Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dorisz Andok

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mégis, hogyan lehet a számlázás ásítóan unalmas témáját valóban élvezetessé tenni? A Számlázz.hu marketingese elárulta nekünk. Szeszlér Vera írása A tavalyi MMF-en beakadt valami: a videómarketing. Január volt, előttünk az egész év - és úgy döntöttünk, hogy rárepülünk a témára. Stratégiánkon belül…..
Ha saját webshopot akarsz indítani, rengeteg tényezőt kell figyelembe venned. Lehetőséged van teljesen saját fejlesztésű rendszert építeni, de a bérelhető webáruházak is nagyon jó alternatívát jelentenek. Mindkét rendszernek megvannak a maga előnyei, azonban a saját rendszer sokkal több…..
Itt a Mazuri marketingnél rengeteg weboldalt, webáruházt elemeztünk az elmúlt hónapokban is. Látszatra a legtöbb elsődleges célja nem az eladás volt. Leírnak, megmutatnak, de sok esetben a vásárlást inkább akadályozzák, mint segítik. Most pár olyan dolgot mutatnék meg, ami már azonnali eredményt…..
Mit takar a PPC rövidítés, illetve miért fontos az online marketingben?                                             Hogyan működik a keresőoptimalizálás és milyen szerepet játszanak benne a kulcsszavaink? Összeállításunkban ezekre a kérdésekre keressük a választ. Digitalizált világunkban, hogyha …..
A nyomda szó hallatán az emberek egy számukra kaotikusnak tűnő, tömeggyártást produkáló nagyüzemet képzelnek el, ahol futószalagok kusza útvesztőit látni. Tudni kell: a jó nyomdának viszont lelke van, kibélelve olyan szakemberekkel, akik akár több évtized szakmai fortélyait hordozzák magukban. Itt…..
Robin Sharma könyvei emberek milliónak gondolkodását és életét változtatták meg - Paulo Coelho Ki is ő?  Világhírű életmódguru, sikeres szervezeti és személyes életvezetési tanácsadó...
Miért add bérbe az autódat?  Mert így jövedelemhez jutsz, miközben az autód is megmarad. Megkérdeztünk néhány bérbeadót, hogy ők miért választották ezt a megoldást:..
Veled is előfordult már, hogy rákerestél egy cégre, majd később minden hirdetési felületen a cég reklámjaival találkoztál? Ezek a remarketing hirdetések! Már megszoktad, hogy hírlevelekben a neveden szólítanak, esetleg a földrajzi adataidnak megfelelő ajánlatokat kapod, és a szülinapodon…..
Amikor az AppStore berobbant 2009-ben, néhányan tudták csak helyesen megbecsülni , hogy milyen gyorsan fog ez a piac fejlődni és hogy milyen hatással lesz az üzleti világra. Indulásakor csak 500 applikáció létezett, azóta ez a szám már 2013 októberében átlépte a mérföldkőnek számító egymilliós…..
Az utóbbi hetekben, hónapokban egyre többször botlunk bele olyan weboldalakba, amelyek főoldalán megjelenik egy cookie-król (azaz „sütikről”) szóló tájékoztatás, és csak a mellette lévő gombra, linkre kattintva tűnik el a bosszantó felirat és válik teljes egészében használhatóvá a weboldal. A fenti…..