Regisztráció Blogot indítok
Adatok
búvárkund

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Szovjetunió elleni német támadást követően számos tömeges lincselésnek, nyilvános megszégyenítésnek és mészárlásnak volt a helyszíne az egykor Lengyelországhoz tartozó, ma nyugat-ukrajnai terület. A Vörös Hadsereg visszavonulása-menekülése, az NKVD-s csapatok kivonása illetve a német megszállók…..
búvárkund 2016.01.23 19:34:15
@advocate1:

Ez így nem igaz. Karl Marx valóban zsidó volt, Friedrich Engels viszont nem.
A kommunista mozgalomban a Lenin nevet felvett Vlagyimir Iljics Uljanov zsidó származásából is csak annyi valós, hogy anyai nagyapja, Izrael Blank valóban zsidónak született, ám már 1820-ban, testvérével görögkeleti hitre tért, és a keresztségben az Alekszander nevet kapta. Lenin tehát még a hírhedt "nürnbergi törvények" szerint sem minôsült volna zsidónak, a zsidó hagyomány szerint pedig semmiképpen, hiszen anyai nagyanyja a német-svéd származású Maria Grosschopf volt, így már édesanyja, Maria Uljanova sem volt zsidó.
A kommunista rendszer mûködtetôi szörnyû bûnöket követtek el, és nem lehet róluk eléggé negatív véleményünk. Mások elôtt azonban csak akkor lehetünk hitelesek, ha ragaszkodunk a tényekhez.