Regisztráció Blogot indítok
Adatok
palyazatfigyelo

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még elérhető a FleetCor Hungary akciós Shell üzemanyagkártyája cégek számára! Ne hagyja ki, flotta állomány nagyságától függően akár 3 millió forintot is spórolhat éves szinten. Az üzemanyagkártyában foglalt kedvezmények egyaránt használhatóak Magyarországon és külföldön. Több mint 200 töltőállomás…..
A Godot Galéria pályázatot hirdet fiatal, feltörekvő és szélesebb közönséghez eljutni akaró képzőművészek és designerek számára. 2016 decemberében megrendezésre kerül a Godot Pop-Up Kiskarácsony - Kortárs művészetet minden karácsonyfa alá! kiállítás és karácsonyi vásár a Godot Galéria szervezésében…..
Csütörtök reggeltől lehet jelentkezni az Erzsébet-program szociális üdültetési pályázatára - jelentette be Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára sajtótájékoztatón Budapesten. Hangsúlyozta: a program nemzetközi összehasonlításban is…..
A TÁMOP-2.3.6. „ Vállalkozz Itthon - Fiatalok Vállalkozóvá Válásának Támogatása” program után hamarosan indulnak a GINOP-5.2.2 - Fiatalok Vállalkozóvá Válásának Támogatása projektek! A tavalyi TÁMOP-2.3.6. „ Vállalkozz Itthon - Fiatalok Vállalkozóvá Válásának Támogatása” program után, az idei…..
Bűnszervezetben, a minisztériumok részvételével csalják el az LMP szerint Magyarországon az uniós forrásokat.Az ellenzéki párt antikorrupciós szakszóvivője a jelenkori magyar történelem legnagyobb volumenű bűncselekményeként beszélt csütörtöki sajtótájékoztatóján arról, hogy - mint mondta - az uniós…..
Debrecen megpályázza a 2023-as Európa Kulturális Fővárosa (EKF) címet, amelyet egy brit várossal együtt tölthet be - jelentette be a település polgármestere pénteken a térség országgyűlési képviselőivel tartott rendkívüli sajtótájékoztatón...