Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hegyépülés

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ritkán előzi meg olyan várakozás egy-egy új üzlet megnyitását, mint most a csepeli áruházét. A munkáskerüet hetvenezer  lakóját eddig ugyanis mindössze 6—8 apró iparcikküzlet szolgálta ki, s ezek is annyira elavultak, hogy most már majd valamennyit lebontják vagy más célra hasznosítják. -…..
hegyépülés 2022.07.30 11:35:02
Isten bizony, alig várom, hogy a benzin elérje az újabb lélektani határt. Az persze más lapra tartozik, hogy kinek van ekkora, és egyáltalán ennyi lelke. Bizony én is ebben az országban (l)élek, és én is ennek szívom a (benzingőzös) levegőjét (is). (Sőt már 2011-ben a maihoz képest fél áron is…..
hegyépülés 2022.06.07 16:54:18
@Nancsibacsi:

Negatív. Én is kocsikázok szórakozásból és ha elmész esetleg egy találkozóra, simán mehetsz is másokkal sokadalomban szórakozásból kocsikázni.
Nekem is van a saját cégesem mellett egy hobbiverda meg egy sportmoci aminek ha akarnám se tudnék nem szórakozásos felhasználást találni + lesz a páromnak egy szintén (fél)hobbi, ami igen sokat fog állni egyhelyben úgy sejtem de azért kell.
Hogyne kocsikáznának már.
Itt vagyok pl. én, van a
hegyépülés 2022.06.08 09:30:50
@a nagy hohohorgász:
Hát, ezzel nem tudok mit tenni pedig megtenném.
Mondjuk úgy, hogy nagy az egyenlőtlenség a melósok rétegei közt is. Aki csóró, sokszor nemhogy kevesebbet dolgozik mint én (pedig én nyomom amikor tudom, saját érdek ugye) hanem sokszor jóval többet, aztán mégis ez van ami van ¯\_(")_/¯
Néhány napja a politikai elit öltözködéséről tűnődtem. Előfordult benne Parászka Boróka neve is, és meghökkentett, sőt felháborított, hogy a jobboldali trollok milyen dühvel gyalázták a marosvásárhelyi közírót. De ha a minősítgetések nem lettek volna minősíthetetlenek, akkor talán sosem fedeztem…..
hegyépülés 2019.12.28 21:31:43
@midnight coder:
Még szép, be is .szna ha valaki nyilvánosan elvitatná a számokat és elbagatelizálná. Pár tízmillió ember a világban felháborodna.
Így csak az az 1 ember, mert hogy az ő szólásszabadsága.
Ha ezért valakit sittretesznek, az attól még demokrácia marad. Az a törvény, hogy nem bagatelizálhatod ezt a történést és sok millió ember életét.
Ha lek.anyázol engem szemtől szemben, akkor leszúrlak de ettől még ez nem lesz egy "gyilkosokkal teli", megbélyegezhető ország. Csak leanyáztál.
A demokrácia nem azt jelenti, hogy bármikor bárki bármit ugathat. A többségről szól. És arról is, hogy nem akadályozhatod EGYEDÜL a többség akaratát pl. azzal, hogy tagadsz mondjuk egy törvényre emelt dolgot mert akkor lesitkóznak és a TÖBBSÉG a demokráciát látja majd ebben, miközben tapsolnak a rendőröknek.
Érdekes lenne, hogy az OV ra elejtett jelzők melyikét tagadod.
                       „Valaki vagy akar gyereket, vagy nem, ha ingadozik, meg alkudozik önmagával, az megint nem kerek” - Nincs olyan, hogy lehet, hogy akar valaki gyereket. A lehet mögött mindig nem van, de a pasik ilyenkor szokták néha bedobni a jelenleg szót is, amitől egy darabig megnyugszanak…..
hegyépülés 2019.10.14 22:47:09
@Womb Rаider:
nem kell elutasítania a társadalom oltalmát miért is kéne:: fizeti szépen az adóját és mindenét laza 40-45 évig, tán félre is tesz öregkorára, nyugdíjpénztár vagy valami.
Nem ingyen él.
úgyhogy nem kell lemondania semmiről,, rossz szöveg
Rádöbbentem egy beszélgetésből, hogy az emberek vajmi keveset tudnak az autizmussal élő személyekről. Az a tény, hogy a szomszédodba is költözhet egy ilyen betegséggel élő ember, az inkább aggodalommal tölt(het)i el az emberek többségét, mert hajlamosak vagyunk félni attól, amit nem ismerünk.…..
hegyépülés 2019.09.15 10:34:49
@kéki béla:
Hagyd, az emberek negyede funkcionális analfabéta, így nem is értheti mit akarsz mondani.
...akkor végre eljön a mi időnk -- gondolják kb. az ellenzéki pártvezetők (vagy azok legalábbis, akik nincsenek Orbán zsebében). Ez a legbiztosabb ellenzéki stratégia egy ideje. A második -- már bizonytalanabb -- remény az, amit egy komoly nemzetközi erő-átrendeződéshez kötnek, pl. a liberális…..
hegyépülés 2019.08.18 12:19:07
@regbor:
Hagyjad már, anyja picsája neki 600 nettó
ha nem lennének elveim és egyéb szabályok,ideírnám nevét címét és egyből látnád miféle
2. de még ha nem is lehetne tudni, akkor is akinek 600 nettó, az nem itt bassza magát seggbe hintőporos fasszal nyílt színen
Amikor szóba kerül, hogy ki mit tesz a környezetvédelem érdekében, mennyire próbál környezettudatosan élni, nagyon sokszor hangzik el a címben is szereplő kifogás, hárítás. Mégis mit számít az én szemetem, ha a gyárak százszor többet szennyeznek, ha a Föld másik felén senki sem foglalkozik a…..
hegyépülés 2019.07.31 09:25:49
@szepipiktor:
áram van nálatok amúgy?
Mintha túl magabiztossá vált volna attól a magyar kormánypárt, hogy finoman szólva is egyszerű propagandaeszközök bevetésével sorra nyerte a különböző választásokat az utóbbi években. Pedig a győzelmek mögött volt egy fontos változás, ami erősen hathat a Nemzeti Együttműködés Rendszerének jövőjére.…..
hegyépülés 2019.06.30 15:17:19
@Cycmen:
Ha nem lennél olyan vén fasz, akkor tájékozottabb lennél és tudnád. :D
„Jöjjenek, kérem, azonnal! Borzalmas hibát vétettem! Az egész életem és minden elveszett! A 6616/a. sz. vonat a helytelen vágányra haladt ki és összeütközött az 5565. számú vonattal!” – ezek a mondatok pontosan 50 esztendővel ezelőtt hangzottak el Mende forgalmi szolgálattevőjének szájából, de az…..
hegyépülés 2018.12.20 13:38:03
@ZBR:
persze hogy nem,több mint tíz évvel vagyok idősebb mint amennyi Sz.F volt akkor,jogsim F ig megvan. Használatban.
Épp ezért kérdem hogy mennyit kellett volna kapnia,onnan menjen a temetőbe vagy mit akar a kedves hozzászóló?Ő nem bűnöző.A viszkis mennyit is kapott? Arányosítsunk már.
Vagy életfogytiglani akasztást esetleg?
A 444 lelt rá erre a Híradó-részletre, amiben a tüntetésekkel foglalkoztak, egészen pontosan azzal, hogy micsoda mocsok maradt a felszínen a túlóratörvény miatt utcára vonuló, de jóval, több sérelem miatt ideges tüntetők levonulása után. És hát maradt egy olyan is, amin egy akasztott ember látható,…..
hegyépülés 2018.12.16 11:14:54
@strangers in the night:
Engem az zavart hogy a teljes rendezvényszervező cuccom ottmaradt és a csőcselék szétverte.
a kivetítő részeivel,a sörpadokkal stb dobták a rendőröket, egy székkel engem találták el,kis darab hiányzik azóta a jobb fülemből.a rendőrök szedtek ki onnan engem.
Ezzel nem ért ugyan nagy veszteség, bírkózó voltam tizenévig, nem lettem rondább,akkoriban voltam 58 éves
Azzal viszont ért veszteség hogy a biztosító nem fizetett lenullázódtam, néhány hónapra rá szívproblémáim lettek,pár dolgot nem csinálhatok azóta.
Én szimpatizáltam a Gyurcsányellenesekkel de ezért itt inkább ne tudd a gondolataimat. Pedig fiatalon anno vertek engem is a lovasrendőrök kardlappal.
Ha a normálatlanok nem kezdik el akkor és ott,megmarad a cuccom,nem kerül kórházba senki,a rendőröknél nem durran el, nem törik be a kirakatokat nem okoznak kárt ártatlanoknak nem forognak égő autók a tetejükön és nem hányják le a bábijaidat sem
 A harckocsik a mozgékonyság-tűzerő-védettség szentháromság kompromisszuma alapján létrehozott lánctalpas szörnyetegek. A gépek, a technika szerelmeseit elbűvölik ezen monstrumok, és ha valaki mellett elszáguld egy 40-67 tonnás harckocsi, akkor tisztelettel figyeli, ahogy dübörög a föld, csikorog a…..
  Az alárendelt El sem tudja képzelni az életét férfi nélkül. Amint kilép a szingli létből, nem érdemes többé keresni, mert úgysem ér rá. Élete minden percét a pasija vagy a pasijára való várakozás tölti ki. Ki sem mer lépni a lakásból, mert mi van, ha Ödönnek pont most jut eszébe egy randi, és ő…..
hegyépülés 2018.03.05 19:45:48
@Sorrybori77:
Téged nem is fognak öblösre dugni, no para. Értelmes férfiember kiszagolja az ilyeneket mint te és már messziről vinnyogva menekül...vagy leönt sörrel, ehhhehehehehehe.
A baszatlanság (mivel te az is vagy, okát lásd. feljebb) nem erény, hanem átok és szerencsésnek mondhatod magad, ha neked ez így jó.
Ja, és a fapinaság meg a baszatlanság miatt egyéb lelki-fizikai betegségek is várnak rád, még ha a záróizmaid feszesek is lesznek akkortájt ;) (hozzáteszem, hogy az anál nem mindenkinél elvárás ám, komoly frusztráció is van a háttérben ha egyenlőségjelet teszel ez és a szex közé)
1885. Rabszolgák és tartóik egy kávéültetvényen. Rio de Janeiro, Brazília..
hegyépülés 2018.03.04 20:14:53
@arabok balrol:
Rontja az acél minőségét.
Szombaton kiderült, hogy ki képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalverseny idei döntőjében, így nem meglepő, hogy Balázsék, a Rádió 1 reggeli műsorában hétfőn reggel foglalkoztak ezzel és felhívták a győztes AWS énekesét is, hogy gratuláljanak neki. Az egy fokkal már meglepőbb, hogy az egész…..
hegyépülés 2018.02.26 19:31:56
@Behajtó70:
a fiaimmal lehetsz egyidős. Te, én hajlott korom ellenére úgy kiütnélek mint a szart, hátha helyrebillennél.
Csak a saját érdekedben.
Túl átlátszó lenne és az is, folyton ugyanazzal az egyénnel szexelni. Felgyorsult világunkban fontosabb a fazon alakja, a has lapossága, a köröm ápoltsága és a fogak fehérsége szeretői szinten. Diszkriminál és minősít ennek bárminemű eltérése. Az, hogy kit diszkriminál és kit minősít az egy…..
Oroszi Babett összegyűjtötte és egy lapra helyezte Mészáros Lőrinc összes cégét, amiből legalább 120 van neki...
hegyépülés 2017.10.14 21:23:16
@Ballib cenzúrázók réme 25:
Mit szívsz jóbarát?
Nem tudom feltűnt-e de pár hónap után a REGISZTRÁLT munkanélküliek kiesnek a rendszerből, azaz törlik őket. Innentől kezdve javítják a statisztikát.
Ez neked haladás és pozitív dolog?
                                                                   ,,Nehéz a mértékletesség a szabadság védelmében” -Titus Livius Lemiles cikkeimet általában magyar dolgokról szeretem írni, a most bemutatott téma azonban magyar szemmel annyira idegen és egzotikus, hogy éppen ezért lehet érdekes a…..
hegyépülés 2017.06.25 21:04:32
@Norden:
ha nem tudod használni, ez így is van
Én is azt mondom, hogy olyan fegyvered legyen, amit használni is tudsz és mersz
ijesztgetésre elő se vedd a bökőd. A kés a legpiszkosabb és nagyon gáz,ha a sajátoddal vágnak le.
A használati részt csak azért vezettem le hogy kiemelhessem azt,hogy egy könnyen és bárki számára elsajátítható módon beletekerem a támadó kését a karjával együtt a saját veséjébe és nemhogy 5 percig de 5mp.-ig sem jön rám tovább
Ha pedig nálam van a kés, még egyszerűbben
a kés pont hogy a legjobb fegyver: csak kell hozzá elszántság mert nem csak egy tiszta és elködösült mozdulat,amíg meghúzod a ravaszt
hegyépülés 2017.06.25 21:07:15
@William Kidd:
egyszer jövök neked egy nagyon hideg sörrel
Kívül tágasabb Egy bizarr város 2017.06.24 06:30:00
Mianmar fővárosa négyszer akkora területen fekszik, mint mondjuk London, viszont még egymillióan sem lakják. Nem csoda, hogy olyan, mintha szellemváros lenne...
hegyépülés 2017.06.25 18:28:49
@fda:
ne felejtsd hogy a legszarabb levegő magyarországon azokon a részeken volt a télen is ahol a legjobbnak kéne lennie elméletileg
a kistelepüléseken ahol minden szart tűzre vágtak az erdős hegyes völgyes részeken
hegyépülés 2017.06.25 18:29:37
Miközben zötyögtem a hatvan kilométerre lévő helyszínre, elmerengtem, hogy van –e egyáltalán értelme összehasonlítani ezt a két autót. Valószínűleg nincs, hisz harminc évvel ezelőtt mások voltak a lehetőségek az autógyártásban, és mások voltak a vevők elvárásai, mint manapság. Bakelit lemezjátszót…..
hegyépülés 2017.04.17 18:17:05
olajszag Ötös Golf okosítás 2017.04.10 17:46:07
Az építőkocka elv és a felhasználók szempontjából szerencsés fejlesztési vonal is segítheti a VW konszern típusait használó tulajokat. Meg persze kell egy ügyes szerelő, aki kitanulta, hogy elsősorban az adatbuszos rendszerű autók extrái jól frissíthetők, illetve integrálhatók olyan testvér…..
Előtörtek végre az első füstpamacsok Macuda kipufogójából. Nade ennyire ne rohanjunk! Hogy is jutottunk idáig? Kép is van, a betű is sok, hosszú poszt lesz, menj el chipsért. Én meg ciccentek egy megérdemelt belgát...
hegyépülés 2017.02.19 22:54:08
@enpera:
Jól írod
hegyépülés 2017.02.19 22:56:41
@enpera:
csakhát a kint minden jobb-más-kolbiízű kerítés f..ságokat mint urban l.-eket,időbe telik elkoptatni. türelem
Ezúttal mondhatni jogosan, hogy a "Túltoltuk, Béláim" mellé nyugodtan felvehetjük a címben is említett esetet. Spanyol barátunk (már amennyiben tényleg hombre) nem szarozott: Majdhogynem durranásig fújta a lufit, és így lett a C5 generációs A6-osból EZ: Mint egy hatalmas béka,…..
Mert minden hozzám hasonló átéli ezt családi ebédek, kocsmázások alkalmával. Akinek még nincs autója, nem tudja, hogy mit gondoljon erről. Ő most talán közelebb kerülhet az igazsághoz. Vagy mégsem?..