Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jajmarnemoderalj

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Csak én érzem magam átverve, vagy ez már a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat határát feszegeti."- teszi fel a költői kérdést Gábor, akibe erősen befészkelte magát a gyanú, hogy a weboldalon az általa kiszemelt termék ára csak mézesmadzag volt, nem ármegjelölés. A…..
jajmarnemoderalj 2019.01.03 13:16:00
@Terézágyú: ha kapsz egy olyan levelet hogy feladták a csomagot akkor már az az...
A The Walking Dead nézettsége az előző szezonban teljesen bezuhant az USA-ban, az idei kilencedik évaddal pedig nemhogy megállt volna a nézővesztés, hanem tovább folytatódott, a korábbi csúcsidőszak 15 milliós nézettségéhez képest a mostani évad részei minössze 5-6 millió nézőt hoznak. Valószínűleg…..
Élő adással nyitunk, és engedtessék meg nekem, hogy mint a szépre és esztétikumra érzékeny nő, néhány szót rögtön ejtsek arról, ami ma itt történt a színpadon. A sztájliszt vagy rádurrantott a crackpipára adás előtt, vagy kibaszottul rühelli Anikót és Pornóbajuszt, mert előbbi egy ikeás szatyrot…..
A Blikk közölte az örömhírt, azaz azt, hogy a fent dokumentált Sajnálatos Esemény ellenére Magdi anyus, a Barátok közt ikonikus házmestere, még azazabb Fodor Zsóka, visszatér a sorozatba. A nézettségi versenyben egyre nagyobb kihívásokkal küzdő szappanopera alkotóinak valóba ki kell ötölniük valamit…..
jajmarnemoderalj 2018.03.14 12:05:52
@zsenyeg: a bk több értéket képvisel, mint az összes politikus... ebből látszik, hogy a mélységnek soha nincs alja... :)
Évi nyolcmilliárd dollárból persze futja fejlesztésre, szóval annyira nem kell csodálkozni azon, hogy az 1960-as évek (Amerikában) ikonikussá vált sci-fi-jét, a Lost in Space-t annyi pénzből rebootolhatta a Netflix amiből itthon a teljes egy éves hazai filmtermés kijön. Az előzetes gyönyörű,…..
jajmarnemoderalj 2018.03.07 21:21:16
@rockjano: úgy, hogy visszaforgatja a pénzének egy részét és így lesz saját gyártású anyaga
1. csak náluk nézhető (előfizetőcsalogató)
2. bővebb kínálat (előfizetőcsalogató)
3. el lehet adni a sugárzási/kölcsönzési/dvd gyártási jogokat (soksokpénz)

előre menekülés és matek
A Sorozatwikinek adott interjút Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója, és ebben sok más mellett (pl. a Piramis nem lopás, de nem mondják meg, honnan van; jön a Taken sorozatverziója; lesz még Ninja Warrior a TV2-n; a jósműsorok NEM VERIK ÁT A NÉZŐT; terveznek valami egzotikus műsort - ha minden…..
jajmarnemoderalj 2018.03.03 18:28:39
comment:com Szevasz, Carl! 2018.02.27 07:07:15
A The Walking Dead az én személyes Stockholm-szindrómám, a sorozat, amit az "istenbizony soha többé" kategóriába legalább négyszer soroltam be, és komolyan tartottam is magamat ehhez legalább (és legfeljebb) két epizódon át. Aztán csak néztem tovább, nem tudom miért, komolyan, sokszor kerestem már…..
jajmarnemoderalj 2018.02.27 11:50:42
@ds9: sőt ha minden nap szépen beosztás szerint mindig szúrkálta volna 4-5 ember 0-24-ben a megjelenő zombikat akkor se lett volna ilyen...

de ugyanilyen erővel áshattak volna egy árkot is, idejük bőven lett volna...
comment:com Átalakult az RTL Most 2018.02.01 15:17:53
Az RTL egyik nagy restanciája volt az online felületük, vagy legalább annak egy részének, hogy is mondjuk szépen, a kőkorszakból való kiemelése. Az rtl.hu/rtlklub az maradt olyan, amilyen volt, csúnya, szélen üres mezőkkel operáló, szellősen összerakott, nem különösebben felhasználóbarát valami, ami…..
A tuskóság finom bája úgy telepszik rá a TV2 Ázsia Expressz című új realityműsorára, mint a halszag arra a vietnami öbölre, amiben az első rész végén a műsor szerencsés három párosa ölre ment a helyi kofákkal pontyeladás közben. Valahol érdekes kórkép az utazós reality az országról, a 14 szereplő…..
Segít a FOX, öt videóval, amivel képbe kerülhetsz az eddigi eseményeket illetően. Nekem nem nagy truváj egyik sem, de én a rajongótábor azon részét képviselem, aki folyamatosan reménykedik abban, hogy előbb utóbb megint lesz olyan fasza a sorozat mint az első évadban volt, vagy a harmadikban, vagy…..
Szegény Zénó, úgy gondolta, gyorsan elintézi új, de működésképtelen laptopja ügyét. Hát, csak gondolta. Úgy néz ki, a Tescoban csak akkor tudsz garanciát érvényesíteni, ha az üzlet egyetlen, kompetens kollégája benn tartózkodik, ami egyáltalán nem fedi egymást a…..
Miért van az, hogy ugyanazon a környéken akár ugyanaz a típuslakás, hasonló állapotban akár 1-2 millióval is olcsóbb lehet, mint emeleti társa?..
jajmarnemoderalj 2017.07.28 23:00:39
Itt van pár kép a Stormbornból, azaz Viharbanszületettből, a hetedik évad második részéből. Sansa és Kisujj az egyedüliek rajtuk, akik nem aggódnak valamiért. Az epizódot hétfő hajnalban az HBO-n és HBO GO-n az amerikai vetítéssel egyidőben, háromkor lehet megnézni, este ismétlés...
Az új House of Cards-évad előtt az volt a kérdés, hogy a sorozat miként reflektál a közelmúlt politikai eseményeire, mint például Donald Trump megválasztása.Most megjött az előzetes, amiből eléggé arra lehet következtetni, hogy a Kevin Spacey által megformált Frank Underwood bizony elindul a…..
jajmarnemoderalj 2017.05.01 21:24:02
@eto: ahol csak jól esik, ha van egy táblagéped akkor akár a május 1-i felvonulás alatt is
Subba Vasárnapina: Mú 2017.04.30 21:00:24
jajmarnemoderalj 2017.04.30 21:00:54
Eddig nem tudtad, hogy mit csinálj, ha nem bírod bevasalni egy webshopon a neked visszajáró összeget se szép szóval, se 15 telefonnal, se 23 emaillel? László és egy névtelen Homár olvasó megosztja veled a tutit! Az módszert a Brands.hu-n tesztelték, de valószínűleg más helyen is érdemes…..
Amikor 2013-ban az AMC megvette a UPC műsorgyártó/műsorszolgltató cégét, a Chellomediát, jött vele egy rakás csatorna, pl. a Sport1, a Spektum, vagy a TV Paprika. Érthető, hogy amikor tavaly a TV2 elindította kábelportfóliója újabb hullámát, és benne a Chili TV nevű gasztrotévéjüket, az AMC ideges…..
jajmarnemoderalj 2017.01.10 10:20:57
Közeledik a karácsony, amit onnan is lehet tudni, hogy az adventi áhitat már befészkelte magát az ügyfélszolgálatok kommunikációjába. Tisztelt Tékozló Homár! Kisfiam megkért, hogy rendeljek neki egy xboxhoz való töltő szettet, ami tartalmaz két akkumulátort, egy dupla dokkolót és kábelt a…..
jajmarnemoderalj 2016.12.19 23:38:04
A vásárlókkal, ügyfelekkel való megfelelő kommunikáció mára nem luxus vagy extra gáláns szolgáltatás egy cég részéről, hanem alapelvárás, hiszen egy perc alatt végifuthat a neten egy-egy szaftosabb sztori, ami aztán kinek kell? Mégis, sokszor egészen nagy cégeknél is tapasztalható hiányosság ebben a…..
Tesco-rendelés, helyettesítő termék, 30 napra zárolt lóvé. Ezeket a kérdéseket már többször körbejártuk: a helyettesítés rendszerét az ÁSZF-ben rendesen jelzik, azt is, hogy ezeket nem muszáj átvenni, kérdésünkre részletesen elmesélték, milyen algoritmus alapján kerül…..
Miért jó, ha a tanácsadója hívja? - teszi fel a kérdést szórólapján a DIGI. Cefetül nem jó, sőt az egész DIGI nézzen magába - állítja Róbert  az elmúlt lassan 5 hónap történései alapján.  Tisztelt DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft., tisztelt Hölgyem, tisztelt Uram! 2016. július 8-án előfizetői…..
jajmarnemoderalj 2016.11.29 10:48:37
Ez eléggé tiszta sornak tűnik, hiszen "Megtévesztő az a kereskedelmi gyakorlat, amely valótlan információt tartalmaz, vagy valós tényt - figyelemmel megjelenésének valamennyi körülményére - olyan módon jelenít meg, hogy megtéveszti vagy alkalmas arra, hogy megtévessze a fogyasztót az alábbiak közül…..
jajmarnemoderalj 2016.11.28 18:40:01
Az eset a Jófogáson történt, de gondolom a Vaterán és más oldalakon is bele lehet szaladni hasonló csapdába, ha nem figyel az ember, szóval mindenki legyen résen! Tisztelt Homár! Nem tudom a következő eset mennyire vág az Önök profiljába, de fontosnak tartanám, hogy a lehető legtöbb emberhez…..