Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagypatak

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre "Cégünk dinamikusan fejlõdõ, hazai tulajdonú vállalat. Munkavégzés során lehetõséged lesz a fejlõdésre egy fiatalos és szuper csapatban, mindezt versenyképes fizetésért. Nyújtunk: kellemes…..
Levélírónk lányát nem látták el törött kezével az Uzsoki Utcai Kórházban, érzéstelenítőt sem adtak neki. Tisztelt Praxis blog!   Történet egyszer, hogy 15 éves lányommal biciklizni mentünk. Városligetből átmentünk Zuglóba, ahol lányom megijedt egy hirtelen kikanyarodó autótól és tövig húzta az…..
Ha ezt tudom előbb, biztos nem adtam volna hálapénzt, amit simán zsebre vágott! Mikor kiengedte a kórházból ismét elmondta, hogy férjem meg fog halni. Kedves Praxisblog!   Sajnos negatív véleményt kell írnom Törökbálinti Tüdőgyógyintézetről. Férjem tüdőáttétes…..
Nagypatak 2017.10.01 11:15:13
@Ugyan Nemár: Sajnálom, hogy ezt így gondolja Én ugy gondolom ez az eset a min. a betegjogi képviselőhöz tartozik vagy lehet még máshová. Még szerencse, hogy akadnak olyanok, akik ebben a szakmában dolgoznak, és CSUPA NAGYBETŰVEL kellene kiírni a nevüket, de ez itt nem a reklám helye, amugy egy pesti kerület tüdőgondozója, ahol ismeretlen fogalom a hálapénz, a beteg pedig szent.
Mit tehettem mást, mint a beteg törölközőivel, wc papírral, csapvízzel összetakarítottam. Majd értesítettem a hozzátartozókat, hogy a délutáni látogatáskor hozzanak feltétlenül tiszta törölközőket. Tisztelt Praxis!   Mai napon látogatóba érkeztem daganatos betegségben szenvedő barátomhoz. Szegény…..
Zseniális megoldás látszik kibontakozóban a magyar egészségügyben. Nagy tudású vezetőink  megelégelték, hogy mindenféle demagóg liberális sajtó orgánumok folytonosan felemlegetik a több hónapos vagy akár éves várólistákat. Túl éles fegyver volt ez az amúgy tompa ellenzék kezében, ezért megoldásért…..
Nagypatak 2017.09.21 15:12:55
@paveway: Ha egészségpénztári tag lenne elég lenne esetleg 1-2 hetet várni, az ellátás pedig biztosítási alapon működik, azaz szinte pénzbe se kerül. Ezt kínálja az egyik legnagyobb magyar egészségpénztár
Nagypatak 2017.09.21 15:14:15
@Állítsuk meg a .........: Ez egy tévedés, a legtöbb szemüveg készítésekor optikus vizsgálja a beteget.