Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr Dömdödöm

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán bejelentette: ha Soros kéri, az összes fideszesnek vissza kell fizetnie a tőle kapott ösztöndíjat. Csakhogy van itt néhány probléma, amivel érdemes számolnia a haza nagy vezetőjének. Mindenekelőtt azzal, hogy Soros nem fog visszakérni semmit, azon egyszerű oknál fogva, minthogy Orbánnal…..
Mr Dömdödöm 2016.05.28 19:39:35
@dunántúli gyerek: Szóval ennyi jött le a cikkből? Soros meg a szocik?! Te már az új oktatási rendszer "gyümölcse" vagy? Mert akkor jó lesz a pálinka...
Szemereyné Pataki Klaudia polgármester szerint nem aggályos, hogy férje 3 milliós fedezetre 400 millió forint állami hitelt kapott unokatestvérétől, Szemerey Tamástól a magyar adófizetők pénzéből. Szerinte mindez nem összeférhetetlen pozíciójával, mint ahogyan az sem, hogy férje vezeti a rokonuk,…..
Több százmilliárd forint stadionokra, ürességtől kongó arénákra, anyagilag teljesen fenntarthatatlan állapotok. A működtetés költségei végső soron jó eséllyel a központi büdzsét terhelik majd, tehát ha hirtelen nem kezdenek el tömegével járni a focimeccsekre, akkor a magyar adófizetőknek kell majd…..
Mr Dömdödöm 2016.04.15 06:10:04
@ulpius66: èn nem nèzek Magyar focit. Nem fecsèrlem az idöm igènytelen, szinvonaltalan dolgokra. Veled kivételt teszek most az egyszer. Ahhoz szólok hozzá amihez akarok, függetlenül a "stílusos" felhívásodtól. Nem az a baj, hogy nem tudsz viselkedni, az a baj, hogy nem is akarsz de közben rendezkedsz. Bizonygatod (hisz magyar focit nézel), hogy agyhalott vagy de a többi agyhalottal dsikurálnál itt... Dumáljátok meg a lelátón!
Szerinted ki ő? Mit akar? És egyáltalán hogyan merészel ilyen pofátlanul, érzéketlenül, és mégis nagystílűen visszaélni a helyzetével? Megmondom inkább én. Egy bábu. Dróton rángatott macskajancsi. Kirakatfigura. Sokkal jobb, ha vele, és döbbenetes visszaéléseivel, a vele kapcsolatos, kétesnek…..
Mr Dömdödöm 2016.02.18 21:19:23
@duke.ekud: Ùgy làtszik, hogy Ön màr a KLIK àltal (falnak)vezetett oktatàs politika (ütödött?!) gyümölcse. Gratulàlok Önnek ès a kitalàlòjànak/tenyèsztöjènek szintèn! :)
Mr Dömdödöm 2016.02.19 05:22:34
@kewcheg: "Nekem egyre szimpatikusabb a csávó.Ha már választani kell az álnemzeti,álkeresztény szalonpolitikusok,meg őközötte, hát inkabb ez a tökös gyerek....legalább őszinte."

Ez szül benned szimpàtiàt?!
Ahogy macsòsan, tökösen àtsètàl a szegènymenet résztvevöi között? Mert olyan öszintèn nèz Ibizàn?! Szimpatikus ahogy idösebbekre tàmad?! Igazàn transzparens, mèg tökös, mèg minden de ha màr vàlasztani kell elègedjünk meg a (szerinted) kisebb xarral?! Nem tud(6)unk semmit ròla... A rendelkezèsre (nem) àllò ismeretek alapjàn elgondolkodtatò, hogy egyre jobban imponàl Neked... Kedves egèszsègedre de vàlasztd csak Te, magadnak ezt a hòlyagot...! ;)
Mórocz Ági Aki nem ért hozzá, azt fogja mondani, hogy a rögbi olyan, mint az amerikai foci, csak nincsenek a játékosok annyira beöltözve. Itt az ideje, hogy mindkét sportág szurkolótábora hangos felháborodását fejezze ki az ehhez hasonló kijelentések miatt. Az NFL a várva várt Super…..
  A budai fonódó villamos építése során a fákat gyakorlatilag meggyilkolták. Nem vágták ki, csak mindent elkövettek, hogy két-három éven belül elpusztuljanak...
Mr Dömdödöm 2016.01.20 16:42:45
@BéLóg: :)))
Kedves BéLog Orákulum!
Fantasztikus ember lehetsz! Ahogy 3 sorból ennyire belelátsz az emberbe, aztán kinyilatkoztatsz és itélkezel, megmondod ki jó, ki rossz, rosszabb... Az már egy picit ront e látványos teljesítményeden, hogy egyáltalán nem fogadok, erre pedig külö csak Neked: nem fogadnék semelyikre sem!
Szerintem (1éb hozzászólásaidat is megnézve) próbálj egy pár csepp jóindulatot szerezni. Ez a pár csepp az esetedben már csodákat fog művelni. Megváltozik az életed pozitív irányba és másképp látod majd a világot is.
Sok sikert hozzá, mer jósnőnek, látnoknak, megmondó embernek finoman szólva nem vagy a legjobb, hiába van nagy gyakorlatod benne... ;D
Üdvözöllek
Mr Dömdödöm 2016.01.20 16:49:11
@BéLóg:
Kedves BéLog Orákulum!
Tanulva a hibámból: olvastam egy politikai blogot, átküldhetném a kommentemet, hogy cenzurázhasd mielőtt közzéteszem? Nehogymá egy nem odaillő komment legyen megint...!
Üdvözöllek újfent
Szórakozik a kormány a szegényekkel. Azt mondja nekik, hogy nincsenek annyian, ahányan vannak. Nem tetszett ugyanis a kormánynak, hogy a statisztikák szerint Magyarországon mintegy négymillió ember számít szegénynek, ezért lépett. (Kis lépés a szegényeknek, nagy lépés a…..
És nem személyszállítást, hanem mobil gyóntatást végeznek ezentúl háztól-házig, és közben szólhat a Jazzy rádió...
Mr Dömdödöm 2016.01.18 17:50:52