Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gergely János Nagy

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha jó, ha az ember éber, vagy ha mégsem, a kollégái szólnak, hogy te, most kapcsolj az M1-re, a Ma Estében megoldották a Teréz körúti robbantás okait.  A virtuális avatárok tehetnek mindenről. Hogy azok mik, teszi fel a kérdést magának az ember, hát kérem szépen a valóságtól alig vagy nehezen…..
A természet lágy ölén, az Alpok svájci vonulata mélyén rejlik ez a titokzatos kis lak, melynek ablakából kinézve olyan közel érezhetjük magunkhoz a természetet, mint még soha...
Gergely János Nagy 2016.09.12 11:00:54
Rosszabb napokon az ember hajlamos azon filozofálni, miként is nézne ki a környezetünk, ha egyszer csak eltűnne belőle az ember. Megtudni ugye soha nem tudjuk majd meg (mert akkor mi is eltűnünk…), de némi képet alkothatunk róla például Kieron Connolly könyvéből...
Gergely János Nagy 2016.09.12 10:25:33
@odamondó: De hogy biztos nem mászkálna két ember a homokban, az is biztos.
Steve megoldása kissé abszurd számlaintézős helyzetére nem biztos, hogy a legelőremutatóbb, de az tuti, hogy a legadekvátabb. Reméljük a Telenortól sikerül majd megtudnunk, hogy mi a logika, az igazság és az élet abban, hogy a számlájukat a saját ügyfélszolgálatukon nem, egy mezei…..
Járókelő.hu Welcome to KÖKI! 2016.06.13 09:57:28
Újabb állomás-szemlére hívjuk a budapestieket, ezúttal Kőbánya-Kispestre.  Kezdjük egy gyors bejárással: A KÖKI lépcsőinek és mozgólépcsőinek állapota többször volt téma a Járókelőn, nyilvánvaló, hogy az sem tudja megszokni ezeket az állapotokat, akinek van alkalma arra, hogy mindennapos átjárás…..
Sokat gondolkozom azon, hogy miért nem borult még rá az asztal a kormányra, miután az elmúlt években minden hétre jutott számunkra egy olyan "mutyi", ami önmagában gusztustalan. Mégsem halmozódott és gyülemlett fel szinte semmi, hanem érzéketlenné, vállvonogatóvá tette az embereket. Nagyjából…..