Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trinli Szamdrub

20 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  ..Telihold áldásával kísérve elkészültek az alábbi szakrális olajok, melyek a mindennapok kihívásain lágyan segítenek át.. Illatuk, energiájuk átölel és segítségedre lehet a nap 24 órájában.. Ádám - a FÉRFI energiák olaja, az aktivitásért, a tetterőért a tömjén, a babér és a fahéj…..
Megoldókulcs az Élethez - kronobiológiai pszichogenetikai elemzés a teljesebb önismeretért   A psziszogenetika az egyén születésekor jellemző kozmikus energiákat képes megmutatni, melyek az élet-feladatának elvégzéséhez az egyén rendelkezésére állnak. Az elemzés tartalmazza az ember egyéni…..
...egy új, ámde mégis óidőkig nyűló hagyomány... Illatok, esszenciák, aromák... Füstölő, balzsam, mojo bag, vagy éppen a szent olajok...  Minden szakrális hagyomány, vallás, így vagy úgy, a szertartási eszköztárában tudhatja a növényekből, gyantákból készült olajokat, füstölőket. Ezeket régi…..
Dharmagems Design Studio által készített málát először egy barátnőm nyakában láttam meg, aki mesélt ezek varázslatos hatásáról. Majd megérett bennem a gondolat, hogy szeretnék személyes málát magamnak és egyértelmű volt, hogy ezt csakis a DDS készítheti el nekem. Izgatottan vártam milyen lesz,…..
Hamar megszületett bennem, hogy szeretnék egy személyes malát és az is, hogy mihez. Sok más eszközt is használok az önismereti utamon és folyamatosan azt tapasztalom, amikor a Személyes málámat használom; az mindig megnyugtat, segít összpontosítani és gyógyít, emel, integrálni segíti a belső…..
  Egyéb anyagok  Egyéb anyagok tekintetében ide sorolhatjuk az ásványokat, kristályokat (például az egyik legnagyobb tibeti mester Milarepa rubin málájára), rezet (megnégyszerezi a gyakorlat hatékonyságát), igazgyöngyöt (100 milliószoros erővel bír), vagy éppen fogakat, terméseket is - függően…..
Rózsafa Rózsafa összefoglaló néven több különböző faanyagot értünk, kezdve az ókori Egyiptomban már használt aranysárga-barna színezetű Pterocarpus erinaceus-tól az indiai Cordia féléken át egészen a vörösesbarna paliszanderig. Rózsafa támogatja a szív könyörületes és szerető tulajdonságait,…..
  Mikor a személyes málámat megláttam és a kezembe vettem, az első gondolatom a tenger volt, a kristálytiszta víz. Málám főleg amazonitból áll, és a torok csakrámra való hatása elég intenzív volt az első időkben. Előfordult,hogy elment a hangom vagy a hangszínem megváltozott. Segíti és…..
Amikor pár évente egy nagyobb, megterhelő élethelyzetben útmutatásra van szükségem, a barátaimon kívül a Dharmagems-hez is szoktam fordulni. Az eddigi kiszolgálás páratlan volt, végtelen türelmes, békés, rugalmas és nyitott személyeket ismertem meg Bennük. A málák adnak egyfajta biztonságot a…..
Néhányan elküldtétek a tapasztalataitokat, amit ezúton is nagyon köszönünk :) " Amikor még csak fotón láttam a málát, már akkor is igen erős hatással volt Rám. Enyhe szédülést, torkomban,gyomor tájékon örvényszerű érzést tapasztaltam. Érdekes,kellemes érzés volt. Miután kezembe fogtam először…..
  Bódhi-fa  A buddhista hagyomány szerint egy alkalommal Gautama Sziddhártha (Buddha) egy bodhi-fa (Ficus religiosa) alatt üldögélt mélyen elmerülve a szemlélődésben, mikor meglelte a létforgatagból való menekülés útját. Emiatt a bódhifa magokat nagyra értékelik, és tulajdonságai révén gazdagítja…..
    Rudraksha A rudraksha bogyó (Elaeocarpus ganitrus nevű örökzöld fa bogyója), melyet gyakran használnak Indiában, mely kiváltképp alkalmas kitartó szent gondolat megtartására vagy ott, ahol meditációra van szükség és minden zavaró befolyást távol kell tartani. Shiva szemének is szokták…..
Lótusz A lótuszvirág a szellemi növekedés és a valódi természetéből adódó akadályok leküzdésére képes. A sáros vízből gyönyörű virággá válik. Amikor esik, a cseppek nem ragadnak a szirmokhoz, hanem békésen leperegnek róla. A lótusz megőrzi békét, szépségét és tisztaságát az összes akadály - legyen…..
  Szantál Mind a fehér (Santalum Album), mind a vörös (Pterocarpus santalinus) szantálfa jellegzetes illatú és az egyik hagyományosan felhasznált anyag a mála készítéséhez. A nyugtató, békés és illatos fa tulajdonsága, hogy vonzza a pozitív finom rezgéseket, támogatja a nyugalmat és a pozitív…..
Na ne olyasmire gondolj, amit pszihedelikumként, vagy tudatmódosítóként ismerhetünk... :) Ez a bejegyzés a különböző típusú mála anyagokat veszi egy kicsit górcső alá..     Csont Használatával egy csont mála emlékeztet a mulandóságra - minél inkább megértjük a mulandóságot és a halált - annál…..
Sokan kérdeztétek már, hogy miként is "kell" tradicionálisan használni a málát?! Nos... Van egy rövid, és még rövidebb válaszom: Mindegy, csak használd! :) Bal vagy jobb??? Komolyabbra fordítva a szót, vannak olyan tradíciók, ahol előírás, hogy bal kézzel használd a máládat, míg más…..
Nos... ebben a posztban próbálok egy rövid áttekintést adni az egyes mála stílusokról, hogy segítségetekre legyen és meg tudjátok találni a számotokra legmegfelelőbbet. :) Melyiket, mikor, mire...   Klasszikus, tradicionális Szeretném Nektek bemutatni, hogy a tradicionális stílusú málák, hogyan…..
A régi tradíciókban, mint például a hinduizmus és a buddhizmus, négy különféle színt használnak a málák megfűzésére. Ezek a fehér, a sárga, a piros, a fekete. Miért pont ezek? Mi a jelentőségük? Színek utalhatnak a négy Varnára (hinduizmus) vagy a mágia négy…..
  Sokan kérdeztétek, hogy, hogyan tudtok Ti is hozzájutni saját, személyre szabott, egyedi Essential Málához.  Nos lássuk....   Először is meg kell, hogy szülessen benned a hívás, hogy szeretnél egy saját, egyéni málát, ami harmóniában van Veled, és az Univerzummal egyaránt. Ezután vedd fel…..
  Essential Mala Design egyedi és megismételhetetlen, olyan mint Te!    Tradicionális imafüzérek - jelenkori megvalósítás... Lényegi, személyre szabott, modern, mély, hatékony, egyedi... Modernizált tradíció, mely az álmaidra épül!  Jó helyen jársz, ha igazán ütős, és egyedi mála a vágyad!…..