Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kálium

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napi események rádöbbentettek, hogy tulajdonképpen túl kevés adót fizetünk.Igazuk van szeretve tisztelt politikusainknak, hogy nem elég, ha egy termék vagy szolgáltatás egyszer, kétszer netán háromszor van sújtva adókkal és járulékokkal! Tulajdonképpen az is mindegy, hogy ezt…..
Kálium 2008.04.23 21:17:37
Kálium 2008.04.24 19:07:19
Létezik egy olyan felfogás a marketingszakemberek között, amely szerint a reklámokban egy 7-8 éves gyerek értelmi szintjén kell beszélni a fogyasztókhoz, mert csak akkor lehetünk biztosak benne, hogy az üzenetet mindenki maradéktalanul megérti majd. Ez persze hatalmas baromság, ennek…..
A nagyon elmés, Russian Bear nevet viselő orosz vodka egy társadalmi célú kampánynak álcázott hirdetéssel támadta be a szórakozóhelyeken magukon könnyíteni igyekvő férfiakat. A mellékhelyiségbe betérve ugyanis nagyot csodálkozhattak azon, hogy az oroszok már a budiban vannak,…..
Elnézést a késői postért, nem sztrájkolok, csak nem tudtam idáig munkát kerülni. Most sem volt sok idő, éppen csak hogy meg tudtam nézni a Tarnationt, ami a várvédő játékokba hoz új színt. Adott egy virágoskert, ahol folyamatosan nőnek a virágok, ezeket kijelölve learathatjuk,…..
Még csak alig néhány napja alapítottuk az Arany Málna mintájára az Arany Békasegg díjat, amelyet a legszínvonaltalanabb reklámoknak ítélünk majd oda az év végén, máris nagy sikert könyvelhet el a kezdeményezés. Az elmúlt napokban annyi esélyes pályamű született, mintha a…..
addict Miss Taposóakna 2007 2007.11.21 09:13:00
Történt, hogy egy norvég művészember, bizonyos Morten Taavik egy Angolában töltött látogatása során szembesült az éppen akkor véget ért polgárháború szörnyűségeivel. Megdöbbentette azoknak a sebesülteknek a hihetetlenül magas száma (2,2 millió ember), akik az alattomos…..
Fects küldte be a Balloon Invasion linkjét, amit mindenki szeretni fog, akinek az Egri csillagok-játék egy picit is tetszett. Itt is ellenséges egységek (esetünkben légballonok és zeppelinek) invázióját kell visszaverni, és nem csak az számít, hogy milyen remek stratégiai érzékkel…..
Vannak a nagyon jó reklámok, amikre még évek múltán is emlékszünk. Aztán vannak a jellegtelenek, amiket megnézünk, de agyunk azonnal töröl minden velük kapcsolatos információt. Vannak aztán a simán rossz reklámok, de mind közül azok a legérdekesebbek, amelyek olyannyira…..
Nincs ma sok időm a blogra, ezért régi játékok klónjait fogom ma bepakolni. Kezdetnek itt van Tommi találata, az Uphill Rush, ami ugyanolyan ügyesség cucc, mint a többi trialmotoros játék, csak ebben többféle, más fizikájú járművel is lehet lenni...
Azt nem lehet mondani, hogy a kínai cégek eddig elkényeztették volna a helyieket a forradalmian új és szikrázóan eredeti reklámkampányokkal. Ha valaki látott már a CCTV csatornán (ahonnan Szőke kapitány is megtanult vázát venni) kínai reklámokat, az pontosan tudja, hogy egy VHS-re…..