Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vju Aark

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A.K.Á.   Rákerestem a neten leggyakrabban keresett szavak/kifejezések listájára. Most csak a bloghoz kapcsolódó témákat emelem ki - tehát foci, politika, sztárok stb. ezúttal nem játszik -. Igazából két terület, ami egy tőről fakad: külső és belső, azaz az én megjelenítése. Például olyanok,…..
A.K.Á.       A fejemben folyamatosan kavarogtak a gondolatok, jöttek az ötletek. Mindig valami új kell, valami újat akarok. Mániásan. Ilyenkor várnom kell, várnom, amíg letisztulnak a gondolatok és azok tervekké manifesztálódnak. Így volt ez most is. Éreztem, hogy tavaszodik, ami különösen…..
szerző: A.K.Á. Misit (Mihály) a kutyánkat terápiás céllal vettük. Egyrészt a rendszer, másrészt a mozgás, a szabad levegő.Harmadrészt kevésnek éreztük a gyerekek számát, a tanulással, különórákkal, takarítással, pakolással stb. töltött órákat, így mindenképpen szerettünk volna egy plusz…..
  A Vju & Aark Kerámia ékszereket a következő helyszíneken találjátok: Budapesten a Paloma concept store-ban.Pécsett a Monokrom Design Store-ban   VÁSÁROK Budapest DIP Design Passage, DIP Design Vásár | Március 12. 10.00-18.00Pécs: ASzPIK https://www.facebook.com/events/978753902205008/..
  Már decemberben böngészgettük a 2016-os év tavaszi trendszíneit. Az ékszertervezés/készítés szempontjából fontosnak tartjuk az aktuális divatszínek ismeretét, hiszen ezek a színek jelennek meg a ruhákon, kiegészítőkön. És a legtöbben szeretjük, ha az ékszerünk -színben- harmonizál az…..
Alkalomra szerző: A.K.Á. Elkezdődött a téli mulatozás időszaka, a báli szezon. Az ember lánya kénytelen megjelenni a különböző farsangi mulatságokon, szalagavatókon, álarcosbálokon, ilyen-olyan rendezvényeken. Kénytelen elmenni és kénytelen kiöltözni. Persze nem mindenkinek kényszerűség, hogy…..
  Ezüst-fekete nyaklánc   szerző: A.K.Á.   Mikor nekiállunk egy-egy kollekció tervezésének, általános tapasztalat, hogy előbb-utóbb „elszállunk”, egyre extrémebb darabokat, különlegesebb formákat alkotunk.   Küldetésünk az egyedi, trendi, ugyanakkor hordható ékszerek készítése, néha azonban…..
Boltunk a meskán : vjukeramikadesign/http://www.meska.hu/Shop/index/20591 http://www.meska.hu/Shop/index/20591..
http://www.blogdorine.com/2016/01/design.html http://www.blogdorine.com/2016/01/design.html..
Vju & Aark  Design       A Vju@Aark Design 2 alkotó –keramikus és tervező- 2015-ben létrejött közös vállalkozása.   Termékeink design kerámia ékszerek, termékpalettánkon megtalálhatók gyűrűk, fülbevalók, karkötők nyakláncok. A termékpaletta folyamatos bővítése fontos célunk.A termékek…..
facebook:VjuKeramika//ceramics//Pécs..
  A kezdetek, avagy a közös munka első (bal)lépései   Szokták mondani, hogy minden kezdet nehéz. Mi ebben az esetben nem ezt tapasztaltuk.  A közepe, vagy az eleje után, az nehéz. Sőt, utána még nehezebb.   Már nem is emlékszem pontosan, hogy hogyan kezdtük. Meg volt a terv, a cél, meg az…..