Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fa1

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hadiállapothoz hasonlította az egyik kereszténydemokrata EP-képviselő a mai (március 22-ei) brüsszeli helyzetet. Reggel óta nekem is az járt a fejemben: háború van Európában. Véletlen-e, hogy épp a nagyhétre, a keresztény világ legnagyobb ünnepének nyitányára időzítették ezt a merényletet? A…..
fa1 2016.03.24 05:36:52
@chrisred: Szegény kis menekültecskék, annyira el vannak kámpicsorodva, hogy partot érve az 1. solguk robbantgatni... Ha ennyire jó nekik az ISIS, akkor mi a francnak jönnek ide? Miért nem maradnak a seggükön és várják meg míg szétlövik egymást? Ezeknek nem az erőszakkal van bajuk, csak azzal hogy a fasz rossz végén állnak. Mi meg annyira tutyimutyik vagyunk, nem merünk visszaütni, hogy itt még az ilyenek is janinak érezhetik magukat. Hát idejönnek kiélni állati ösztöneiket. Részükről még érthető is, csak részünkről nem hogy minek hasgyjuk? A munka ezeket is szabaddá tehetné...
Na, lássuk csak mi is történt eddig: A Tények igyekezett egy tendenciózusan megvágott riportban hazugnak beállítani Juhász Pétert, majd amikor a politikus kitette a Facebookra az egész beszélgetést, amiből kiderül, hogy amit mondott, az nem úgy hangzott el, ahogy, na akkor ahelyett, hogy elnézést…..
Celestino Caballero 2014-ben akasztotta szögre a kesztyűit, most komoly bajba kerülhet...
  Egy jól működő rendszer hívei Rákosi elvtárs bölcs beszédét hallgatják "Értem, hogy ez a kocablog a kormányfikázásra jött létre, és mint hobbi lehet, hogy nem rosszabb mondjuk a virágkötésnél. De egy buta, fáradt, demagóg érvet ismételgettek úgy, hogy gyakorlatilag egymás szájából veszitek ki.…..
Az egyik legnevesebb amerikai fogyasztóvédelmi lap, a Consumer Reports a múlt év végén 58 ezer felhasználó megkérdezése alapján készített rangsort a legmegbízhatóbb notebookokról – írja a hvg.hu. A legnépszerűbb márkák mindegyike az átlag alatt teljesített: a Acer, az Asus, a Dell, a HP, a Lenovo és…..
fa1 2016.03.01 20:16:43
@Nbl:
"az Applenek ugyanis a többi branddel ellentétben nincs konzumvolnala"
De, csak az van. Business class nincs. Ezek a kommersz szarok - beleértve természetesen az applet is - ugyanolyan fos az egyik mint a másik. Ezek így vannak tervezve, eldobható divatcuccok, a lényeg hogy a pénzt kifizesd, aztán remélhetőleg minél hamarabb újra.
fa1 2016.03.01 20:18:40
@Burgermeister:
Nem lutri, csak gondolkodni kell, meg kicsit utánaolvasni. Ahogy minden másnak is. Persze aki ész nélkül akarja átugrani a lécet az ne csodálkozzon. Már a cikk címe is fasság, nincs olyan hogy jó márka meg rossz, csak sorozatok vannak. Business class és konzumer. Előbbi jó és drága, utóbbi meg "olcsó húsnak híg a leve".
35 év után ismét Oscar-díjat kapott egy magyar film, a Saul fia nyerte el a legjobb külföldi filmnek járó szobrot. Nemes Jeles László első filmjét a Cannes-i Filmfesztiválon mutatták be, ott rögtön négy díjat nyert, és már akkor mindenki Oscar-szereplést kezdett emlegetni.  Magyarország gyorsan be…..
fa1 2016.02.29 14:20:41
@ViKtOr:
"Igaz, a Fideszre meg kétharmad szavazott."
Soha nem szavazott ezekre ennyi. 40% volt legutóbb, választási csalssal hazudták be 2/3-nak. Kékcédulás 2, a'la Rákosi.
Nem tudom lesz-e valami Orbán Viktor népszavazási ötletéből, és azt sem, hogy mi volt a szándéka ezzel. Belpolitikai szempontból nem volt rossz az időzítés. Az oktatással és egészségüggyel kapcsolatos elégedetlenség fokozódó megnyilvánulásait, a kopaszgárda felbukkanását gyorsan elhomályosította a…..
Ma reggel a Mokkába Berki Krisztián volt az egyik vendég. Berkit az egyik műsorvezető, Vujity Tvrtko nem kedveli, nem látja benne a plánét, a teljesítményt, a truvájt. Demcsák Zsuzsának semmi baja nincsen Berkivel, így a beszélgetést javarészt ő vezényelt le. Aztán megszólalt Tvrtko, és…..
fa1 2016.02.27 16:28:44
@szociál: Biztos kéne neki egy kis berkifasz.
Nem túl forró nyár, meleg ügyek: a homofóbia elleni világnappal kapcsolatos kérdésre adott kormányfői válasz, az ír népszavazás és az amerikai Legfelsőbb Bíróság múlt heti döntése nyomán Magyarországon is állandóan felszínen tartott téma lett a melegházasság. S pont az…..
fa1 2016.02.24 19:52:43
@Poliorkétész (törölt):
"destruktív kisebbség"
fideSS?
„Nem nyilatkozunk arról, hogy miért vagyunk itt. Magánügy!” – ezzel hárították el az újságírók érdeklődését kedd délelőtt a Nemzeti Választási Irodánál kialakult tumultus résztvevői: egy csapat kigyúrt kopasz férfi, és egy idős néni. Szerintük tehát a népszavazás – a népszuverenitás közvetlen…..
Unod már a Monopolyt és az Betűtorony sem köt le igazán? Szeretnél valamit, amiben kicsit többet kell stratégiázni, mint Az élet játékában? Ne keress tovább, itt van tíz olyan társasjáték, amik túlmutatnak a monoton kockadobáláson és amiket bárki bátran kipróbálhat!..
Nem tudom pontosan, mikor volt, de valamelyik decemberi hétvégén 1987-ben: a tévéhiradót néztük a magyar egyesen, ahol a színes hírek közt Moldoványi Ákos (emlékszünk még rá?) bejelentette, hogy a gazdagréti lakótelepen kísérletként bevezették a Sky Channel műholdas csatornát a háztartásokba. Abban…..
Vasárnap este mutatkozik be az USA-ban a feltámasztott X-Akták új évada (egy napra rá, a Cool adásá meg magyarul is látható lesz), az, amitől a Fox azt várja, hogy majd olyan nézettséget hoz, hogy a heti Hany Istók- és lápiembervadászatot idegen lények utáni kajtatással megfűszerezett teljes évadot…..