Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gladiátor

1314 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vecix Kapcsolataim 2022.01.06 21:17:33
A nagyon közeli közelmúltban úgy tűnik,elhagyott az eddigi legkitartóbb online levelezőpartnerem.2019 augusztusától tartottuk a kapcsolatot egészen 2021 karácsony másnapjáig.Erre lehetne mondani hogy szép kor egy olyan,teljesen online kapcsolat esetében amiben sose történt személyes…..
Vecix Karácsony 2021 2021.12.27 21:15:06
Az elmúlt időszakban több kísérletet is tettem a blog föltámasztására.Az elhanyagolás fő okai egy rajongói oldal intenzív szerkesztése kevéske emberi kapcsolatom ápolása volt.De most úgy érzem,hogy kedves online beszélgetőpartnerem szép lassan föl fog szívódni mert úgy néz ki,hogy bepasizott.Ő is…..
Vecix Tél 2021.03.22 21:27:56
Még sose írtam ilyen későn a karácsonyról,igaz nincs is róla nagyon mit írni.Ez volt az első karácsony,amin ennyire kevesen voltunk,csak anya és én.Apa utolsó karácsonya 2018-ban volt,nővéremék 2019-ben karácsonyoztak velünk utolsó ismert alkalommal,mivel 2020 júniusában külföldre költöztek.A…..
Vecix Mi történt azóta-munka 2021.01.12 21:30:52
Látom hónapokkal ezelőtt megpróbáltam újraindítani ezt a blogot,csak valahogy sose jutott rá időm.Tavaly elkezdtem csinálni egy tematikus oldalt-máshol-és lett egy intenzív levelezőpartnerem és inkább neki öntöttem ki az életemet.De hát őt se lehet mindig nyaggatni,ráadásul elfoglaltabb mint…..
Gladiátor 2021.01.19 21:06:58
@kalique: Jelenleg anyukám társasházkezelő vállalkozásában dolgozom.Nem egy nagy cég,csak azt az egy társasházat csinálja,amiben lakunk is.Van hozzá tehetsége,rátermettsége,mintaház a miénk és terjeszkedni is lenne hova mert sok az elhanyagolt társasház.Van ugyan kezelője ezeknek a házaknak csak az jellemzően egy budai elefántcsonttoronyban székel a házaik meg csak úgy vannak.Kivéve talán a nagyon elit,budai újépítésű tházakat,az olyanokat mint amilyet a gyakorlati óvodámmal szemben is építettek.De anya nem akar terjeszkedni.Több házhoz már fel kellene venni kertészeket,takarítókat,irodai dolgozót az ügyintézéshez meg kellene egy idő után egy irodahelyiség is.Elfogadható vagy jó irodistát még csak-csak találnánk,de minőségi munkát végző kertészt vagy takarítót már nehezen.Hátránya ennek a munkának,hogy nem igazán lehet tőle szombatnál-vasárnapnál hosszabb időre elutazni.Ahhoz már az kellene,hogy ez egy nagyobb cég legyen,több munkatárssal,megoldható helyettesítéssel.
Vecix Újra itt 2020.06.15 20:19:52
Jó ideje hanyagolom ezt a blogot egyéb elfoglaltságok miatt,de most úgy döntöttem,hogy megpróbálom újrakezdeni,remélem,sikerül...
Január elsején végre meg mertem nézni a Skywalker korát.A félelemérzet oka az,hogy a filmben megtörténik az a leírhatatlan borzalom,amitől már 2 éve rettegek.Direkt nem akartam a nyitóhétvégén ártatlanul és tudatlanul beülni a moziba így vártam,mire megjelentek az első kritikák és nézői…..
Megvolt az első halottak napja apa nélkül.November 1-én,pénteken mentünk ki a temetőbe én,anya és a nővérem.Apa porhüvelyét az egyik budapesti sírkertben temettük el,nem a szülővárosában.Mondogatta,hogy oda temessük el,mert azt jól meg lehet közelíteni autóval...Igen,nála mindenben ez volt a…..
Vecix Egy vallomás 2019.11.04 16:51:54
Ezt még utoljára le kell írnom,mert ki tudja,mit hoz a holnap.Ki tudja,hogy fogok ma estétől Tündérkirályfira tekinteni. Nagyon szerelmes vagyok belé.Persze rengetegszer estem már szerelembe.De egy másik fiú mellett(régi,már aktualitását vesztett vonzalom) én őt tartom életem egyik legnagyobb…..
Vecix Rocco a túl szexi bokszoló 2019.11.03 21:01:16
Egy nyereményjátéknak köszönhetően kétszer egymás után is megnézhettem a Rocco és fivéreit az Állami vállalatnál.Egyébként most nyertem életemben először. A darab Luchino Visconti azonos című 1960-as filmjén alapszik ami a rendező-igazgató úr kiskori kedvenc filmje. A történet a korai '50-es…..
Nagy elhatározásra jutottam.Meg fogom mondani neki.Most a józan parasztok azt mondanák,hogy ismerve a körülményeket teljesen fölösleges.De mégis elmondom neki a jövő héten,hogy ne egy gyáva alakként haljak meg.A fotós tanfolyamra is többek között ezért jelentkeztem mostanság. Természetesen alaposan…..
Tényleg,de tényleg ez volt eddigi életem legcsodálatosabb színpadi produkciója amit életemben láttam. Sz.Tamás gyerekszíndarabjáról van szó,ami az állami vállalat repertoárjának egy ékes darabja.De nem ezért csodálatos.A darab H.Istókról, a "magyar Maugliról" (mert hát ugye mindennek van egy magyar…..
Vecix Nyílt nap 2019.09.24 17:51:29
Ennél fantáziadúsabb cím nem jutott eszembe. Elmentem múlt szombaton a nyílt napra.Először is hajóval csorogtam le a Dunán a Jászai Mari tértől,majd beköltöztem a színházba a nap hátralevő részébe. Először belöktek a kulisszajárásra várakozó tömött sorba,de meglógtam mert nem akartam lemaradni…..
Túl sokat gondolkozok a Tündérkéhez fűződő "kapcsolaton". Én anno csak egy egyszerű csodálóként mentem oda és nem számítottam semmi különösre.Aztán találkoztunk és valami szikra kipattant. A második találkozáskor már igazán lehetett érezni,hogy itt valami gyanús. Aztán vagy 11 hétig nem…..
Vecix Zarándokoltam 2019.08.28 17:08:35
Nem jutottam el idén sehova se nyaralni.A telekre járogattunk meg egyszer voltam fürdőben azt slussz.A nővérem idén se akart velünk,pontosabban inkább anyánkkal a Balatonra menni,így inkább ők mentek ketten,jobban is jártak.Én nem tolakodtam,mert nekem ez túl nagy kiadás lett volna a bevételemhez…..
Vecix Sokáig voltam távol 2019.08.28 14:51:48
Sajnos mostanában nem volt kedvem a hosszú szövegekhez,de a közeljövőben próbálom bepótolni az elmaradást...
Vecix Apák napja 2019.06.16 21:18:12
Már 4 és fél hónapja,hogy apa meghalt. Természetesen sok minden történt azóta.Valentin napon temettük el,rózsaszín nárciszt dobtam utána a sztenderd fehér rózsákkal és kálákkal szemben a sírba,mert ilyen volt az utolsó virág,amit tőle kaptam névnapomra. Először nagyon rossz volt kimenni a…..
Vecix Kölyöknap 2019.06.15 22:42:47
Elmentem a színház múlt évadbeli utolsó gyerekrendezvényére 29 évesen.De csak azért,mert Tündérke megjelenésére is számítani lehetett. Sokáig nem is jött elő,már majdnem hazamentem,mikor fölbukkant.Föl volt kötve a haja,a háromszögmintás seszínű kötött pulóverét viselte bordó nadrággal és…..
Vecix A csíksomlyói passió 2019.06.02 22:17:10
Egy szokásos hideg.esős májusi napon megnéztem a Csíksomlyói passiót is.Az eső pont akkor zendített rá,mikor kiértünk a házunkhoz közeli villamosmegállóba szóval szuper volt.Anya is mindenáron el akart jönni,szóval ő is jött.Még sose volt a Nemzetiben,pedig még a téglajegyeket is vásárolta rá a…..
Végre,majdnem 10 év után véletlenül sikerült megnéznem a Dorian Grey portréját.Már akkor érdekelt ez a film,mikor 19 éves koromban megjelent,csak valahogy elsikkadt a megtekintése.Mindegy,most behoztam ezt a 10 éves lemaradást. Egy viktoriánus horrorról van szó.Én nem szeretem a horrort mert túl…..
Vecix Egy csodálatos este 2019.05.09 23:01:35
A hétfőn sikerült elmennem a Nemzeti Színházba.Eredetileg csak május 3. vasárnapjára lett volna jegyem a Csíksomlyói passióra,de végül véletlenül sikerült megkaparintanom egy szabad helyet az Ember tragédiájára is. Én eddig csak kétszer jártam színházban,ez volt a 3. alkalom.A sors…..
Vecix Egy Star Wars hétvége 2019.05.07 18:14:14
A múlt hétvégén nagy dorbézolásba fogtam és egész végig a Star Warsot ünnepeltem.Eddig sajnos nem volt lehetőségem arra,hogy részt vegyek valamilyen május 4-i ünneplésen,mert vagy dolgoztam vagy tanfolyamon voltam. Igazi esős,borús,hideg novemberi napra ébredtünk szombaton,pedig pénteken még csak…..
Eredetileg az Ébredő erőt ültem le megnézni a tévében.Sok értelmes dolgot most nem adtak,de nyugodjunk meg,Bud Spencer film azért tudtommal volt,amit nézhettek azok,akiknek csak ez meg az alkohol jutott wellnesshétvége helyett. Reklámoztak valami Adaline csodálatos életét.Egy nő,aki beteljesíti az…..
Vecix Versmondás a tévében 2019.04.01 20:21:12
Látom,hogy Tündérkirályfi mennyire szeret verset szavalni.Ez régen nagy divat volt a Kádár-korban,hogy a neves színészek elmentek verset szavalni a tévébe,ugyebár ez volt a magas kultúra tömegek felé való közvetítésének leghatékonyabb módja.A színész fölvett egy jól szabott öltönyt vagy egy csinos…..
Vecix Az asszony tragédiája 2019.04.01 19:59:20
Tragikus dolog történt.Csak most fedeztem föl,hogy Berettyán Nándor milyen édes Lucifer az Ember tragédiájában.Ilyen gyönyörű Lucifer még a pokolban sincs. És hogy mi az igazi tragédia? Hogy már az összes jegy elfogyott az összes előadásra!!! NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Mi lesz…..
Unatkozó brit tudósok kimutatták,hogy a tudomány jelenlegi állása szerint a világ legjobb munkája a nemzet színházának igazgatójának lenni. A kép mindent elárul,miért is olyan jó ezt dolgozni:hiszen egész nap ilyen szépségeket nézegethetsz testközelből és ráadásul még fizetnek is érte neked.Én…..