Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harcibarbi

0 bejegyzést írt és 346 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Adrian L. Acosta fura figura. Performer, fotós, író, sminkmester, igazi művész. Az alábbi videón lépésről lépésre megtekinthető, hogyan alakul át Amnesia Sparkles-sé. (ő az a gyönyörű hölgy, aki vette a bátorságot és elindult az American Idol tehetségkutatón) A videón…..
Vastagbőr A nagy visszatérés 2009.01.08 10:01:00
Kedvenc blogunkon, a kapcsolat.hu-n december 20-án volt az utolsó bejegyzés. Egészen hétfő délutánig, mikor is az író, mindenki Ferije visszatért. Agymosott hívei kitartóan, kéztördelve várták az új postot, és az végre, január 5-én megszületett. Miről írt vajon Magyarország…..
Ugyan az eset már márciusban lefutott, de érdemes vele foglalkozni, mert egy nagyon érdekes témát feszeget, nevezetesen: jogom van-e megszabni ki igyon a kocsmámban? Kíváncsi vagyok a Ti álláspontotokra is, úgyhogy összeollóztam ezt-azt lentre...„Azt engedünk be, akit…..
Szerteágazó rokonságunk és jó széles baráti körünk van, a karácsonyi ajándékok terén mindig kreatívnak kellett lennünk. A könyv nálunk is örök klasszikus, minden évben kijön pár új könyv, aminek lenne helye a karácsonyfa alatt. Bár csak hétvégén töltjük ki majd a…..
Hogy befogadtak a kollégák, annak egyetlen megbízható jele van: én is kapom az idióta körleveleket.Tegnap épp egy nagyon hasznos linket.Is it christmas?Itt bármikor megnézheted, hogy karácsony van-e éppen! ..
Szegénység blog Fellángolás 2008.11.26 22:13:00
Tegnap fellángolt az egyik régi, makacs sebem helye. Ég és bepirosodott. Nincs nálam semmilyen orvosi papír, a kencéim összetétele, semmi.Most egyelőre nem szabad bepánikolni, ez még nem jelent semmit. Csak oda kell figyelni most nagyon mindenre.Nincs okosság, nincs konklúzió,…..
 Már a Konzíliumon is felvetődött, hogy miért ezer az egyhez a férfi-női arány konzervatív, jobbos körökben? A mi blogunkon Kytinnel itt vagyunk ketten, a Jobbklikknek is van egy Kiss Elizája, a konzervatóriumosok pedig szégyelljék magukat (mármint, hogy egyetlen nőt se tudtak…..
Mindig csodálkoztam azon, hogy egyesek mennyi mindent elő bírnak varázsolni a munkahelyi asztalfiókjukból.Különösen a hölgykollégák kreatívak ebben:fénykép a…..
Szegénység blog Hétköznapok 2008.11.24 22:29:00
A lehető leghétköznapibb módon telnek a napjaim.Nővéremék kedvesek, olykor már túlzottan is gondoskodóak velem. Az utazás viszont egyre inkább elérzéstelenít, kezdem egészen zombinak érezni magam tőle, úgyhogy a héten - pláne a hóviszonyokat elnézve - barátnőmnél alszom…..
Szegénység blog SZE nap 2008.11.21 06:00:00
SZE napot hirdetek mára magamnak.Péntek délután utazom haza, ilyenkor már (csütörtök este írtam ezt a posztot) ünneplőbe öltöztetem a szívem, mert készülök rá, hogy találkozunk. Minden péntek olyan, mintha karácsony este lenne.Azért félek is kicsit a pénteki találkozástól…..
Szegénység blog Sodor az ár 2008.11.18 12:00:00
Kommentelők: ez már nem a régi Szegénység blog. Most ez van, ez jön ki belőlem. Rendszerint évek hosszú munkájával felépítek egy elképzelést saját magamról, saját magamnak. Aztán történik valami zavarbaejtő, odasodor az élet valaki mellé, akire nem számítottam, vagy…..
 Most direktben üzennék a levélírónak: LAPÁT! Megértetted? Csávót elfelejteni, telefonból kitörölni, iwiwről leszedni az ismerősök közül, msn-en szintén, email kontaktlistájából is. Elárulom, miért halsz ebbe bele: mert azt a férfit üldözöd szerelmeddel, akit…..
harcibarbi 2008.11.18 07:34:40
Nagy úr a kényelem és a pénz! S e kettő egyszerre egy autóban... Messze nem vagyok pipa a nőkre. Nem vagyok pipa a netes társkeresőkre és az eddigi sikertelenségem (ha eltekintünk a rövidtávú kalandjaimtól) frusztrációját sem egy fikázó levél formájában akarom levezetni, de…..
Szegénység blog Egy kis melegség 2008.11.13 06:00:00
Nővéreméknél a lakáskörülmények egészen mások, mint nálunk. Egyedi gázfűtés van. Lehet spórolni, nem úgy, mint a távfűtéses panelben.Tele van vele a média, hogyan lehet a recesszió idején költséget csökkenteni. A héten legalább háromszor hallottam, hogy ezzel, meg azzal…..
.. és ha esetleg ruhát szeretnétek magatoknak varratni, itt az ideje fazont, anyagot és varrónőt választani. Vagy ez túl macerás és inkább a vásárlás mellett maradtok?Terveztek egyébként bálozni az idén? Operabál, jogászbál, stb? Esetleg több eseményre is elmentek? Meséljetek…..
SZE-nek meggyűlt a baja a rasszizmussal. (Ha nem leszek PC, elnézést...)Nem az iskolában többségben lévő roma kisebbségnek szólnak be a magyar gyerekek. Hanem fordítva.A romák a nemromákat (gádzsókat) magyar nyelven parasztoknak hívják. Pont úgy, ahogy mostanában a magyarok…..
Szegénység blog Búcsúzkodás 2008.11.08 06:00:00
Az utolsó otthon töltött reggelemen egyedül ébredtem - Szegényember őszi szüneten volt, csak a könyvtárba szaladt el.Akkor tudatosult bennem, hogy most egy ideig hetente négyszer nem lesz mellettem, amikor felébredek, és este sem, amikor lefekszem. Gyerekkorom óta nem zokogtam annyira,…..
Szegénység blog Eladtam a lelkem 2008.11.07 10:00:00
Közeli és távoli ismerőseim szemében (nem a barátok szemében) a Budapestre költözésem egyenlő azzal, hogy eladtam a lelkem az ördögnek. Úgy néznek rám, mint kotlós a piros kukoricára. Nem mondják, de látom a szemükben, hogy többé nem vagyok közéjük való, feladtam a…..
Szegénység blog Számvetés 2008.10.28 22:00:00
Egy kis számvetés - ha már Céadaoin felsorolta a statisztikáit... :) A blog történetének 58 napja alatt (a mait nem számolva): Oldalletöltés: 369 467        Látogatás: 172 097 Látogató: 145 040 Feed:  18 605 Egy kis földrajz az utóbbi 45…..
harcibarbi 2008.11.06 13:12:38
Ez a börtönkísérleti film:

www.imdb.com/title/tt0250258/

A többit (maáról a kísárletről) mindenki gúglizza ki magának, aztán utána ossza az észt önjelölt pszichológusként (ami a második legveszélyesebb emberfaj).
harcibarbi 2008.11.06 14:42:26
Barack Obama győzelme óta már nemcsak a hollywoodi sci-fik és vígjátékok világában néger az elnök. Mi meg szinte látjuk magunk előtt a whatreallyhappened.com Ku Klux Klan-kámzsás  munkatársait, ahogy két Missisipi-menti keresztégetés közben felpakolták honlapjukra ezt a…..