Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K Any

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összeszedtem pár olyan trükköt, ami megtévesztő lehet, amivel ha találkozol, még nem garancia, hogy natúrtermékkel van dolgod.  De ne aggódj, van megoldás arra, hogy biztonsággal vásárolj!  Például a terméknévválasztás egy jól bevált trükk! Ha feltüntetik a natúr vagy bio szót a termék…..
A natúrkozmetikumokat az különbözteti meg az általánosan használt normál kozmetikumoktól, hogy míg a vegyi kozmetikumok tartalmaznak szintetikus, egészségre káros anyagokat, addig a natúrkozmetikumokban csak természetes, emberbarát anyagok vannak.                                                    …..
Fogadjuk el a korunkat, de hozzuk ki magunkból a legjobbat! Ráncaink nem az ellenségeink, inkább segítenek emlékezni az életeseményeinkre! Nem vagyunk már 20 évesek, azért ettől még nem kell lemondjunk arról a (titkos) vágyunkról, hogy észrevegyenek és pozitív visszajelzéseket kapjunk. DE:…..
  Ezek a bőrproblémák lehetnek ekcéma, pattanás, száraz, zsíros és vegyes-kombinált bőrelváltozások, minden, ami a normáltól eltérő. Idetartozik a kor előrehaladtával egyre erősödő érett bőrtípus is.  Normál bőrtípus már nem létezik. Aki kilépett a babakorból, annak olyan sok környezeti hatás…..