Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bunkoakinemvittevisszaadobozokat

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kábelszolgáltatót általában ezer ok miatt lehet kutyázni. Ebben az ügyben azonban nehéz teljes szívvel olvasónk mellé állni, bár az Invitel is lehetne kicsit kompromisszumkészebb. Tisztelt Tékozló Homár rovat, A történet röviden, címszavakban: Váci vagyok, itt 3 internetszolgáltató tud értelmes…..
bunkoakinemvittevisszaadobozokat 2016.01.22 17:03:04
Elolvastam a leghaszontalanabb és a legépítőbb kommenteket is, és mindenkinek köszönöm, hogy időt szántatok rám!
Készséggel elismerem, hogy nem fordítottam kellő figyelmet erre az egész történetre, de a franc se gondolta, hogy ekkora összeg lesz belőle. És persze, nyilván benne volt a szerződésben, hogy mi várható, de ezt én nem olvastam el. Invitelék meg nyilván nem mondják külön, hogy "Vigyáázz! ha nem hozod vissza a két szarunkat amit utána kidobunk, akkor kikell csengetned 40 rudit!", pedig ez olyasmi, amire illik határozottan felhívni a figyelmet.

És hogy a félreértéseket eloszlassam, nem az a felháborodásom tárgya, hogy ki kell fizetnem az eszközöket, hanem az, hogy nevetségesen magas árat kérnek. 40 ezer? Tegyük fel, hogy a 40ezerből mondjuk 20-at számoltak a routerre, és 20-at a tv-hez való cuccra. 20ezerért otthonra egy RouterBOARD 951Ui-2HnD SOHO wireless routert vett a család, ami a nyáklapra "rajzolt" antennával a szemben lévő buszmegállóban mobilon 3 vonalnyi térerőt produkál, ráadásul távolról managelhető, és olyan szinten testreszabható, hogy akár egy egyszerű linux is telepíthető rá.
A ZTE és Huawei cuccokra rákerestem a vadiúj gigamegagyors netemmel, és kiderült, hogy a legdrágább helyen sincs több egyik sem bruttó 12.000 Ft-nál. Csak sejtem, hogy Invitelék nagy tételben vásárolnak, így ez az ár még kevesebb lehet.

Néhány konkrét posztoló kérdésére/véleményére válaszolnék még:

@igazságos1..: Ez volt életem második szerződésbontása (nem vicc, 26 vagyok) az Ace telekomos után. Ace-ék például kijöttek és elvitték az AP-t és az antennát egy előre egyeztetett időpontban. Az Invitel két eszközét a szerződésbontás, és az új net bekötése után visszacsomagoltam a dobozába fóliával és kábelkötegelőkkel együtt, és odatettem, ahol addig is volt, hogy kéznél legyen, az új kábelmodem pedig a dobozok tetejére került.
A plusz sávszélesség egyébként nem azért kellett, hogy életrevalóbb legyek, hanem - és tudom hogy ez meglepő - azért, hogy az internetkapcsolat gyorsabb legyen.
Amúgy baromira nem vagyok büszke erre az egészre, sőt, szégyenlem, hogy nem olvastam el a szerződés felmondásának feltételeit.

@atpijkamo121: Nyilván nem kezdem el felvenni a beszélgetést, amíg a hölgy nem hagyja jóvá, ezért aztán ez lemaradt a felvételről. Az Inviteles felvételen amúgy valószínűleg rajta van a hölgy jóváhagyása, a felvételt viszont nem kértem ki.
+1 A szerelő valóban rejtett számról hívott.
+2 A "mellőzni kényszerültem" szövegen lovagolhatsz, ameddig szeretnél, nem sajnálom tőled.

@Mostanában: Azé, mee hívott a csávó, hogy gyünne neméted!?

@Semmitnemérszakitiltással: Csak megpróbáltam leadni, de nem vették át, így még mindig nálam van a két doboz.

ÉS VÉGÜL ajánlom a South Park 14. évad 11. részét mindazoknak, akik szerint VISSZA KELLETT VOLNA VINNEM a dobozokat 30 napon belül. Ebben a részben bukkan fel Utólagos Bölcsesség Kapitány, a kedvenc szuperhősöm ;)
bunkoakinemvittevisszaadobozokat 2016.01.22 17:33:15
@atpijkamo105: Nyilván még van mit tanulnom a hibáimból, és a hozzád hasonló bölcsektől.