban van, és nagyon kell minket sajnálni, mert "az elmúlt negyven-ötven…..
Ha valaki hirtelen nekünk szögezné a kérdést, hogy a Friderikusz most!-ban volt-e egyáltalán valami jó, akkor hosszas gondolkodás után Lukács Béla elméleti fizikus állandó szereplését mondanánk, és ebből látszik is, hogy a politikai-közéleti része a műsornak…..
cedrusforras 2008.06.18 11:18:29
Korábban nem bírtam a Friderikuszt és műsorait, de a mostani kimondottan tetszik, sokszinű, érdekes, olyan témakörökkel foglalkozik amellyel más műsorok nem, hiányozni fog. Rengeteg gagyi műsor van amely évek óta megy, mégsem cserélik le. Na persze a nézettség, ha a sz@rt szeretjük akkor azt mutatják. Egyébként semilyen értelemben nem vagyok "baloldali", mégis ez a Friderikusz műsor sokkal jobb mint pl. a Fábry ami évek óta fut, de sajna az én konzervatív&keresztény gyomrom nem veszi be. Az említett személyiségjegyei, elfogultsága nekem nem igazán jön le a műsorából, különben sem a személy miatt nézek egy műsort. Az Alföldi riportjai is jók, de nem annyira érdekesek. A Friderikuszban is természetesen vannak gyengébb, számomra érdektelenebb részek, a riportokban szerepelhetnének más riporterek is, de összességében nagyon szinvonalas és hiánypótló. Még a reklámbetéteket is hajlandó vagyok végigszenvedni.
Csákány, Gyíkok!Elő kell már comingoutolnom nekem is. Nem Timmy vagyok ám! Hanem Cartman. De a blog szempontjából ez mindegy.Járt a pofátok, hogy szemét a stílus, így-úgy. Most meg nem jár, amikor gyújtogatnak?Mocskos dolog a politikátok. Mocskosabb már nem is lehetne. Fenyegetitek…..
Nacsákány, Pöcsök!Mindenképpen szeretnék megemlékezni Kurvajógáborról, a szerencsétlen japán katonáról, aki.Aki ül mostan a gyűlölgom dzsungeljében, és azt írja, hogy az esztergomiak 34%-a szavazott a GyP-re. Nekem, gyp-snek ez a rövidítés szimpi, egyébként. Egyébként meg…..
Mandiner blog Rugdalózó 2008.03.16 23:01:00
 Csürhe. Aki fotósokat, újságírókat rugdos, aki a kukák tartalmát kiszórja a körút közepére, az csürhe.  Én eddig és továbbra is a totális véleményszabadság híve vagyok, felőlem lehet szkinhedkoncert a Blahán, ennek megfelelően legalizációs nagygyűlés is a…..