Adatok
palmer_
0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Beszélgetés a házi sörfőzésről
Házisör egyszerűen - erjesztés, palackozás, kóstolás 2.
2015.10.21 23:05:21
Az előző cikkben megírtam, hogyan tudtok otthoni eszközökkel sört készíteni. Most kicsit menjünk bele az erjesztésbe és a palackozásba. Ezúttal is megpróbálok az átlagos konyhában elérhető eszközökre hagyatkozni. Mielőtt nekivágnánk szaladjunk előre az időben. Lássuk…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
Ott tartok, hogy a sör 6. napja van az erjesztőben, az alján a seprő lerakódott, és a lé is szépen tisztul. Viszont mostanra a kotyogó nem igazán munkálkodik, de azért némi szén-dioxid képződés megfigyelhető a sörben.
Ez azt jelenti, hogy az erjedés ennyire lelassult? Illetve ettől függetlenül hagyjam még további 2-3 hétig az erjesztőben?
Segítséged előre is köszönöm! :)