Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attila Zsolt Takács

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap lecsapott az özönvíz Budapestre. Trolik robbantak le, pincék áztak be, az utakon autók araszoltak a 15-20 centis, hömpölygő áradatban, a csatornarendszer hamar feladta, miközben emberek tömegei próbáltak a nagyvárosi trópusi kalandtúrává változott kedd estében haza- vagy egyáltalán fedett…..
Attila Zsolt Takács 2017.05.25 09:20:27
@Terézágyú: Nem kell sajnálni senkit.Én az ilyeneket sajnálom mint te,aki elfogultságuktól nem bírnak objektívek maradni.Rühelled??Én senkit nem RÜHELLEK,még téged se.Rosszindulatú ember vagy,ennyi.
Attila Zsolt Takács 2017.05.25 09:23:11
@Sáros Hilda: Kedves Hilda,szeretnélek megkérni,hogy ne általánosíts.Mert én megkérdezem akkor tőled,ha van sok kurva,akkor minden nő az??
Attila Zsolt Takács 2017.05.25 09:36:42
@SZIGMA: Nos,nem arra ment amerre az ovoda volt,ez a második nagy hazugsága a kedves szülőnek.Az impregnált huzat nem elvárás,nem is értem ezt honnan veszed.A következő,nem vizesek voltak,hanem olyanok akik a medencéből rögtön a kocsiba akartak volna szállni,nem mindegy.A következő,mivel a diszpécser kérdezi,hogy hol tudsz megállni ezért kell elmondani hol állt.A következő,a jó Isten se gondolhatta volna,hogy valaki a gyermekeit kiteszi egy 500 méteres sétának esernyő vagy más ilyesfajta dolog nélkül.Elbúcsúzok tőletek mert látom teljesen buták vagytok ebben az ügyben és folyamatosan a rosszindulat fröcsög belőletek,Nagy nulla gondolkozás.Ennyire futja,jedigyerek,áááááá.
Nyilván nagy szükség van ott 30 labdára, ahol 22 főállású takarítót fizetnek és 650 ezret szánnak egy szett sportruhára...
Úgy néz ki, L. Petra sorsa hamarosan eldől. Az ügyében folytatott nyomozás befejeződött. Elárulom, azért írtam ki csupán a vezetéknevének kezdőbetűjét, mert ez errefelé így szokás. Először telezengik a sajtót például azzal, hogy lebukott az alvilág vezére Vizoviczki László, aztán viszont később már…..
Taxisofőrnek lenni egy szakma. Jól kell tudni vezetni, ismerni kell a várost, kell tudni emberekkel foglalkozni, elfogadható megjelenés kell hozzá, a közlekedési viszonyokat percre készen kell ismerni.Sok ilyen taxis van Budapesten, de sajnos nem elég. Nem elég, mert egyre többször nem tudnak a…..
Attila Zsolt Takács 2016.01.21 20:06:20
Attila Zsolt Takács 2016.01.21 20:29:49
@Illalla Sillalla:a tudatlanság néha előny
Tékozló Homár Ez taxi, nem Uber 2016.01.19 10:11:09
Második napja várják az utcasarkon a taxisok, hogy valaki az Tarlós-Netanjahu tengelyről végre "oldja meg és kész" a problémájukat. A problémát, ami nem más, mint az Uber, a techológia villámgyors fejlődésével és a szabályozás lomhaságával egyszerre élő fuvarmegosztó szolgáltatás. Ami többek között…..
Attila Zsolt Takács 2016.01.20 18:17:38
@Hóhér az utolsó barátod: te sötétség,nem látod hogy Minisztertanácsi rendeletről van szó és Kormányrendeletről,pfuj de buta vagy,a fideszt meg utálom
Attila Zsolt Takács 2016.01.20 18:20:39
@bértrollbosszantó_kovi1970: Kedves akárki,sajnos félálomban,szemüveg nélkül alig látom a telón a billentyűket,de ha a helyesírás a fontos,akkor nem azt írjuk,hogy bazmeg,hanem bazdmeg,pfuj de buta vagy BAZDMEG.Na valahogy így.
Attila Zsolt Takács 2016.01.20 19:44:23
@Hóhér az utolsó barátod: Sajnállak,hogy csak a vulgáris beszédre terjed ki az egyébként láthatóan hiányos tudásod és intelligebciád
Budapest legközpontibb zónáját (Bajcsy-Andrássy ütközése) elfoglalta a sárga birodalmi horda, akit szent meggyőzősédüket próbálják éppen nyomatékosítani. Harcolnak az igazuk és az elmúlt 50 év berögződései mellett. Amíg ők tüntetősdit játszanak, addig senkinek nem fog TAXI osztályrészül jutni, tehát…..