Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lya2222

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi sumérok, etruszkok, kelták, szkíták és hunok, vagyis magyarok, egy emberként ejtünk el egy könnyet, mert a Pestisrácok információja szerint az Echo TV-nél felmondtak Szaniszló Ferencnek, a csatorna alapemberének, az összeesküvés-elméletek Juszt Lászlójának. 2008 augusztusa óta vezette a…..
lya2222 2016.06.05 20:59:04
@IT jegyzet:
Miről beszélsz, nem nekem van 10 különböző nicknevem, hanem neked gyöptégla xDDD
Ne keverj össze engem sem magaddal, sem a másikkal te gyökér
Mondom, húzzál haza Izraelbe a mocskos fajtádhoz..... vagy ha itthon rontod a levegőt fogadj be néhány bevándoroltatott muszlimot, hátha kivágják a pinádat és jól megerőszakolnak (mert biztos nem férfi vagy) aztán levágják a fejedet a végén....
lya2222 2016.06.05 21:20:12
@Takács Szabó Z.: @IT jegyzet:
Huuhh. Ez kínoska.... Lehullott a lepel. Menj és kezeltesd magadat náci idegbeteg xDDDD
lya2222 2016.06.05 21:37:12
@Takács Szabó Z.: @IT jegyzet:
Hagyjad, csak ennyit tud, szegény elmebetegezni, nyilvánvaló, már elmebeteg szegény,
Az orbán-rezsim megrontotta a szegény lelkét és már az ideggyogyónál a szaros gatyáit keni a pofájára, de nagy diktatúra van, amikor az ilyen idióták leírhatják hozzászólásaikat, a komplexusait, hogy mindenki utálja, másokon tölti ki és ebben leli örömét.....
A ma reggel 9-es Híradóra nem lesz büszke a Nemzeti Hírtévé. A bohóckodás ott kezdődött, hogy Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogászból Lomnici Jogász alkotmányjogász lett, és ez csak a kisebbik baj, röhögsz, jól van, elkúrta, van ilyen. Utána viszont jött egy híradás a záhonyi határátkelőnél hétvégére…..
A Blink182 segített át a tinédzserkoromon. Úgy sejtem több tucat darkos hátterű, önvallomásos blogkezdemény indult hasonlóan a magyar internet hajnalán – ez a blog nem ilyen. De muszáj volt elgondolkodnom, hogyan is találkoztam először azzal a zenekarral, amely egy cseppet sem hivatalos felmérés…..
  A PestiSrácok.hu portál szerint Soros György magyar származású amerikai üzletember által támogatott civilek, civil szervezetek állnak a pedagógusokat utcára hívó és a köznevelési rendszer állapota miatt az ország több pontján demonstrációt szervező körök mögött.  Ezt volt képes a Magyar…..
Igen, elképesztő, de 1996 már 20 éve volt. Én még épp a gimi előtt evickéltem a suliban büszke felsősként  és tisztán emlékszem rá, ahogy nagyon bénán próbáltuk utánozni a Macarenát. Egyszerre bámultam a német VIVA-t és MTV-t, meg hallgattam a mindenféle rádiókat, amiket éppen fogni lehetett és…..
Na, ácsi! Mi az, hogy utált? Mi az, hogy nem érdemelték ki? Mi alapján lesz egy zenekar "rosszabb", mint a másik? Meg úgy egyáltalán!? Ez nem olyan boszorkányság szerű izé lesz, hogy kitaláljuk, vagy megmondjuk, hogy most kit nem kell szeretni. Vagy kit nem kell annyira mégsem nem…..
lya2222 2016.01.18 12:42:57