Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Murderface

0 bejegyzést írt és 1029 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én csak azért várom a nőgyógyászati eredményeket, hogy kiderüljön, nem kell a gyerekvállaláson gondolkodni. Metric - Help I'm Alive by andybe29 Sokat gondolkodtam azon, hogy megírjam-e a történetet, mert a kapcsolatunk csak 4 hónapig tartott, de mégis nehezemre esett túllépni…..
Varánusz Te is fiam, Uj Péter? 2011.09.06 06:16:47
"Eljött az a pillanat, amire nem hogy nem vártam soha, de igazán még fogadni sem mertem volna rá, hogy eljön valaha: távozom az Index szerkesztőségéből. Közismerten vonzódom az új kihívásokhoz, már pendelyes koromban is új kihívásokkal játszottam a porban. Az…..
Murderface 2011.09.06 10:04:11
@Virág et.: "Azért az beszédes, hogy Bede, Tóta és Uj egyszerre mennek el (1-2 hét eltéréssel). Nehéz ebben véletlent vagy egyéni karrier-döntéseket látni."

Szerintem Bede elkezdte újjászervezni a Matulát :D
BOMba bukás. A NOB a 2020-es olimpia kandidálói közé fel se vett minket. Baku, Doha, Isztambul, Madrid, Róma, Tokió. Hogy mi a közös bennük? A NOB ennek a hat városnak adott zöld utat, hogy a 2020-as olimpia rendezésért zajló pályázat utolsó fázisába belépjen. 24 évvel az…..
Hát ugye azért a nyár mégiscsak izgalmasabb mint az internet, meg mint a magyar közélet, de azért volt hír, ami leszivárgott a limbikus rendszeremig, erősen rontva az agressziókezelési képességeimen. Ha valaki lemaradt volna, a következő helyeken élvezheti mindazt a jót, amelyet az…..
Murderface 2011.09.06 08:27:49
@Gamma Leonis: "Félelmetes, hogy döntéshozói pozíciókba nulla erkölcsi érzékkel rendelkező alakok kerülhetnek."

CSAKIS olyanok kerülhetnek oda.
Végre elérhető Gazdag Gyula Válogatás című filmje online. A film, amiben egy KISZ alapszervezet keres magának beat zenekart a korai Kádár korszak egyik legjobb korképe. Gazdag Gyulának a Balázs Béla filmstúdió rendezőjének anno nem egy alkotása került dobozba (azaz nem…..
A jövőben nemcsak szlovák rendszámú autók gazdagítják a magyar utak látképét, de a fiatalok kezében megjelenhet a Kofola és a Deli csoki is. A hazai cukros, sós és koffeines termékek drágulása beindíthatja ősz végén a kalória-turizmust. Több utazási iroda már most hirdet…..
Sosem voltam feltétlen híve a gondolatnak, hogy az üzleti világban sikeres módszereket és embereket egy az egyben megpróbáljuk politikai környezetben is elsütni. A magyar közelmúlt számos példával illusztrálta eddig is, hogy ezzel lehetnek bajok. Steve Jobs azonban különleges…..
Murderface 2011.09.02 17:08:12
@A világ: Van benne némi igazság :D
„Miért gondolom azt, hogy érdeklem? Mert ő kérdezett rá először, hogy van-e feleségem/barátnőm, az egyik összefutásunk alkalmával” – ha a kiszemelt csajnak elhunyt a barátja, de ennek ellenére igényt tartanál rá, vajon mikor és hogyan kell lépni? Levélírónk…..
„Azt hittem ő lesz a következő, pedig egy csavargó hippi, akinek ha van pénze, máris megy ki hónapokra Amszterdamba” – egy veszekedés kergeti a csajt egy másik férfi karjaiba. A lány azt hiszi, révbe ért és megtalálta az igazit, de egy szép napon rádöbben, hogy…..
Októbert 11-én jön ki Ashes & Fire címmel Ryan Adams 13. nagylemeze, amiről gyorsan be is mutatunk alább egy új dalt, a Lucky Now-t. Az alt-country sztár viszont a BBC Radio 2-ban előadta az Iron Maiden Wasted Years klasszikusát is, természetesen akusztikusan áthangszerelve, úgyhogy…..
Gréczyblog Rákosi 60, Orbán 50 2011.09.01 09:05:00
Ezúton szeretném felhívni az illetékesek figyelmét, hogy még ebben a ciklusban, 2013-ban lesz 50 éves a Nemzet Miniszterelnöke, a mi hőn Szeretett Vezérünk, Orbán Viktor.Nagyon szeretném, ha az 1952-es, a Rákosi Mátyás 60. születésnapját idéző, de ha lehet, felülmúló…..
Hajcsatok Féltékeny macsók 2011.08.31 14:25:00
Külföldi kapitányt nevezett ki a női válogatott élére a kéziszövetség. Szánalmasan reagált a hírre a magyar edzői szakma krémje. A Nemzeti Sport szerdai számában hét szakembert kérdezett meg a női kézilabda-válogatott új szövetségi kapitánya, a norvég Karl-Erik Böhn…..
Murderface 2011.09.01 10:57:21
@csorsza: "Ahhoz persze gyávák voltak ezek az edzők, h elvállalják ezt a szétesett magyar női válogatottat."

Ismered a fenti edzők szakmai életútját? Nem hiszem, hogy legtöbbjüknek akármit bizonyítaniuk kéne, vagy első füttyentésre ugrani egy (jelenleg) középvonalbeli válogatott kapitányi posztjára. Válogatnak, mert megtehetik (zárójelben jegyzem meg, valószínűleg ismerik a magyar utánpótlás siralmas helyzetét, tudják, hogy ha kifut a Görbicz-féle garnitúra, akkor nem lesz helyettük elég világszínvonalú játékos).

"Mindegyiknek volt valami kifogása, Laurencz, Németh, Hajdú, Mocsai, mind partvonalon kívülről dumál csak."

Azt hiszem, elég sokat voltak a partvonal mellett is, hogy dumálhassanak. Lásd: szakmai életút.

"Mintha ők lettek volna azok, akik keze alatt ilyen mélyre süllyedt a női kézilabda, nem? "

Óóó, bárcsak olyan ismét olyan mélyre süllyedne a magyar kézilabda, mint pl. Mocsai kapitánysága alatt :D Eb arany-ezüst-bronz, VB-ezüst, olimpia ezüst, például :)

Nem értem a posztolót. Ha szerinte ezeknek a nyilatkozatoknak bicskanyitogató a stílusa, akkor a való életben igencsak sértődős ember lehet, sok ellenséggel, és gyomorfekéllyel :)
Még mindig tartom magam ahhoz, amit az egyik Mátéfis posztban írtam: a skandináv mentalitással nem hiszem, hogy sokat fognak elérni a nőknél. Ha már külföldi edző, akkor legyen Trefilov. Kiutalni neki hetente egy új nádpálcát, 2 üveg vodkát, meg hangszigetelni az öltözőt, 2 éven belül érmesek lennének a csajok :D:D:D
De ami mindenképp szükséges: helyre rakni az utánpótlást. A mai csapat játékerő szempontjából képes lehet éremre, ha összekapja őket a norvég, de 6-7 év múlva igazából az lesz a siker, ha kijutnak a csajok egy VB-re, vagy az olimpiára.
„Nekem támadt, hogy már nem kíván, bezártam őt ebbe az életbe, amit nem is akart, nem bír már rám sem nézni, és igen, viszonya van. Leroskadtam, ő meg elviharzott” – egyszer is elég belemenni egy egyéjszakásba, ahhoz hogy minden boruljon. Ha a mókamester pasi…..
Murderface 2011.08.30 17:43:36
"...megbízhatok-e benne?"

Megcsalt. Többször is. Akármit mond, ha megbocsátasz neki, innentől mindig újra be fog próbálkozni más nőknél(max. elmegy hotelbe, vagy az aktuális nője lakására kurellni, nem otthon intézi).

@alib: "...kicsit bezsarolnám a gyerekekkel is finoman (ha akarja őket látni, akkor összekapkodja magát)..."

Szerény véleményem szerint kicsit több, mint 50% az esélye, hogy a pasas a képébe röhögne, összeszedné a cuccait, és elhúzna örökre. Szerény véleményem szerint még így is jól járna a posztoló.

Szerintem a posztoló keressen egy jó válóperes ügyvédet, és próbáljon meg anyagilag minél jobban kijönni a válásból-szakításból.
Pitta nagymamája egyedül él a semmi közepén, egyetlen kapocs közte és a külvilág között a vezetékes telefon. A UPC nem igazán méri fel e tény súlyát, és nem igyekszik elhárítani a hibát.Tisztelt UPC! 90 éves Nagymamám egyedül lakik kint a tanyavilágban, egyetlen…..
A Budapesti Közlekedési Központ tette ki honlapjára azt a tervet, ami szerint várhatóan majd átalakítják a környéket. Engem nem dob fel különösebben, hogy a Finta Stúdió is részt vett a munkálatokban, és a renderelt képeket elnézve sem áll még össze egységes koncepció a…..
Murderface 2011.08.29 10:36:49
@G_P: Én úgy definiálom a Moszkva teret, hogy "gennyes pattanás Buda arcán" :)

Remélem, hogy tényleg rendbe rakják. Sajnos egyelőre amit látok, az csak egy terv, ilyen volt már kismillió.
Esetleg egy kisebb rendőrőrs is helyet kaphatna valahol a metrókijárat környékén (meg az összes nagyobb téren, metrókijáratnál). Ha nem is akadályozná meg tartósan, hogy az árusok meg a csövik visszatérjenek, legalább egy kicsit konszolidálná a helyzetet.
Emlékszem, egyszer láttam tök üresen a Moszkvát: hétvége volt, kora délután, olyan 8-10 zsaru járt körbe, és igazoltatott mindenkit, akinek nem EU-konform kinézete volt :) Csak úgy kongott az ürességtől a tér, meg is lepődtem, hogy hova tűnt a kedvenc félkarú koldusom :D

Egyébként egy dolog van, ami még a jelenleginél is rosszabb lenne: elkezdenék feltúrni, aztán úgy hagynák félkészen :D Csövik, árusok, markecolók, koldusok, ÉS pallókon járkálni, meg kerülgetni a törmelékhegyeket, lyukakat, az maga lenne a "csoda" :P
„Minden napra jutott egy veszekedés, majd utána egy kibékülés. Azt mondta, költözzek el. Egy óra múlva pedig azt mondta, hogy ne, és bocs” - ha mindenért te vagy a hibás, ideje lelépni, de ha élvezed az érzelmi libikókát, akkor bumerángként mindig visszatérhetsz. Most…..
Andráséknak sikerült elcsípniük a nyár egyik utolsó legmelegebb napját, amit nyilván a strandtolvajok sem hagytak ki. A Palatinusban egy sor öltözőszekrényt kipucoltak tegnap, de egyéb helyeken sem tétlenkedtek. A ruhák és az iratok végül meglettek, de a strand személyzete…..
Murderface 2011.08.26 13:19:43
@Minerva12: "Szereljenek fel egy rohadt kamerát, ami rögzíti a látottakat."

@Stupido_Girl: "Nem értem, miért nem lehet bekamerázni az öltözőt."

Ne legyetek gyagyák, minek szereljenek fel olyat, hogy saját magukat buktassák le? :D
Ilyen tömeges kirámolást tanúk, bizonyítékok nélkül nyitvatartási időben külsősök nem tudnak véghez vinni (vagy ha meg van hozzá a szervezettségük, akkor nem a Palatinussal próbálkoznak, hanem teszemazt az MNB páncéltermével). Szerintem 99.9%, hogy legalább egy alkalmazott benne van a buliban.
Naiv várlakó úgy gondolta, hogy a fülledt éjszakában majd biztos szellősre korlátozzák a Budavári Sörfesztiválra beengedett vendégek számát. Nem ez történt. Egy óra után feladták az izzadt embertömegben szörfölést a pultokig, aztán viccből megpróbálták visszaszerezni a…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
  Amióta forgó jégcsapokat vizionáltam a Nyugati tér lekedveltebb találkapontjára, különösen szíven viselem sorsát. Ezért is hökkentem meg Városjáró bloggerkolléga levelén és képein:   Az elmút hetekben lecsupaszították a Nyugati téri forgóórát. Megposztolnád?…..
A Tűzraktér-ügy régóta húzódó, a jogi pr eszközeit mindkét oldalon előszeretettel alkalmazó csata, végkimenetele pedig generális tanulságokkal járhat a csendrendeletek és szórakozóhely-bezárások kapcsán ütköző önkormányzatok és civilek számára. A II. kerületi…..