Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cégeskocsi

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tartós bérlet nemcsak olcsóbb, de sokkal kényelmesebb is egy vállalkozás számára. Elmondjuk miért. A tulajdonlás szemléletét az üzleti világban egyre inkább felváltja a használat. Miért kötnénk le a vállalkozás pénzét, amikor a bérlés olcsóbb és kiszámíthatóbb? Magyarországon is már a kis, pár…..
A tartós bérlet nemcsak olcsóbb, de sokkal kényelmesebb is egy vállalkozás számára. Elmondjuk miért. A tulajdonlás szemléletét az üzleti világban egyre inkább felváltja a használat. Miért kötnénk le a vállalkozás pénzét, amikor a bérlés olcsóbb és kiszámíthatóbb? Magyarországon is már a kis, pár…..
A hideg évszak az autót és tulajdonosát is igénybe veszi, akkor is, ha modern járműről és ügyes gazdájáról van szó. Összeszedtünk néhány aktuális tanácsot a téli hónapokra! Ahogy fejlődik az autótechnika, úgy változik az autók évszakos felkészítési igénye is. Néhány feladatot már el lehet…..
A LeasePlan nemzetközi összehasonlításából kiderül, hogy Európai viszonylatban alacsonyak a gépjárműfenntartás költségei Magyarországon. Európán belül Hollandiában a legdrágább autót üzemeltetni, míg Németországban és Csehországban jóval alacsonyabbak az autóhoz…..
Nemcsak flottakezeléssel kapcsolatban, hanem bizony használt autó keresésnél is érdemes a LeasePlanhez fordulni, mert fejlesztett, megbízható szolgáltatással várják az ügyfeleket. A LeasePlan a futamidő végén visszaérkező autókat nem csak szerződött használtautó-kereskedőknek értékesíti: az…..
Április 5 óta aktív az országban a VÉDA szabálysértésekre vadászó kamerarendszer, amit 365 ponton telepítettek országszerte. Ezen kívül a rendőrség bevethet akár 160 mobil ellenőrző készüléket is a szabálysértések nyomon követésére. A hivatalosan VÉDA Közúti Intelligens Kamerahálózatnak…..
A városi autózás problémája a nehézkes parkolás, a dugók, a környezetszennyezés. Megoldás lehet a problémákra az okostelefonos technológiával támogatott közösségi autómegosztás, amely nemcsak magánszemélyek, de már céges flották esetében is elérhető.  „Tegyük fel, hogy egy nagyvállalat 1000…..
Az egyik leggyakoribb kérdés, ami a tartósbérlet kapcsán felmerül, hogy „megéri-e”? Persze minden cég, minden eset más és más, hoztunk most egy konkrét példát, amin keresztül összevethetjük az autóvásárlást és a tartósbérlet konstrukciót. Példánkban vegyünk egy német gyártmányú, családi…..
Míg a megtett kilométereken általában nehéz faragni, vezetési szokásainkkal jelentősen csökkenthetjük a fogyasztást. Összeszedtük a legjobb pénztárcabarát -ráadásként környezetkímélő- tippeket! Az egyik legfontosabb, hogy mindig gondoljuk át és városon belül is tervezzük meg az útvonalat, hogy ne…..
Mert autózni ugyan jó, autót venni nem érdemes: ha rajtunk múlik, nem lesz saját céges kocsid! Mert autót venni drága: ha készpénzből vesszük, rengeteg önerőt igényel és rosszul mutat a cégmérlegben, ha meg hitelből, akkor ott az árfolyamkockázat és a változó kamatok. És eleve; kinek van pénze új…..
 Vajon a méteres hófalak, a sivatagi homok, vagy az erős hullámok szabnak határt járműveinknek, vagy még ezek sem? Min és milyen körülmények között közlekedünk, amikor a kötelességünket teljesítjük? A világ legfurcsább szolgálati járműveit gyűjtöttük össze. Sokan úgy képzeljük, hogy görkoris…..
A céges kocsi már rég nem csak a nagyvállalati vezérek kiváltsága: egyre kedveltebb juttatási és költségoptimalizálási forma, feltéve persze, hogy jól dönt a vezető! De mit kell tudni a KKV-szektor résztvevőinek, és hogyan lehet spórolni az autózáson?Ki kapjon céges autót? Céges autót jellemzően…..