Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Irunien

11 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PPKE-BTK SzóSz blog Szerintem... 2009.11.14 12:09:00
Az élet nehéz kérdései. Teremtés, Biblia, egység, imádság. Szerintem. Furán vagyok összerakva. Azon nagyon ki tudok borulni, ha a lakótársam tejfölt ken a kenyérre, de az sosem okozott nagy nehézséget, hogy összeegyeztessem a Teremtéstörténetet Darwin elképzeléseivel.…..
Egyszerűen nem hiszem el...muszáj kiírnom,...nem hiszem el.nemrég tudtam meg, nincs egy órája. azt hittem, valami baromi szar vicc.de nem. meghalt.Együtt mentem vele Prágába, aztán Krakkóba is. Ha találkoztunk, mindig nevetett, én is nevettem vele. Az egyik legjobb ember volt, akit ez a…..
Megkísérlem én is a lehetetlent, és billentyűzetet ragadok.Lassan vége az első hétnek. Hát, nem könnyű a felnőtt lét. Nem akarok felnőtt lenni. Ott akarok sétálni Veled, Évim a gyűrűkurás erdőben, a twilght zenéjét hallgatva, és csak beszélni, beszélni Veled.Már hétfőn…..
PPKE-BTK SzóSz blog Gólyatábor 2009.09.03 23:08:00
– Mondjunk áldást az Úrnak! – Istennek legyen hála!   Befejeztük a zsolozsmázást. Ültünk a hazafelé tartó gólyavonaton két folyósó felőli székben, és néztük egymást. Zsófin is látszott, hogy nem akármilyen négy nap van mögötte, én meg egyenesen ki…..
PPKE-BTK SzóSz blog Csobánka 2009 2009.07.06 22:35:00
 Eltelt a hét. Rettegtünk, készültünk, vártuk, rápihentünk, imáztunk érte. Aztán megérkeztünk, rengeteg csapat, régen látott ismerős arcok...sátrat építenek, matracokat hurcolnak...Már az elős nap próbára tette a nevelőket és gyerekeket egyaránt. szakadó eső,…..
PPKE-BTK SzóSz blog Élet 2009.03.31 23:14:00
Létrejöttem.Isten megteremtett. Csodásnak alkotott, tökéletesre formált.Gyönyörködve munkált fent, az égben, aztán mikor elkészültem, rám mosolygott. Mosolya derűt öntött belém, megteltem élettel. Aztán kezébe fogott, és így szólt:"Menj! Elküldelek a Földre, az…..
Irunien 2009.04.13 11:58:17
PPKE-BTK SzóSz blog Egység 2009.02.13 14:27:00
Utazunk haza. A buszon Istivel beszélgetek. – Figyelted, összefogott minket? – kérdezi. – Kiket? A katolikusokat? vagy a szószosokat? – Nem. Akik az Úrvacsoráról beszélgettünk. Mindig mindent elpoénkodunk, vagy eltérünk a témától, most meg annyira rajta volt…..
 Be patient. There is hope. God is in control. (Légy türelmes. Van remény. Isten kezében az irányítás.) Ezek a szavak zengnek már lassan 4 napja a fejemben. Hihetetlen egyszerű a képlet, mégis megdöbbentő, hogy még sosem hallottam ilyen frappánsan összefoglalva.…..
PPKE-BTK SzóSz blog Takarítás 2009.01.13 14:43:00
– Szervusz, jó éjt!– Sziasztok, nektek is!…Ülök egyedül a lelkészségen. A két lámpa szinte nappali fénnyel árasztja el a termet. Odakint viszont nagyon sötét van. Az ablakokban tükröződő szoba körvonalain csak nagynéha tör át egy elsuhanó vonat ablakainak a…..
Szilveszter éjjel. Dudák zaja, petárdák robaja. Tüzijátékok röppennek a magasba, hogy színpompás robbanással aláhulljanak, nem hagyva maguk után csak puskaporszagú füstöt. Szinte forr a levegő a hangnak, fénynek és hőnek eme színes kavalkádjától. Az emberek arcáról…..
PPKE-BTK SzóSz blog nincs cím 2008.12.29 17:28:00
 "Nyugodj meg az Úrban, és remélj benne." (zsolt. 38,7)Ez a kis cetli, egy kis papír darab van az asztalomon...erre nézek nap, mint nap.És próbálom elhinni, ami le van írva. Hogy higgyek...és nyugodjak... Mi van akkor, amikor már ez nem megy? Amikor várunk...azt várjuk,…..
PPKE-BTK SzóSz blog Új Layout 2008.12.02 12:59:00
Tetszik-é vagy nem tetszik-é az új dizájn..ez itten az kérdés!Szavazz, hogy szeretnéd-e, hogy szembebámuljon temmagad mikor fellépsz a blogra:-) P.S. Sajnos a "Szerintünk"-et még eddig nem tudtam kiszedni..de rajta vagyok...:-)P.P.S. ez a bejegyzés ideiglenes, csak kis…..
Szálingóznak itt a bejegyzések Szósz-estekről, kirándulásokról, egyébközösségi alkalmakról. Ami mind csodálatos...hihetetlen csoda, hogy mindeznekünk-nektek-megadatik. Ilyenkor az ember megáll egy percre, és próbáljaérezni a csodát...hogyan lehetséges, hogy tavalyi 10-15 fős…..
 Próbálom a fényképekkel visszahívni az emlékeket.Talán kezdem ott, hogy sikerült megtalálnunk a buszt a pályaudvaron…nem volt olyan nehéz, az ismerős mekdeszes arcok árulkodtak arról, merre kell mennünk. Évi, Andi és később Emese, így utaztunk négyen a Szószból,…..
Nem érzem még teljesnek...Ti voltatok már így?..Vagy voltatok már úgy, hogy teljesnek éreztétek?..vagy esetleg vagytok úgy?...   Mindjárt megpróbálom elmagyarázni, mire is gondolok. A hétfői Szószon a kedves idős bácsi valahogy ezzel a gondolattal zárta az alkalmat:…..
Elég szubjektív írás következik. Mégis úgy érzem, itt a helye. Kis visszatekintés arra a csütörtökre, amikor Vakond színház lett a Láthatatlan színházból. Noha az egész nap merő rohanásból állt nekem, azt sem tudtam, hol áll a fejem…Csak az motoszkált a fejemben,…..