Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bi-Shop

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ember időről-időre azért megütközik néhány ötleten, de a Discovery bűnügyi csatornája, az Investigation alcímmel futó stúdió komolyan gondolja. Adva vannak ugye világszerte olyan tehetségkutatók, mint a Brittain's Got Talent vagy az American Idol, a tévések mégis új…..
Míg az USA fiai és lányai azon agyalnak, hogy elkészítik a saját Skins-verziójukat, a britek szüntelen keresik a tinik utódjait. Nincs könnyű dolguk, a BBC 3 próbálkozása pedig erőtlennek tűnik egyelőre. A pilot már adásba került, így némi fogalmunk azért lehet róla, miért…..
A sorozatbizniszre egyre jobban rákapó Starz (Party Down, Spartacus, Crash, Gravity) új főnöke, az HBO-tól igazolt Chris Albrecht hétvégén jelentette be, hogy a kábeles adó továb bővíti saját gyártású sorozatainak palettáját, mégpedig a Camelot című történelmi-fantasy…..
Bi-Shop 2010.03.27 15:58:31
@Kanyecc1st: Prince of Persia-ból most mozifilm lesz. Egyszerre csak egy kívánságot teljesítenek Hollywoodban. :)
 Mindannyiunkat érintő hírről számolunk be az év utolsó napján: december 14-én az Országgyűlés hosszas vita után végül 179/166 szavazattal elfogadta a szerencsejáték törvény módosítását, mely a köztudatba "póker törvény" néven került be. A törvény fontos…..
Joel Surnow, a 24 készítője saját bevallása szerint egy right-wing nutjob, amit magyarra lehetne őrült jobbosnak is fordítani, de az amerikai politikai rendszert a magyar nyelvvel összeházasítva én inkább vadul konzervatívnak értelmeznék. Ez azért fontos, mert pont ő lesz az, aki a…..
Bi-Shop 2009.12.23 16:34:55
@Sigismundus: Szerintem azon akadt fenn hogy ha valakit lelőnek hogy választhatják meg?
Nagy nap ez a mai a hozzám hasonló trash-reality-rajongóknak, hiszen atz RTL ma este kezd el feleséget keresni a meztelen lantozás koronázatlan királyának, Benkő Dánielnek, aki eddig azt sem tudta, hogy kell neki asszony, de a kertévénél rábeszélték, hogy de, Danikám, kinek…..
Bi-Shop 2009.10.26 18:59:25
@Pikk Dáma ♠ / bip-bip: Még régebben mikor a grace (vagyhogyaf@szombaírják) klinika magyar nevének a kitalálásáért díjaztak egy csávót valamiért a sixx is bekerült.Ha jól emlékszem bár akkor még nem olvastam cc-t.
Miért is vagyok bonyolult? :D
Bi-Shop 2009.10.26 19:15:00
@Pikk Dáma ♠ / bip-bip: De az túl egyszerű lenne :)
Egyébként hogy mindenki tudja: cjkasncjVcakcnjAcasmkcmakRckasmcioGdsviusAcakmcas caskcnaAcksancsaTksamkclTaknsaxaIvsvcakjLdajadsvAskdvmskl
Szegény Dollhouse, pont akkor ért a nézettsége mélypontra, amikor az eddigi legjobb epizódját produkálta, ráadásul elmegy egy hónapos szünetre, hogy ne rontsa a Fox-sweeps nézettségi adatait. Kár ezért a sorozatért, de most már mindegy. A számok: 0.8 és 2.3 millió néző. Az…..
A CBS javarészt ismételt csütörtökön, talán ennek, vagy a majdnem tragikus végeredménnyel záruló védettségi játéknak köszönhető (holnap részletesebben is taglaljuk majd), hogy a Survivor Samoa az évad eddigi legnézettebb epizódját hozta 18-49-ben és nézőszámban is…..
Valahogy éreztem, hogy ennek a sorozatnak sem sikerül normális magyar címet találni, de mindegy, a lényeg, hogy október 6-tól az HBO műsorán már látható a kábelcsatorna idei nyarának egyik legjobb húzása, a Hung nevű dramedy (az HBO Digital előfizetői egy nappal hamarabb…..
comment:com Szép remények 2009.09.02 16:30:00
A kiegyensúlyozottság jegyében most nem a Párbajt ajánlom kezdésnek, hanem a Vacsoracsatát (19:05 RTL Klub) a Heti Hetes szereplőivel, aztán meg egy Dickens-regényből készült filmet, a Szép reményeket (20:00 Filmmúzeum) Michael Yorkkal. Ha valakit érdekel, hogy hogyan alázza meg M.…..
Joss Whedon és kis csapata nemsokára ismét képernyőn, olyan mellékszereplőkkel, mint Jamie Bamber vagy Summer Glau. Az első képen Mátrix-jelmezbe öltözött Eliza Dushku látán azért kicsit megijedtem a második évadtól.    INDAFOTO.slideshow.run({…..
Bi-Shop 2009.09.01 16:56:25
Korrupt politikus szexbotrányba keveredik és a család megélhetése huss, elszáll, erre jön anyu, aki korábban ügyvéd volt, és visszamegy melózni, hogy éhen ne haljanak. A főszerepben Julianna Margulies, túlélési esély 15%.  ..
Bi-Shop 2009.08.31 17:30:34
comment:com A rókaszemű menyecske 2009.08.31 16:30:00
Ma kezdődik a TV2 őszi szezonja: indul Vágó István új műsora, a Párbaj - Játssz agyban, játssz nagyban! (19:05), folytatódik a Jóban Rosszban (20:15), és kezdődik a Celebműszak (20:50). Akit nem érdekel a csillagkúti vergődés meg a celebszívatás, válassza a Beugrót (20:10 m1)…..
Az idei Comic Con-on a Guiness két sorozat készítőit is meglepte azzal, hogy hivatalosan is beiktatták őket a Rekordok könyvébe: a Dr. Who lett a legsikeresebb sci-fi-sorozat, míg a Simpsons a leghosszabb ideje képernyőn levő sitcom. A Dr. Who díjának odaítélésekor figyelembe…..
Bi-Shop 2009.07.28 18:15:11
@Pikk Dáma ♠ / bip-bip: Hát ha már a Simpsons-nak sikerült bejutni a Guiness könyvbe sixx-nek is meg kell próbálnia valahogy. :D
Amikor pár hete a Futurama feltámadásáról hírt adtunk, azaz visszatér a tévébe az egyik legidiótább animációs sorozat, amit valaha készítettek, azt is megírtuk, hogy a készítők a "és kik lesznek a hangok?" kérdésre a magabiztos "minden eredeti szereplő hangja…..
Bi-Shop 2009.07.20 17:36:07
@vadász2: Magyarázd már el nek mhogy hogy nézel egy animációs sorozatot szinkron azaz hang nélkül?
Bi-Shop 2009.07.21 13:15:05
@Dark Wolf: És az nem nyilvánvaló hogy mi is csak vicceltünk? Na ki ahülye? :P
Azért is vagyok híve Magyarország visszamocsarasításának, mert akkor megint sokkal több lenne a hal, az ára emiatt lemenne, csirkemellfilé árában lehetne kapni mondjuk harcsát, a magyarok évi halfogyasztása 3 kilóról 25 kilóra ugrana, a norvégokat ezzel persze még nem nyomnánk…..
Bi-Shop 2009.07.20 13:09:30
@macskafaraok: Miért te fürdőruhában szoktál horgászni?
Bi-Shop 2009.07.20 17:38:57
@Leadfoot: Jóvan oké. Úgy hallottam mesztelenül fog műsort vezetni. :)
Most örültök?:D
Vágó István a ma reggeli Mokkában jelentette be visszatérését: nyár végén indul új műsora, a Párbaj a TV2-n. Vágó tíz évig az RTL Klub csapatát erősítette, de miután régóta nem kapott új műsort, átpártolt a konkurens csatornához. A Blikk értesülése szerint a…..
Bi-Shop 2009.07.02 12:32:42
@Látnokzsálya: Pontosan. Az RTL valszeg bedobja a Balázs-Vadon Jani párost és mindenki őket fogja nézni nem a már kiöregedett "kvízmestert". (többek közt én is őket fogom nézni)
Döbbenet, a Borsonline leleplezte, hogyan nézett ki Cicciolina a pornózás előtt, 14 évesen, amikor mellesleg először élvezett: pont úgy, mint Győzike, kísérteties a hasonlóság. Egyébként, ha ennyire át tudott változni, akkor Staller Ilonának határozottan jót tett a pornózás,…..
Nem elég, hogy a júniusi átállás óta 2.5 millió amerikai kényetlen a szomszédhoz bekönyörögnie magát, ha tévét akar nézni, mert nem vette meg a digitális átálláshoz szükséges dobozt (mert nem tudta kifizetni, vagy mert egy sóher tróger volt), most kiderült, hogy egy…..
Na, még egy strigula az "ezt se' hittük volna" oszlopba: elég csúnyán lebukott a kínai állami tévé "oknyomozó" műsora a hétvégén, amiben a kommerek éppen azt próbálták bizonygatni a lakosságnak, hogy a pornó rossz, értem? A stúdióba behívtak egy…..
Bi-Shop 2009.06.25 17:28:19
@sixx: D Jól sejtetted de most mit csináljak. Ott éjjel nappal butítják a népet.
Tegnap esti hír, hogy nyilvánosságra hozták, kik voltak a besúgók Nagy Imre újratemetésén. Nekünk Nógrádi György nevén akadt meg rögtön a szemünk, aki mondjuk nem médiamunkás, de már-már az, hiszen heti szinten fordul elő műsorokban, kérik ki a véleményét, szóval…..
Bi-Shop 2009.06.15 16:25:51
@chico: Félre értesz. Én nem azt mondom hogy ez jó dolog meg hogy hazafias meg kell ilyen mert nem kell, de ne szerencsétlen embereket bántsuk azért mert ők inkább elmondták a vezetőségnek hogy hogy szereti vki a szexet hogy az álmukat megvalósítsák. Képzeld magad a helyükbe. Ha tudod hogy ha nem "segítesz" nekik kirúgnak az álom állásodból vagy nem vesznek fel az egyetemre pedig már 5 éves gyerek korod óta arra vársz, akkor nem tennéd meg? És ne őket bántsuk hanem akik beszervezték őket a vezetőket.

És ha jól értem a te logikádat akkor ezeket az embereket fel kéne akasztani? Pedig ők csak a csáladjuknak akartak jót. Kigondolta volna hogy rá 5-10-20 évvel rá rendszerváltás lesz? Szóval én a besúgást elutasítom de a régi besúgókat nem bántanám. Bántsa a lelkiismerete. Az elől úgysem tud menekülni.
Boothék a törzshelyükről jönnek kifelé, miközben egy Floridai munka adatait egyeztetné telefonon, ha hallana valamit a mellettük haladó jégkrémes autó vurstli zenéjétől. Mivel a sofőr nem túl együttműködő, három golyóval hallgattatja el a bohóchangszórót, majd mintha mi…..
Áder János bekerült az Európai Parlamentbe a Fidesz jelöltje ként. Márcsak az a kérdéses, hogy fog boldogulni az jelenlegi angol tudásával? Ott kapnak tolmácsot, de ha pl felhivják egy fontos ügyben, akkor majd visszahívást kér és rögtön kér egy tolmácsot, ami természetesen az…..