Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alexy Vivien

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy napról napra melegszik a hőmérséklet pont olyan automatikusan nyúlunk frissítő, jéghideg italokhoz mint a feltűnő, színes ruhadarabokhoz. Nyáron gyakran figyelmen kívül hagyjuk feketét és a fehéret, mert úgy érezzük ez az összeállítás most nem lenne elég ütős ehhez a nyári estéhez. Nézzük 3…..
Ebben a videóban, ahhoz adok tippeket, hogy hogyan tudsz gyorsabban elaludni, hogy az éjszakád minél pihentetőbb legyen. ;)..
A minap a Rudas tetőteraszán lélegzetelállító budapesti panorámát élvezhettem. Az egyedülálló kilátás teljesen magával ragadott, mert imádom Budapestet és ilyen formában még nem volt szerencsém megpillantani. A fenti panorámás fürdőzést a CALZEDONIA új, sportos, nagyon kényelmes, mégis nőies…..
Ismerjétek meg a legújabb tavasz/nyári Swarovski kollekciót, ami a SEA OF SPARKLE nevet kapta. Ahogy az a videóban jól látszik, valóban elénk tárja a tenger gyönyörű színeit és élővilágát...
Ebben a videóban, az életmódváltás alapjait, vagyis 5 alapélelmiszert mutatok Neked, amiktől fittebb és egészségesebb leszel, és még a fogyáshoz is hozzájárulnak. :)..
Ez a videó egy kis különkiadás, mert nem a szokásos tippek lesznek benne, hanem egy kis vicces összeállítás. :) Összeszedtem Neked pár idegesítő szokást, ami a nőkre és a férfiakra jellemző egy párkapcsolatban! :D Remélem, Te is jót nevettél, ha van hasonló sztorid, vagy épp más jutott az eszedbe…..
  Ebben videóban vendégem Kollár Anna, Health & Happiness Coach. A videóban ahhoz adunk tippeket, hogy hogyan valósítsd meg az álmaidat, és hogyan alakítsd át az álmokat konkrét, elérhető célokká...
Ebben a videóban, a januári kedvenceimet osztom meg Veletek, íme a termékek! ;)..
Ebben a videóban, ahhoz adok ötleteket, hogy hogyan szabadulj meg az életedben felgyülemlett "méreganyagoktól", vagyis hogy hogyan indulj tiszta lappal egy kiegyensúlyozottabb, harmónikusabb és feltöltő élethez...