Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ivánka Iván

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a cikkben azt vizsgálom meg, hogy mennyire biztonságos egy coworking irodát választani. Az előző bejegyzésben már szó volt arról, hogy az eredeti wifi szabvány csak 0,9 Mbit/s-el működött, míg az újabbak már minimum 74 Mbit/s-el ketyegnek. Emellett a hatótávolságuk is megnőtt: 20-ról 70…..
Azt mondják az a lényeg, hogy azt csináld, amit szeretsz. Ez igaz, de az is igaz, hogy a megfelelő munkakörnyezetben teljesedik ki az egyén. Sokan hiszik azt, hogy aki otthon dolgozik az szerencsés, azonban ennek a környezetnek is megvannak a maga zavaró tényezői és kihívásai: hangoskodó vagy fúró…..
Annyi minden található Budapesten, hogy még magyarként is találunk régi-új helyeket a fővárosban. 1, Kilátás a Halász-bástyáról Ha szeretsz gyönyörű kilátással dolgozni, vagy az instagramodra szeretnél pár hasonló képet feltölteni, akkor a Halász-bástya tökéletes úticél számodra. Ezek eredetileg…..
A  munka világa gyorsan változik. Ma csak Amerikában 53 millióra becsülik a szabadúszók számát. 2020-ra a munkaerő 50%-a szabadúszó lesz. Sokan azért választják ezt a munkaformát, mert így a szenvedélyüket válthatják értékké. A coworking modell tökéletesen passzol azokhoz az igényekhez, amikre…..
Ahogy az kiderült számomra itt gyakran illusztrátorok is csatlakoznak egy-egy rendezvényhez, akik ilyen ragyogó alkotásokat hagynak maguk mögött. Itt számos internet-marketing problémára kap csapás-irányt a figyelmes szemlélődő. Az Euroasian Startup Awards 3 tagja is a Hubhub-ban dolgozik...
33 fok van, igazi rekkenő hőség. Ha kinyitom az ablakot azonnal melegem lesz. Pedig időnként jól esik a friss levegő. Dolgoznom kéne. Na jó, dobok megint egy zuhanyt. Hát ez tartott fél óráig. Megint melegem lett. Pedig ez egy hőszigetelt lakás. A redőny is le van engedve. Akkor most mi…..
Proptech Mi az a proptech? 2019.05.07 10:13:01
A proptech kifejezést a FinTech mintájára a property és a technology szavakból alkották. Beletartozik az ingatlanok tervezése, fejlesztése, működtetése, kereskedelme, finanszírozása terén bekövetkező összes innovatív változás. A proptech az ingatlanpiac megkerülhetetlen fejlődési iránya, amely…..
Okos Startup Mi az a startup? 2019.05.04 18:57:55
A startup (a magyar jogszabályok szóhasználatában korai fázisú vállalkozás) általában az újonnan alapított, nagy növekedési potenciállal rendelkező induló vállalkozásokat jelenti, amelyek többsége termék- vagy üzleti modell innovációjával foglalkozik. Ezek a cégek a nemzetközi piacokon való…..