Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pici Tóni

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azon kevesek közé tartozom, akik Wittner Máriát már 56 viharos napjaiból ismerik, és egyenesen a Corvin közből. Akkori tapasztalataim szerint, nyugodt lélekkel állíthatom, a politikailag megfelelni akaró Dániel Péter legalább annyira primitív, mint a szintén megfelelni akaró, csak…..
Pici Tóni 2016.10.22 21:31:49
@asperjangyorgy: Gyönyörűmeséet ír! ennél szebbet csakkádár tudott a szocilizmus felépítéséről! A lényeg az, hogy a mit kérdez, az sem lehet igaz ezekután!!!! Szarházy idegenszívű liberálbolsevik!!!
Egy nem sokkal korábbi bejegyzésünkben már érintőlegesen szó volt a magyar ejtőernyős csapatok első bevetéséről, amely jóval túlmutatott jelentőségén, hiszen a német deszantosok 1940 áprilisi dániai és májusi belgiumi bevetései után ez volt a harmadik élesben végrehajtott ejtőernyős-művelet. A…..
Hosszú Katinka összetépte szerződését. Most őt ünnepli a magyarországi sajtó és liberálbolsevik ellenzék. De mi történt valójában?..
Pici Tóni 2016.01.26 19:38:38
@Frady Endre: "focielnökünk" meggazdagodott? Felsorolhatnád a vagyonát! Mind az EGY HOLD földjét, mely éppen egy focipálya mérete, és azt is 50 évre átengedte a fociakadémiának, meg egy háza!
fradibandi neked milyen vagyonod van? Te nem a kommunizmusban gazdagodtál meg?
Gyurcsány sem a kommunizmusban gazdagodott meg, hanem a kommunistaságától! Nagy különbség!
fújogatod lufijaidat, és hamar kipukkannak, és pofán csap a szakadt gumi. (nem te vagy a "szakdt gumi" nevű kisindián???
Pici Tóni 2016.01.26 19:49:27
@Buday András: Sajnos valójában sport terén rendkívül alulképzett és ismeretszegény egyedek vagytok!
Az élsporthoz pl. az úszásban rengeteg technikai segédeszköz kellene, amelyeket a világ élsportos úszói is használnak. De az, hogy ne legyen akár egy olimpikonnak, vagy világbajnoknak saját öltözője, erősítőterem, edzésekre szabad pálya a medencében (Hány úószó edz a Komjádiban? mert 2 KETTŐ pályán edzhetnek csak, még a startkő sem olyan, amelyet nezetközi versenymedencékben alkalmaznak.... stb. stb. és amikor szóváteszik akkor "miért nem jön be négyszemközti megbeszélésre, és kinyomom a szemét 12 millával! Hát annyit egy hétvégén összenyer! Az állam által kapott milliárdokat meg az ELNÖK ÚR saját luxusára használja el!!!!
Ezt az őskövületes liberálbolsevik gengszterfőnököt már rég félre kellett volna állítani, mert panaszkodni senki sem mer, aki ismeri viselt dolgait!
Pici Tóni 2016.01.29 17:51:51
@Frady Endre: Bocs, úgy véltem, hogy Viktorra célzol. Csányi jellegzetes banki szakember, aki végigment a ranglétrán és tudta a pénzt adni-venni. Gazdag lett. Én nem. de ezért én csak becsülni tudom csányit, mert korrekt volt. Szemben a kiszvezérként kiprivatizálókkal....