Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kirunay

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon fura eset ez a Mortyr. Többé kevésbé rendszeresen kapom az üzeneteket, hogy "Igen, többnyire egyetértek a videókban elhangzottakkal, de szerintem akkor is jó játék a Mortyr, régen nagyon szerettem". Nagyon meglepő ez a Mortyr ragaszkodás, mintha egy régi, kultikus…..
Kirunay 2009.04.14 18:04:22
@Boros: Szerintem nem volt ebben semmi olyan, ami bármilyen viccet lelő. Sőt kicsit úgy érzem a régi mondandója a blognak kicsit hátérbe szorult. Rengeteg játék van a piacon, a boltokban amik vagy jók, vagy szarok. Amikor megakarsz venni egy játékot, de nem tod eldönteni, és utána nézel a neten, akkor sem biztos, hogy megtudod, hogy a játék játszható-e vagy sem. Mert semelyik cégnek sem érdeke, hogy lejárasson egy játékot. Ezért jó dolog, hogy van egy ember aki végülis, "aktuális" boltban megvásárolható játékokat prezentál, kipróbál számunkra, így képet kapunk arról, hogy megvegyünk-e egy játékot vagy sem. (Bár FreddyD inkább növelte ezen játékok eladási arányát, akár mennyire mondta ne vedd meg.) Mert a negatív reklám is reklám. Főleg ha az még humoros is. Sőt még így is van aki szerint az itt szereplő játék nem rossz játéknak minősül. Ezt mindenki maga döntse el.
Pár hónapja írtam már a Phoenix Games-ről, ott röviden be is lett mutatva ez a borzalmas játék. Azonban találtam egy részletesebb videót a "London Cab Challenge"-ről. BORZALMAS! Ekkora szennyt is ritkán látni. Teljesen értékelhetetlen egy vacak, a felugró textúráknak…..
Ki kell mondani, a fiúkat/férfiakat mindig is lenyűgözte a kaki. Nem is egyszer hallottam már nőket kiakadni, hogy mi ez a kaki őrület a hímneműeknél? (lásd South Park epizód) Nincs ezen mit tagadni, lebuktunk. Miért mondom ezt? Egyrészt ez már a negyedik "Amikor a…..
INGYENES BŰNÜGYI AMATŐR HANGJÁTÉK (35p.) Egy hivatásos bérgyilkost felkeres egy idegen és azzal fenyegeti, hogy lebuktatja, ha nem fizet neki. Bizonyítékul részletesen beszámol gyilkosságairól és állítja, hogy egy időgép van birtokában... Az egészet a kényelmesség…..
A Gyilok-Gép Háttérinformációk 2009.02.26 19:46:00
Amióta eszemet tudom, imádtam a hangjátékokat és amióta elterjedtek, a hangoskönyveket is. Akárhányszor külföldön voltam, vettem hangoskönyveket, mert itthon vagy nem lehetett kapni, vagy messze nem olyan választékban/minőségben mint külföldön.Ezért már elég régóta…..
Kirunay 2009.02.28 19:50:09
Nagyon tetszett nekem is. Szeretnék egy kéréssel folyamodni hozzád FreddyD. Bár nagyon kérni nem is merem. Csak esetleg ha volna kedved hozzá. Megnézhetnéd a www.egygyerek.blog.hu Nem rég csináltam, ahová a saját történeteimet tettem fel. Most még csak kettő van, de új ihletek által születnek majd újak remélem. Ha megnézed és tetszenek szívesen hallanám ezeket. Bár nem ilyen stilusúak inkább, mesésebb és elgondolkodtató.
Nem mintha sokat érne ez a szöveg, de felnőtt tartalom miatt csak 18 éven felüliek nézhetik meg. Aki lemaradt volna az előzetesről Egy kínos erotikus kalandjáték, amely nem erotikus és kalandjátéknak is vacak. 2005-ös játék. (A videószerkesztő valamiért leharapta egyszer a mondat végét. Elnézést…..
Tirexi küldött egy új példát arra, hogy a játékkészítők/forgalmazók trükköznek. De miért? Mire jó ez? Nem ezen fog múlni szerintem, hogy a játékot megveszik-e, vagy nem...És még le is tagadták, hogy ki készítette. Jöjjön egy bemutató, "enyhe" dejá-vu…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.05.18 12:07:00
Jó hír, ma nagyon haladt a videó. Már csak 2 perc van hátra a szinkronból, azt kész is.Rossz hír, költözködés miatt felettünk kopácsolnak,fúrnak ezerrel, már reggel hét óta (de jó erre kelni!), azt baromira meguntam, hogy minden jelenetet 6x kellett felvennem, mert berregés van a…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.03.16 12:32:00
Na, megint elszaporodtak a "Mikor jön új videóóóó?" kommentárok. Így jöjjön egy kis állásfoglalás: Már felvettem a jeleneteket, a kis saját monológot is. Csak még nincs összevágva, "szinkronizálva". Nem nagyon volt rá eddig időm,türelmem. Valamint a játék…..