Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dániel B. Dóka

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szexpercesek Forró pillanatok 2017.09.22 07:00:00
   A testem remegése nem hagyott alább, de már nem a hideg rázott, hanem forró érintése nyomán a bennem épülő vágy. Semmi más nem járt már a fejemben, csak az édes érzés, ahogy érintése végig siklott testemen. Lassan indult lefelé a nyakamon ügyelve arra, hogy bőröm…..
Nem folytatja tovább a Sztárban sztár zsűrizését Hajós András. Hajós a saját Facebook-oldalán jelentette be a döntését – mint fogalmazott, azért, hogy az olvasók ne a bulvársajtó félreértéseiből, hanem tőle értesüljenek a történtekről. Hajós sok sikert kívánt a műsornak és a benne dolgozóknak,…..
Technikai hiba történt az America's Got Talent egyik műsorszáma alatt: egy szabadulóművész mutatványa szakadt félbe az élő adásban, elvileg nem a versenyző hibájából. Amit Simon Cowell zsűritag kedvesen Mel B nászéjszakához hasonlított, mondván, azzal kapcsolatban is "sok volt a várakozás, de nem…..
A Roast az a műfaj, amit a magyar sztárok vagy annak nevezett/tekintett arcok legendás sértődékenysége miatt itthon nehezebb meghonosítani, mint bármilyen más tévés trendet - ráadásul az "égetés" meg nem is egy mai dolog, az elsőről 1949-ben számoltak be, az meg nem ma volt...
Dániel B. Dóka 2017.08.13 12:14:51
@sixx: részben, de voltak rögtönzései
Néha talán úgy érzed, hogy már nem találsz annyi örömet, szépséget az életedben, mint egykor, mintha valami megváltozott volna. S bár biztosan változtak a körülményeid, a téged körülvevő világ is, ennél sokkal fontosabb, hogy valójában a belső világod változott meg. Benned változott meg valami, a te…..
Érintettünk már sok témát, korai magömlést, néhány betegséget, helyes kommunikációt, maszturbációt, ejakulációt, G pontot, (illetve azt lehet még itt nem), a LMBTQ-t (ezzel meg nagyon megszívtam, mert egynehányan beletapostak a lelkembe), de még rengeteg mindenről nem. Ezeknek utána olvashattok a…..
Dániel B. Dóka 2016.08.04 20:27:49
Hoztam nektek 3 olyan viccet, amik a barsonysex fb oldalamon már bizonyítottak, süvítenek! :) Egy rab megszökik a börtönből, ahol 10 évig volt fogvatartva. Nemsokára talál egy házat, ahová be is tör. Egy fiatal párt talál ott az ágyban.Kiszedi a fickót az ágyból, és a székhez, a nőt pedig az ágyhoz…..
Egy működő házasság arról ismerszik meg, hogy a pár meg tudja oldani a kapcsolatukban felmerült nehézségeket. Ezek időnként válsággá fajulhatnak, és ilyenkor szükség lehet egy kis szünetre. Jean-Paul Miolet francia pszichiáter véleményét a Le Figaróban megszólaló párok is…..
Dániel B. Dóka 2016.07.05 09:47:37
Láttad már Sós Ágnes Szerelempatak című filmjét? Jó érzékkel választott forrást Sós Ágnes rendező, amikor az idős korosztály erotikus történeteiből merített, hiszen nemcsak a társadalomtudósokat, hanem a széles közönséget is sikerült kíváncsivá tennie. A filmben szereplő 80 fölöttiek nem rejtik…..
Dániel B. Dóka 2016.07.04 21:19:17
Nem tudok elvonatkoztatni az EB-től, és mivel a férfiaknak most maximum a bíróval van gondjuk, a szexualitásukkal semmi, (magyarul most nagy ívben tesznek a nőkre), ezért kihasználom az alkalmat és még mindig női témát hozok. Mi  történik a nőgyógyászati vizsgálaton? Mikor megy el a nő…..
Szexről nyíltan Felhívsz? 2016.06.13 05:12:00
Afganisztánban állomásozó amerikai katonák elkészítették a Call Me Maybe, sűrű mondanivalót tartalmazó sláger klip paródiáját. 2012-ben tették fel a videó megosztóra, amit azóta több, mint 6 millióan néztek meg. Túl sok következtetést nem érdemes belőle levonni, de…..
Dániel B. Dóka 2016.06.13 06:22:45
Kihasználva az alkalmat, hogy a férfiak a foci EB-t nézik, szülésznő létemre, női témát hozok. Ebben  a posztban a férfi nemi szervi viszketést (is) taglaltam, de nők is haszonnal olvashatják, hiszen lehetnek azonosak a viszketést kiváltó okok. Egyszer a főnököm azt mondta, hogy engem biztosan…..
3 variáció egy témára, hogy nevess!  Azt ne gondold, hogy a művi eszközös stimuláció napjaink találmánya.   Láttad a Hisztéria című filmet? Ha nem, akkor nézd meg!     "Édesem!  Hol van az elektromos fogkefém?" Még merje valaki azt állítani, hogy hiányzik a nőkből a…..
Dániel B. Dóka 2016.06.09 10:03:01
@Bársonysex: Vagyok annyira lelkes, hogy tetszem
Dániel B. Dóka 2016.06.09 10:03:31
@Dániel B. Dóka: Meg, hogy tetszeN
Dániel B. Dóka 2016.06.09 21:23:09
@Bársonysex: Igen! Tényleg ilyen a marketing! Verseny az idővel és a nagy számokkal
Neked megvan az a mozdulat, hogy a férfi odanyúl a lába közé, megemeli a golyóit és élvezettel vakargatja a zacsiját, meg az egész fanszőrzetét? Majdnem úgy, mint ahogyan Jacko tette. Fotó: Pixabay Nekem beleégett a retinámba, mert közeli hozzám tartozó férfijaimnak szokásuk volt, főleg ébredés…..
Dániel B. Dóka 2016.06.07 08:08:13
Lelkizóna „Szégyelld magad!” 2016.06.05 07:00:00
Amikor gyerek voltam, ez a mondat teljesen hétköznapinak számított az iskolákban. Sajnos rá kellett jönnöm  - amikor a saját gyerekeim is iskolába kerültek, – hogy még mindig él. Pedig ha valamivel, ezzel igazán tönkre lehet tenni egy gyerek fejlődő önbizalmát,…..
  Sokáig nem is igazán értettem gyerekként, hogy apám, aki sakkmester volt, miért nem tanított meg sakkozni. Persze ismertem az alaplépéseket, de a sakk „igazi tanulása” ennél sokkal, de sokkal többet jelentett. Ezt a tudást nem adta át nekem, bárhogy is kértem. Azt mondta: „Akit szeretek, azt nem…..
Talán az eddigi legdurvább mobilszolgáltatós sztori, pedig aztán erős versenyszámról beszélünk! A saját hibája miatt a Telenor durván szankcionálja a vétlen ügyfelet (mai magyar dráma) NyitányÁprilis 14-én a Telenortól vásároltam egy Lumia 950 típusú mobiltelefon készüléket az üzlet által kínált…..
Érdekes kérdést vet fel írásában Judit, aki Ausztriában élve azon gondolkodott el (és vetette fel vitaindítónak), hogy a határátkelők gyermekei, unokái vajon magyarok lesznek-e, illetve érdemes-e mindenáron megpróbálni magyarnak nevelni őket, vagy akkor teszünk velük jót, ha…..
Dániel B. Dóka 2016.05.17 19:04:46
A határátkelés kétirányú folyamat: noha még mindig jóval többen költöznek el Magyarországról, mint ahányan visszatérnek, utóbbi csoportba is jó néhányan tartoznak. Az indokaik különbözők lehetnek. Ma is egy „visszatérő” posztját olvashatjátok, ráadásul egy régi szerzőről van szó, hiszen Ivett (a…..
Dániel B. Dóka 2016.05.16 08:36:50
Hétvége lévén ma kicsit lazábbra vesszük a dolgokat, a posztban elsősorban a képeké lesz a főszerep. Viszont a fotók nem akárhol készültek, hanem Ausztráliában, ami Európából nézve igazán egzotikus földrész. A fotókat Klári készítette, aki már több posztot is írt ide, talán emlékeztek még rá, az ő…..
Dániel B. Dóka 2016.05.14 09:14:20
@Golf2: gondolom nevetesszeru hangot ad ki
Dániel B. Dóka 2016.05.14 10:29:32
@Golf2: @Határátkelő: koszonom
Talán ti is gondolkodtatok már azon, hogy lehet, hogy híres, körülrajongott és tömjénezett hírességek rosszul érzik magukat a bőrükben, és úgy hiszik, még mindig nem elég, amit letettek az asztalra? Az agresszív kamasz, aki verekszik, káromkodik, senkit sem kímél, és soha nem mutat sem gyengeséget,…..
Változás és körforgás: életünkben számtalanszor találkozunk ezekkel. Előfordul, hogy munkahelyet váltunk, költözünk, vagy új napirendünk lesz. A körforgásra a természet a legjobb példa, alkalmazkodnunk kell (többek között) az évszakok váltakozásához. A családi élet is…..
Kicsit pesszimisták, nem nagyon látnak perspektívát, és nem tetszik nekik az az irány, amelyikbe a politika tart. Nem, nem magyar fiatalokról van szó, hanem németekről, igaz, az ország egyik elmaradottabb tartománya a helyszín. A mai poszt kicsit fordít a perspektíván, hiszen arról…..
Dániel B. Dóka 2016.03.24 08:09:13
@33621: szerinted ez kit tántorít el?