Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Delta

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezd félelmetes lenni az a "fanatizmus", amit a City Interactive új megjelenése iránt tanusítotok. Megszámoltam, csak a múlt héten 18(!) e-mailt kaptam a "Sniper: Ghost Warrior"-ral kapcsolatosan. És ez tart már április óta, ahogyan ezt már a korábbi…..
ROFL-net Fura macska 2010.01.02 06:49:00
Van egy ilyen spéci pont a macska hátán, amit ha vakargatnak, akkor mintha az ördög szállt volna belé. Érdekes  ..
Péter összehozott egy videót különböző FG jelenetekből. A vágásmunka néhol lehetett volna jobb is, de helyette tényleg felvett pár igen érdekes jelenetet (kisétálás stadionból, láthatatlan játékos és természetesen ahogy ez a játéknál kötelező, az überbéna…..
Még nem hallottál róla? Nem véletlen... Halloween kiadás(Bár még kicsit korai, addigra nem tudok újat készíteni és fölöslegesen nem akarom nálam tartogatni)Sountrack: New Order - Confusion ; Munsters Theme Song..
Újra elővettem a régi klasszikust, hogy kitérjek az eddig be nem mutatott dolgokra. Csak úgy nézd meg, ha már láttad a régi Mesterlövész videókat!  ..
Este fenn lesz a "Mesterlövész: Újratöltve" videóm. Kicsit hallani, hogy új a mikrofon, mert mintha tompább volna a hang, de nem vészes.Kicsit irányt változtattam, ami a bemutatott jeleneteket illeti, ugyanis először csak azt akartam bemutatni, ami itt a blogon még nem…..
Delta 2009.10.02 20:01:18
@pepe1494: Nem te vagy az egyetlen, aki üzenetet ír, néha freddy le is írja, hogy éppen hány száz olvasatlan üzenete van =))

Mesterlövészt meg éppen töltöm, muszáj mégegyszer végigvinnem :D
Zoltán adta nekem át ezt a játékot, amely valahogy eddig kimaradt életemből. Nem is nagyon játszottam még Star Wars-os játékokkal, kivéve a Rebel Assault 2-vel, vagy az Episode 1-nal. LucasArts remek játékokat csinált (nem csak SW), de tudom, hogy adtak ki kifejezetten rossz dolgokat…..
Delta 2009.08.09 11:41:51
@RanDom: Szerintem a Prototype most is elég... Gyenge =)
(No offense)
-Off vége-


Ez a játék nekem eredetiben van meg (Mysteries of the Sith- tel =) ), nem fikázni :)
Én nagyon szerettem, valami 9-10 éves lehettem, amikor játszottam vele, szóval elég sokszor elakadtam... :D
Most is jó lenne végigvinni, de szerintem túl sokszor kidobna, júniusban vettem gépet, és már az előzőn sem volt hibátlan a dolog :D
Delta 2009.08.13 10:19:24
@touristique: Jedi Academyben van egy pálya, ahol elfognak, és elveszik a fénykardodat... Ott pl. azt mondják, hogy "Drop your lasersword, jedi" =)
Szóval valami igazság lehet benne :D

Jedi Knight meg érdekes módon nem veszi zokon, hogy az új gépemen játszom vele :D
Akkor már inkább a MÁV klotyó Elnézést, hogy a hang kicsit elcsúszott. Nem tudom miért csinálta, halálra idegesít az ilyen  Jogi nyilatkozat: A 'Thomas a gőzmozdony'-t az Europa Records forgalmazza, a 'Magasfeszültség'-et a Best Hollywood. ..
ROFL-net Hasselhoff muzsika 2009.03.20 06:40:00
Komolyan, ilyen végtelenül beszívott zeneklipet is rég láttam  Küldte: Edem..
Igen tudom emberek, hogy már jó pár hete nem volt Lula folytatás, de erre van jó magyarázatom. Már egy jó ideje utalgattam, hogy valami teljesen különböző projekten ügyködtem már gyakorlatilag december óta és főleg az utóbbi 2 hétben már napi szinten.Ma végre kijelenthetem,…..
Ilyen játéknál alig várnám hogy meghaljak. Vigyázat, órákig ezt fogod dúdolni!  Ez a 2,5 perces Game Over a "Total Distortion" nevű játékban található. Köszönöm a linket Tamásnak. Ugye, azért más mint egy Battlestrike-os Game Over - Meggyilkoltak  ..
Nyugtalanítóan sok ideje nem volt Mesterlövészes bejegyzés, úgyhogy kinyitottam archívumomat és előszedtem két még eddig nem mutatott "Ezt-talán-nem-vetted-észre-játszás-közben" képet. Az elsőt "Delta" küldte, a másodikat "Levi". Gondoltam amíg…..
Mielőtt letöröltem volna ezt a katsztrófát, észrevettem, hogy a bejátszások megnézhetőek külön-külön Windows intézőben is. Szóval felvettem nektek ezt a kolosszális outrot. Ezért simán megéri végigvinni,nem? Érdemes megfigyelni a neveket is. Ezek szerint szinte 2 ember rakta…..
Delta 2008.12.12 14:38:51
Bizony, ez már a harmadik és ennyi kacatot nyereményt még nem osztottam ki! Kérem szépen karácsonyig HÁROM darab nyertes lesz és így persze három darab feladat is. Most lesz itt mindenféle: 2 kreatív feladat: -Tervezz egy játékborítót: Tervezz egy vicces, abszurd játékborítót.…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.09.22 00:05:37
Csupa jó hír. Először is végre kicsit felturbóztam a gépemet és annyival jobb minden! Te jó ég... Azért képzeljétel el, hogy eddig az összes videó 256 MB Rammal jött létre. Nincs többé Fraps-es szaggatás, szerkesztéses rémálom. El sem hiszem.Aztán végre szakítottam a…..
Delta 2008.09.23 19:25:52
@Szamosii
Itt egy link egy oldalhoz, nézd meg mi van rajta
www.profession.hu/

Pénzszerzési lehetőség :DDD

Freddy, mint sok más embert, engem is az érdekelne, mennyi RAMot vettél =)
(Meg persze gratulálok és stb.)
Blocked Heti Gadget 2008.08.03 11:04:20
[beginner]  Az új generációs 3rd Space mellény sokak kedvence lehet, akik már megunták, hogy esztelenül osztják a headshot-okat az UT3-ban, de nem érzik, ha egy ellenfél szétlövi őket egy shotgun-nal. Ez a mellény a TN Games orvosi fejlesztéséből származó kifejezetten…..
ROFL-net A nap képe 2008.04.05 10:09:00
Igen...Folytatom Néha adtok nekem játékokat, amelyeket aztán mégsem mutatok be, különböző okok miatt. A Panzer Elite-ről már anno írtam egyszer (a kedves tulajnak már fél éve próbálom visszaadni a játékot, de nem reagált egy e-mailre sem), aztán volt az RPM Tuning, amely…..
Delta 2008.04.08 11:06:47