Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Perpetiel

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baunok Rita munkái Pipacsosak 2016.05.31 22:06:03
Baunok Rita munkái Kékek 2016.05.31 22:05:31
Baunok Rita munkái Zöldek 2016.05.31 22:04:36
A projekt megvalósítása során a kommunikációs tevékenység, a közösségi kapcsolatok hatékony és eredményes menedzselése nagyban múlik a gondos tervezésen. Egy jól végiggondolt kommunikációs terv mentén lehet csak igazán sikeres a projekt kommunikációja. A tervezés során a legfontosabb, hogy…..
Sajtókapcsolatokra szüksége van minden szervezetnek, hogy időről időre hírt adjon magáról. Részint vannak kötelező tájékoztatási feladatok. Ugyanakkor az adott szervezet ismertsége és elismertsége, társadalmi beágyazottsága és a lehetséges együttműködő partnerek vagy éppen támogatók szempontjából…..
Minden szervezet számára különösen fontos és hatékony kommunikációs eszközt jelent az internetes jelenlét. Nem egyszerűen jogszabályi kötelezettségeinek tesz eleget ezzel a szervezet – gondolhatunk itt a közhasznúsági jelentések vagy a személyi jövedelemadó egy százalékának felajánlásából származó…..
A modern marketingkommunikáció nem az egyirányú üzenetközvetítésről, hanem sokkal inkább a közösségépítésről szól. Éppen ezért az a szervezet, amelyik komolyan veszi a marketinget, komolyan veszi a közösségi oldalakat is. A Facebook ma a világ legnagyobb közösségi hálózata, tagjainak száma ma már…..